Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
"Hány éves korig szeretnél élni, ha válaszható lenne és élhető minőségű életet kapnál végig?"
Csakis addig, amíg a szeretteim vannak nekem, főleg nem szeretnék élni mondjuk 200 évig, ha a gyermekeim nem lehetnének velem.
Számomra onnét már nem lenne egészségesen sem minőségi az életem.
Aranyos kis szösszenet:
Egy szobában az ember alszik az ágyában,két pók pedig a sarokban ül a pókhálóban és szúnyogok eszik.
Közben beszélgetnek:
Na ez sem fogja az emberünket többet zavarni .
Lehet jobb lenne ha én küldeném oda hozzátok a pókjaimat 😜
Én jobban járnék.
Repkedő jószágok ellen nekünk a macskák váltak be a legjobban, többször pókot is szedtek már össze (nem álkaszást hanem "izmoslábút"). Megkapom az áldozatokat ajiba, de minimum mutatóba, a ragdoll szereti meg is enni a zsákmányt.
Tapasztaltál már agyködöt?
Fogalmam sincs, de az olvasottak alapján inkább gondolom azt, hogy nem, mint igen.
"Eszedbe jutottak ma az aradi vértanúk?"
Amíg nem olvastam ezt, addig nem, de az apám igen, mert ma van/lenne a szülinapja.
És eszembe jutott, hogy így holnap is és holnap után is van valakimnek a szülinapja;)
Nem hagyott, utána olvastam, álkaszások ezek, inkább egymást falják fel mint embert csípjenek. Hasznos jószág. Valószínűleg nem a hálóban lévő szaporodott meg.
A kaszáspók nem pók, amit kaszáspókként ismertem az álkaszáspók, tényleg pók.
Köldökpiercing...
Kivettem.
Hiszel a tenyérjóslásban?
Nem, semmi ilyen ostobaságban nem hiszek.
Kaszáspók maradhat.
A kövérlábú rémálom kinézetű pókszerzet sajnos nem .
Nekem levéltetveket ettek. Amiket a khötcshög hangyák hurcolták szanaszét.
Aztan most nem tudom, mit esznek, mert vettem hangyacsapdát. De azert pár kaszás még akad.
Lehet, vannak hangyák is. Ha azokat eszik, áldásom reá.
Nem a háló, már a fürdőben, előszobában vannak. Viszont tegnap fedeztem fel egy újabb generációt a konyhában is. A hálóban csak az öreg van. Már az a gyanúm, hogy nem is ő szaporodott meg.
Ebből mi lesz? Tegnap pókhálótalanítottam, volt meló, de vigyáztam rájuk, nem sérült meg egyik sem.
Amúgy kaszások, semmi veszélyes vagy félelmetes, azt nem tudom mit fognak enni? 🤷♀️
PÓK
Nem szoktam küldeni, de nekem jöhet, csipálom a pókokat... most épp pók problémával küzdök. Egyet nem raktam ki, mert elnézegettem a hálóban, gondoltam egyedül van, nem lesz gond. Erre valahogy csak megszaporodott, kb 12, kb azonos nagyságú pókgyerek van itt-ott, akiket már nem akarok kirakni a hidegbe 😕 Viszont már nem bízok bennük, ezek tovább fognak szaporodni.
PÓK
én szoktam azoknak a tagtársaknak, akik kimondttan őszi jeleket kérnek, a válozatosság kedvéért. Nem csunya ez a pók.
remélemm nem haragitottam magamra senkit
nem jelöltem hogy én is kérek, mert kizárólag macskákat gyűjtök
Pók
Azért írtam ki ezt a szavazást, mert senkinél sem láttam, hogy pók jelet kapott volna és kíváncsi voltam, hogy ez vajon miért van.
Mondjuk én irtózom a pókoktól, tavaly szinte rá sem mertem nézni erre a jelre, de azóta fejlődtem :D
Szavazást elnézve meg a reakciókat - ezután sem küldök senkinek. Csak úgy érdekelt, hogy ki hogy áll vele.
Temu
Rendszeresen rendelek tőlük és meg vagyok elégedve - vagy csak szerencsém volt eddig, hogy olyanokat fogtam ki.
Nyáron több ruhát is rendeltem, jó lett méretre is, fazonra is. Ázsiai méretet nem szabad rendelni, az zsákbamacska.
Egy felső volt az elején, aminek a mintája nem volt szépen nyomva, annak az árát levásárolhattam úgy, hogy vissza sem kellett küldenem. Ha jól tudom, az első reklamációnál van ilyen, hogy nem kell visszaküldeni, a többinél már vissza kell, de nálam azóta nem volt szükség rá.
Újabban a férjem is rászokott. Múltkor egy régi magnó javításához ott talált alkatrészt jó áron és teljesen megfelelő volt.
Pop vagy rock?
Mindkettő.