Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetős fórum)
Igen kevés ember van, aki valóban nem tud mozogni.
Fodrászhoz, pedikűröshöz, piacra, húsboltba, fogorvoshoz, hivatalba mennek, mint a kisangyal.
Kényelmi szolgáltatásért minden szakmában felárat kérnek.
"Ha ízlik, 10 dkg szalámit, kolbászt megeszel egyszerre?"
Lehet úgy is, hogy 4 szeletet beleteszel 4 db zsemlébe. Akkor nem kell 10 dkg.. csak grammok :)
Mindenki hasonlít valakire. Kiskegyed vajon kire?
választottam h tojásban sincs két egyforma .D
komolyabbra fordítva ,külsőre,testalkatra édesanyám "vagyok",jellemre anyai nagymamám.Szerintem senki nem csak egyvkire hasonlit ,lehetett volna még egy plusz válaszlehetőség...
Én, ha egyáltalán eszek ilyesmit, akkor biztos, hogy nem eszek 2 szeletnél többet.
Régen nagyon kellett spórolnom a kajával, és ez rögzült az agyamban, pedig már megengedhetném magamnak.
Ha csinálom a reggelit, a gyerek zsömléjébe mindig 2 szeletet teszek, a magaméba egyet. :)
Párom vágott belőle egy leheletnyi szeletet, azt mondja finom. Én meg lemaradtam róla, mert dolgoztam. Na ez meg már milyen? 😁
Disznót vágtunk decemberben, onnan van nekünk is.
Ha ízlik, 10 dkg szalámit, kolbászt megeszel egyszerre ?
Jóhogy! A finom kolbászból még néha 30-at is, friss kenyérrel, paprikával, paradicsommal. 😀
Arról nem beszélve, hogy a 60-65 é. korosztály nagy része még aktiv. Dolgozni el tud járni, a rendelőbe nm ?
Amikor szüleimhez és a nagyszüleimhez kijött a háziorvos, az mindig hálapénz igénnyel járt.
Ez már megjelent valahol hivatalosan?
Én úgy értelmeztem, hogy az otthoni oltás a 89 év felettiekre vonatkozik.
Ha ízlik, 10 dkg szalámit, kolbászt megeszel egyszerre ?
Persze. 😂
Üresen, magában is akár! Eszterházy sonka a kedvencem! 😍
Mindenki hasonlít valakire. Kiskegyed vajon kire?
Anno mi a negyediken laktunk. Egy másik velem egyidős csaj a hatodikon. Rá hasonlítok. Vagyis kiköpött màsom! Voltunk osztálytársak, és később munktársak is. Mindig összekeverték minket! Anyám jön egy vallomàssal! 😉
Szerinted jó ötlet, hogy a 60 éven felülieket otthonukban oltják?
Hogy lenne már jó ötlet, amikor kell hozzá intenzív ellátást biztosítani, ha valakinek netán valami baja esne.
Dél-Magyarországiak ! Estére lesz hó?
Megjött a hó !!!!!
"Életed során kivel találkoztál legtöbbször a családodon kívül?"
Barátnőimmel
Hiszel a gyógygombák erejében?
Erre pont feldobott az oldal egy gyógygombás reklámot :D
Dél-Magyarországiak ! Estére lesz hó?
Könyörgöm, ne legyen🙏🙏🙏🙏🙏
Mikor kérdezte meg tőled a férjed, hogy boldog vagy-e?
annyira alap lenne ilyenkor egy olyan opció,hogy:NINCS FÉRJEM