Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Helyettesíti a...?
Ahhoz képest, amiket a kommentekben olvastam korábban, elég egyértelmű képet mutat az a szavazás...
Helyettesíti a...?
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem már hányinger ez a téma.🤮🤮
Bár megértem, hogy nem vagyunk egyformák, nem is lenne jó.
Tóth Gabi
Nem vagyok szakmabeli. Próbálom kettéválasztani az éneklését és az "egyéb" dolgait, de bárhogy is nézem, az éneklése számomra erőszakos, bántó rikácsolás. A kellemes, szép női hang szerintem nem ilyen.
Tóth Gabi
hiányzik az intellektus és a képzés az énekléséből
mostanában tényleg csak ordít
Mekkora értékű lejárt bolti élelmiszert dobsz ki...?
Nem leháratra, hanem romlottságra dobok ki ételt, tehát ha penészes, felorrt, savanyú, rossz szagú vagy egyéb módon tudható, hogy megromlott. De nem dobom ki csak azért, ami a csomagolásán szerepel.
Tud énekelni Tóth Gabi? politikamentesen.
Tehetsége megvolt hozzá, de hangképzésőtanár híján javarészt üvöltözésbe, erőltetettségbe és egyébként utánzásba fordult az egész igen hamar.
Szakmailag eléggé harmatgyenge.
Teljesen egyetértek veled.
Ha csak az éneklést nézzük, akkor abban semmi hibát nem találhatunk.
Melyik bankot választanád?
Magánszemélyként nekem mindegy, bérem nem jön, utalás nincs, csak számlabefizetésre meg netes fizetésre használom, így az Otp teljesen oké.
Céges az más tészta, ott most váltottunk a kritikán aluli MBH ról Unicreditre.
Tud énekelni ...
Hozzám képest határozottan igen.
Ha engem kérdeznek, az operát nevezném tutulásnak, az operettet vinnyogásnak, zenei ízlés dolga. Is.
"Tud énekelni Tóth Gabi - politikamentesen nézve?"
Soha senkit nem a politikai, vallási hovatartozása, nemi identitása szerint értékelek.
Ettől függetlenül úgy gondolom, jó, hogy hozzátetted a politikamentességet. Bár véleményem szerint még így is sokan vannak, akik képtelenek függetleníteni a politikától. A bármiből eredő ellenszenvet nem kellene összemosni a tehetséggel vagy éppen a tehetségtelenséggel.
Véleményem szerint Tóth Gabi tud énekelni. Korábban is tudott, most is tud.
Tud énekelni Tóth Gabi - politikamentesen nézve?
Régebben, talán tudott. Sosem volt a kedvencem. Manapság nem hallgatom, én adtam a kihagyom szavazást, mert fogalmam sincs, tud, vagy nem?
Tud énekelni Tóth Gabi?
Szerintem nem - csak ordít.
Mekkora értékű lejárt bolti élelmiszert dobsz ki...?
Nálam ilyenre nem volt még példa.
Nem vásárolok feleslegesen semmit, csak ami kell.
Nem is dobok ki a hűtőből élelmiszert csak azért,
mert lejárt az eltarthatósági ideje.
Tagja vagy offline könyvklubnak...?
Simán csak nem.
Nem ismerték el a hibát, így nem. Csak eltávolították az embert és annyi.
Kasszázott és belenyúlt a pénzbe, 20ezres kötegekben cserélt ki bankjegyeket 5ezrrsekre. Darabszàm megvolt, az összeg nem stimmelt.
Tényleg! Erste és CIB. Őket kihagytam.
Nem tudom, hogy milyenek, azaz Erstet valamennyire ismerem. Van ismerősöm, akinek ott van hitele. Nincs velük gondja.
Én viszont őket belülről ismerem és annak idején, voltak többen, akik csaltak. Befektetési oldalon is kellett bezárni ügynököket.
De ez semmi extra. MBH-s fiókosok is voltak ilyenek, ahogy gondolom, minden bankban előfordul, hogy egy-egy ott dolgozó esetleg elcsábul.
Ahol most dolgozok is van pirosgombos kirugás.
Azért az fura, hogy nem kártalanítottak!
Ahol én dolgoztam eddig és történt ilyen eset, ott mindig az első az ügyfél kártalanítása.
OTP-ben még nem dolgoztam és nem is tervezem;)
Melyik bankot választanád: Otp vagy Mbh.
Egyiket sem.
Erste, K&H, CIB ezeknél van "ügyem", szerintem ezek jók. Raffival sem volt bajom, de már nincs ott számlám.
OTP katasztrófa, volt problémánk velük, 20+ éves premium ügyfél múlt sem számított, még nekik állt feljebb pedig az ő ügyintézőjük lopott. Nem csak tőlünk. Mikor bukta volt még annyi se hogy bocsánat vagy bármi.
Vagy valami hirtelen szükséges nagyon.
Ismerősömék mindig hitelre vásárolnak, szerintük "részletre".
Mi ott több éve. Letelt.
Évente 2 havi extra törlesztő engedélyezett költség nélkül, ami a tőkét csökkenti, utána havi részlet újraszámolása. Elején vannak kedvezmények, elengednek díjakat, de 5 éven belül nem lehet végtörleszteni, akkor ezt vissza kell adni. Na jó, ha nyertünk a lottón, nem számít. Jelzálog a lakáson földhivatali törlésig.
Milyen pénzzel?
Lemaradtam valamiről?
Melyik bankot választanád?
OTP Gyorsak, stb.
MBH-t semmiképp és a többit se.
Unicredit körülményes, ahogy a Raiffeisen is.
Magnet lassú, Gránit Nem magánszemélynek való.
Van még valaki?
Tehát, az OTP, ha megfelel minden feltételnek az ügyfél, akkor 3-4 hét alatt utalja a lakásvásárlási hitelt. A személyi kölcsönt, akár napon belül. Az adóstárs kora nem rontja a hitelfelvevő esélyeit, azaz nem csökken a futamidő, ha egy idősebb adóstárs van.
Egyetértek!
Pont a két legrosszabb lehetőséget sorolta fel a szavazást kiíró.