Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Macskátok,,,?
Szerintem lesz.
Macskátok ki van ivartalanítva?
Mindenki, itt nincs nyavikolás, jelölés, egymás egrecíroztatása, pláne nem szaporodás.
Volt idő hogy egy félig stikkes öregasszony macskáit is "engedély nélkül" befogtam és kiivartalaníttattam. Meguntam a szaporulatot, nyavalyákat, meg a macska verekedést. Ivartalanítás után helyreállt a környék cicái között a rend.
Húsleves:
Pulykanyakból a legfinomabb szerintem.
Óraállítós
4 órát vinném vissza/ előre sötétedés szerint.
Húsleves,,,
Többfélét is,,de csak érdekesség képpen az anyósom csak zöldségekből is főzött "húslevest":D
Ha nem látom meg nem mondom ,hogy anélkül készült.
Nem vegetával.
Melyik húslevest választanád?
Igazi jó húslevest marhahúsból csinálom, és kuktában főzöm.
Olyan jó húslevest nem tudok főzni, mint amilyet gyerekkoromban ettem házi tyúkból.
Tyúkból készült, nem csirkéből!!! Nem mindegy ám!
Hatalmas fazékban lassú tűznél a sparhelten főzték, sok zöldséggel együtt.
Mikos megfőtt a tyúk, feldarabolták, megsózták kicsit, és kevés zsírral bekenve a platnin pirították, forgatták.
Az valami isteni volt a piros, ropogós bőrével, amit általában hagymás krumplival tálalt a nagymama.
Már csak az emlékeimben élnek ezek a finomságok.
"Melyik húslevest választanád?"
Galamb vagy fürj
Hány forintért ennél 1falat surströmminget.
Annyira nem vagyok finnyás.
Orr befog ,lenyel és iszik.
Egy szemmel láthatóan szép összegért leküzdenék egy falatot.
Hány forintért ennél 1 falat surströmminget?
Fogalmam sincs, mi az 😲
Volt már úgy, hogy bevonzottál dolgokat?
Ingyen ebéd nincs. Megcsináltam, megkaptam.
Hány forintért ennél 1 falat surströmminget?
Égyszer Vizivicében a MOR fesztiválon épp a helyszín felé gyalogoltunk, mikor láttuk, hogy a cimborák nagyon röhögve löködnek egy konzervet egymás felé. Kinyitni sem merték, míg a közelükben voltunk. Úgyhogy nem tudom, mi lett a rohadóhal sorsa. 😃
"Hány forintért ennél 1 falat surströmminget?"
Ha nem ilyen értelmetlen youtube challenge módjára magában kellene betolnom, akkor megkóstolnám, mint egy rendes ételt, kenyérrel, hagymával, ahogy egyébként enni szokták. Mondjuk állítólag a duriannál is büdösebb, amit nehezen tudok elképzelni. Bár a duriant is értem, hogy miért szeretik emberek, nekem nem lett a kedvencem. :D
Hány forintért ennél 1 falat surströmminget? szavazás
A három "facccagyereknek" jó étvágyat kívánok:
Kemények vagytok srácok, mint a kád széle. 🙃
Azta ,csak úgy ficánkoltak benne a férgek.
Imádom a sajtot ,de ezt képtelen lennék megenni ,még féregtelenített formában sem.
Undormány lehet. Terítem az asztalt:
Mennyi pénzért ennél,,,,,,?
Még a közelemben sem volt,,ha kinyitnám megmondanám,,de nem érzek nagy ingerenciát rá:)
Igen, bár bevágtuk a táskánkba, majd a suliba vettük fel, de azért nem volt rossz;)
Felsőbe pedig, kifejezetten szépeket lehetett már kapni, pl. pirosat, fodrosat, kötőset, cipzáras, rövidet, hosszabbat, stb.