Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tiltott vonzalom fórum

Tiltott vonzalom (beszélgetés)

ma 16:40

Valamit megmozdított benned, amire nem számítottál. Nem akartad, mégis jött, és elért. Talán nem is ő hiányzott, hanem az érzés, amit általa éreztél: a figyelem, a kíváncsiság, a felfedezés izgalma.

Ne hibáztasd magad! Az érzés nem bűn.

Viszont azt tanácsolom, ne cselekedj az érzés hatására, amíg tisztán nem látsz.

Gondold át, mi az, amit ez a másik férfi megmozgat benned, talán valamit megmutat, amit a kapcsolatodban is szeretnél újra érezni.

Ha ő valóban csak néz, de nem közeledik, lehet, hogy benne is csak kíváncsiság vagy pillanatnyi vonzalom van.

ma 16:00

Hát ha nem akarod megcsalni a párod, akkor első lépésként pl. ne agyalj ezen, hogy vajon tetszel-e neki. Teljesen mindegy, mert te nem akarsz tőle semmit. Ha lehet kerüld el, töröld a keresési előzményekből is, ne ugorjon fel a neve. Ha olyan rendezvény van, ahová ő is menne, akkor egy darabig amíg ez el nem múlik (mert úgyis elmúlik, ez egy fellángolás az "uncsi" párkapcsolatból valami izgalmas iránt) találj ki valamit, hogy miért nem mész.

Ez az egész döntés kérdése, az se baj, ha máshogy döntesz, és kikacsintgatsz, csak akkor ha véletlen negatív következményei lesznek, azt is viselni kell.

ma 15:39

A vonzalom nem tiltott,,nem is nagyon tudsz ellene mit tenni,,hisz nem akarat kérdése.

Amit viszont tenni tudsz ,hogy úgy döntessz elengeded ezt szépen,,és vissza a valóságba.

Úgy írom akkor,hogy mire odanéztem ő már nézett engem
2. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:28

Kb 7-8 méter, és kb 2 mp. Nem láttad hogy néz, de érezted.

Szerintem túltoltad a korai drámákat mostanában 😅

Olyan helyzetben vagyok,amit nem is tudtam volna elképzelni magamról,mióta a páromat megismertem. 9 éve lesz,hogy lassan együtt vagyunk,van egy gyerekünk is. Mindenben segitettük egymást,segítjük,volt sok jó és kevésbé rossz dolgok is a kapcsolatunkban, mikor megismertem úgy éreztem ő nekem a nagy ő. Két éve másik munkahelyen van, és itt jön képbe az egyik kolegája. Tavaly találkoztunk először egy céges bulin, azonnal egy megmagyarázhatatlan vonzalmat éreztem iránta, de nem tudatosan először. Ritkán találkozom ezzel a pasival amúgy,de amikor találkozunk érzem azt a furcsa szikrát. Volt amikor kétértelműen poénkodott szituációkban, de amúgy furcsa mert hozzám nem szólt még,inkább a páromon keresztül hülyül,vagy hogy fogalmazzak. MoSt a nyáron nem tudom honnan jött ez a kivancsiság,de ránéztem az insta történetére , úgy hogy nem is követjük egymást,gondolom feltűnő volt neki. Ezután eltelt 1 hónap és megint lett tartva ilyen céges rendezvény a paroméknak,ahol minden munkatársa,főnök ott volt. Állok az emberek közt egyszer érzem magamon valakinek a tekintetét, ő volt. Komoly arccal nézett a szemembe kb. 7-8 méter távolságból,kb 2 másodpercig tartott, én elnéztem hamarabb annyira zavarba jöttem. Később ugyanez megismétlődött,akkor közelebb voltunk már egymáshoz. Utána én már direkt nem néztem felé sem,de éreztem,hogy újra és újra néz.Ez így annyiba is maradt. Nem akarom megcsalni a párom, de ez az egész annyira megmaradt bennem, soha nem éreztem még ilyet,még soha nem is történt velem ilyen,de ott tartok hogy lassan 2 hónapja mindennap gondolok erre a pasira, pedig nem akarom,de valami mégis húz felé. Tetszem neki titokban szerintetek ? Igazából nem tudom mit várok ettől az egésztől,csak jól esett leírni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook