Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Volt már, hogy dühből megütöttél valamit?
Nem, még a levegőt sem.
Másképp vezetem le.
Pontosan.
+ nem reklamál, ha nagy címlettel fizetek. :)
Tudod milyen étel a nattó?
Korábban, K2 vitamin kapcsán utánéztem már. Nem nyert...
Tudod milyen étel a nattó?
Nem. Csak igy simán, nem.
Mostanában hiányoznak az egyszerű igen-nem válaszok.
Önkiszolgáló kassza...?
Nem szeretem, nagyon ritkán használtam.
Ha lehet, kikerülöm.
Szereted az önkiszolgáló kasszát?
Nincsenek érzéseim ezzel kapcsolatban. Hogy melyik kasszához megyek attól függ hol, mit veszek, van-e valami flikflak (pl utalvány) a vásárlás során.
Szeretem az ökiszolgáló kasszát,,de nem mindenhol.
Ahová legtöbbet járok ott nagy hely van,,elférni a kocsival szépen.Kedvesek ügyesek ha segítség kell,,bár belejöttem már.Ha sorbanállás alakul ki,rögtön nyitják a sima kasszát.
Önkiszolgáló kassza:
Csak azt használom ha lehet!
1. Nem dobálja senki a cuccaim.
2. Nem liheg a nyakamba senki, nyugisan el tudok pakolni.
3. Minden árat le tudok csekkolni,ha valami nem stimmel nem utólag kell visszamenni reklamálni.
Én egyáltalán nem érzem azt hogy nekem kell dolgozni,hiszen a kassza szalagra is én pakolok fel, illetve le.
Önkikassza
Nem vagyok hajlandó.
Nem vagyok alkalmazott, nem fizetnek érte, tehát NEM.
Azt hiszem kötelező minden boltban egy normális kassza.
Dolgozók mondták, hogy szarabb mint volt.
Azt sem tudom, hogyan érvényesíti a supershoppal olcsóbb cuccot, ha a kártyát az elején nem kéri. Folyton kotkodál, tegye ide-oda, azt sem tudni, mi az igen/ nem gomb itt, mindenre a továbbot nyomom és otthagyom.
Akkor még pluszban várja meg a mögöttem levő, míg kényelmesen elpakolok a táskámba, mert ugye itt folyamatosan csak a pultra rakhatok. Nagy időnyereség, haha.
Önkiszoláló kassza.
Ha szeretem, ha nem rá vagyunk kényszerítve. Nálunk a boltban, nem nyithat új kasszát a dolgozó, hiába áll a sor a bolt végén és a önkiszolgálóba meg emebr nincs.
Amikor így van és van nálam kártya, akkor én bizony beálló, vagy amikor 1-1 dolog van nálam. Sokkal előbb végzek mint kivárni a 10 emebr elöttem a kasszába.
Sőt nálunk konkrétan a legbénább, leglassabb dolgozót teszik a kasszába, hogy kikényszerítsék a másik használatát (mivel ügye nem nyithat másik kasszát).
Ma ½8 kor csak önkiszolgáló kassza volt az interspárba. Kértem segítséget. Próbált volna rávezetni,mondtam ne fáradjon.... épp bankártyás terminálokhoz álltam.... kártya nem volt nálam.... akkor köszönöm tárgytalan a vásárlásom.
Jajj nem a másik oldalon lehet kp is fizetni,jöjjön- invitált.
Pechjére valami gubanc történt,nyomogatott gombokat,de számla nem akart jönni.
Nem, és nem akarom használni.
Zöld vagy fekete olajbogyó?
Nem tudom, melyiket szeretném.
Még egyiket sem kóstoltam.
Melyik napon takarítasz a legtöbbet?
Szomorúan látom, hogy a legtöbben a hétvégéjüket töltik ezzel, az elengedhetetlen és szükséges pihenés helyett.
Koriztál már a Balaton jegén?
Nem mondanám korizásnak, mert nem tudok korizni.
Egyszer korcsolyával a lábamon tipegtem a tesómba
kapaszkodva a befagyott Balatonon.
Bevitt az első rianásig, ott már szinte senki nem volt.
Másnapra izomlázam lett, de nem a lábam, hanem a kezemben éreztem.
Annyira kapaszkodtam a tesómba előző nap, attól fájt.
Elmondhatom, hogy egy érdekes élménnyel lettem gazdagabb.
Melyik napon takarítasz a legtöbbet?
amelyiken időm van rá.