Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Egzotikus gyümölcs
Sárkánygyümölcs vagy pitaya -csak ezt ismerem és ettem belőle többször is.
Én sen adok a kutyámnak bolti tápot. A házilag ~elkészített kaját szereti a boltit azr nem pedig egyszer vettem neki próbára de nem ízlett neki tele van sok adalék anyaggal.
Van a kertemben torma is amit húsvétkor én készítek el.
""Szerintetek a moderátorok is szoktak fórumozni itt Hoxán?""
Lehet, nem,tudom!
Szerintem nemtudom!
De szerintem inkább úgy nem!
Melyik rovarokat, állatkákat, rágcsálókat NEM tűrnél meg az otthonodban.
csótány,tetű,bolha,patkány ,kukac ...egyik jobb ,mint a masik,nem tudom ki tűri meg ezeket az otthonában .Ez valami vicc ?:))
"Melyik rovarokat, állatkákat, rágcsálókat NEM tűrnél meg az otthonodban."
Egyiket sem.
Melyik állatot nem tűrnéd meg az otthonodban?
Egyértelmű: EGYIKET SE. Ezek nem valók az otthonomba.
Mit nem tűrnél meg az otthonodban?
Leírom, hogy mit tűrnék meg, mert abból kevesebb van: hangya, pók, tücsök, egér. De a macskák szerintem elintéznék a tücsköt, és az egeret is.
Pápa temetése...
Majd megnézem a neten.
"Nézed a pápa temetését?"
Igen. Ugyan nem az egész ceremóniát, csak bele-belenézegettem a Tv közvetítésbe.
Római katolikus vagyok, de nem gyakorlom a vallást.
Ettől függetlenül Ferenc pápát rendkívüli embernek tartom.
Én azokat nem értem, akik azon csodálkoznak, hogy akik követték a temetés eseményeit (mondom, ha nem is az egészet, csak részeket belőle), ugyan miért tették.
Sok - számomra érdekes - visszatekintést láttam a pápa megnyilvánulásairól, nyilatkozatairól, emberségéről.
És mindazok ellenére, hogy nem gyakorlom a vallásomat, azért azon elgondolkoztam, hogy akiket megáldott a pápa (voltak köztük magyarok is), ők valahol tényleg áldottak lehetnek. Valahol kiváltságnak érzem a pápai áldást.
Hű, annyi minden jár most a fejemben! Oldalakat tudnék írni Ferenc pápáról kapcsolatos érzéseimről.
Pápa temetése...
Majd valamikor megnézem Youtube-on.
Én inkább azt nézem (majd utólag vissza), mint a "kereskedelmi" vagy királyi tv-s cuccokat, a szórakoztató, céltalan filmeket/sorozatokat sem szeretem, inkább az ismeretterjesztők, tudományos, történelmi dolgok kötnek le.
Ferenc pápa pedig a keresztény történelem egy színes epizódja, szerintem.
Ha már itt tartunk A két pápa film kifejezetten szórakoztatott, bár nyilvánvalóan fikció, viszont valóság az alapja.
Bár én nem nézem, valószínűleg érdeklődési kör.
Egy csomó mást sem értek, miért nézik...
Biztos, hogy nem!
Felül kapaszkodtam, ilyenkor a csípőmet előre biccentem, azaz úgy tűnik, hogy nagy a hasam, mert hátul meg semmi nincs.
Néhányszor már előfordult, igyekszem figyelni a tartásomra azóta.
Ilyenkor én vigyorogva annyit mondok, hogy köszönöm, nem ülök le!;)
'Előfordult már veled, hogy valakit terhesnek néztél, pedig nem volt az?'
Nem, de olyan már előfordult, hogy engem néztek terhesnek és át akarták adni a helyüket:DDD
Ki az általad legkedveltebb fórumozó a Hoxán?
Nem tudok kedvelni valakit,ha nem ismerem személyesen,bár biztos ez az én defektem...esetleg szipmatikusak lehetnek számomra egyesek -bocsi ezért:)
Viszont van egy -két tag ,őket kiemelkedően értelmesnek tartom, és vannak ,akik meg tudnak nevettetni :)
Ezért nem tudtam Enissa és Józsib. között választani ;)
Előfordult már veled, hogy valakit terhesnek néztél pedig nem volt az?
A szétnyílt hasizom tud ilyet okozni. Sajnos nekem is van de nem szoktak terhesnek nézni. Vannak viszont olyan ismerőseim (nem csak túlsúlyosak) akik folyamatosan úgy néznek ki mintha 4-5 hónapos terhesek lennének 😞
"Hova teszed vissza a bevásárlókocsit"
A Pick-up platójára feldobom aszt csókolom!
Neem, dehogyis...🤠
Szereted, ha megbámulnak az utcán?
Igen, ha férfiak teszik, és inkább csendben. 😄