Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit vettél ma / már karácsonyra? fórum

Mit vettél ma / már karácsonyra? (beszélgetés)

23. cicosz
tegnap 10:15
sört
22. michelle.r (válaszként erre: 14. - Hpetra22)
tegnap 10:13

Rendeltem egy fekete bőrhátizsákot, kb. ugyanolyan minőségben, mint egy sötétkéket egy olasz webshopból, kevesebb, mint fele áron.

Nemrég parti kellékeket és dekorációt rendeltem, kb. 40.000 forint volt minden, tökéletes és elegáns minőségben. Itthon üzletben sokkal többe került volna.

De tele van olcsó szeméttel.

tegnap 08:24

A kérdésed hatásásra átgondoltam az idei karácsonyt.

A férjem ajándékát már kitaláltam, azt csak meg kell venni.

A tágabb családban minden évben kihúzzuk egymás neveit egy kalapból és a megajándékozott kap egy könyvet és mellé a kedvenc nasiját.

Díszeink vannak.

Mást nem tudom, mit kellene vásárolnom. Szerintem semmit.

Mi ilyenkor is élményeket gyűjtünk inkább, mint tárgyakat. Adventi hétvégéken elmegyünk forró csokizni a jó helyekre, egy-egy brunch, városlátogatás sokkal inkább élmény, lelassulás, meghittség és őszintén szólva ezek adják össze az élet örömeit, a közös dolgokat.

Az ételkiadás annyiban növekszik meg ilyenkor az ünnep kapcsán, hogy sütünk egy tepsi flódnit, veszünk egy kevés sós rágcsát. Ezen kívül akkor is ennénk reggelit, ebédet, vacsorát, ha nem lenne karácsony. Általában a karácsonyi étkezés egy jobbféle tengeri hal, finom meleg salátával vagy egy kisebb sült, ami hidegen is fogyasztható, utána a sütemény.

Mást nem szoktunk venni. Kellene?

20. globus
tegnap 06:30
Szerencsére nem kell sokfelé ajándékoznunk. Egyikük eddig is letojta, idéntől őt kihagyjuk 😂 Tesóval megbeszéltem, hogy akkora felhajtás lesz, amekkorát csinálunk. Oké, felső limit meghúzva, max. apróság. Nem vagyunk gyerekek, és nem a költésről, fejtörésről, meglepetésről kellene szólnia az ünnepnek. Mindenki dolgozik, inkább pihenjünk. Férj maximálisan egyetért, fentiek a közeli rokonokra vonatkoznak. Úgyhogy beszerzéssel végeztem.
19. szimba (válaszként erre: 14. - Hpetra22)
tegnap 06:16

A minőséggel nekem 95 %-ban semmi gondom.

Viszonylag nagy értékben mondjuk még csak egy tabletet rendeltem (32 ezer ft), az is tökéletesen működik. Inkább az a baj, de ez az én hibám, hogy sok teljesen felesleges kis sz*rt megrendelek, mert olyan olcsó. :-)

Viszont mivel boltba nem tudok elmenni, nekem ez most mindennél nagyobb segítség.

tegnap 00:07
Már megvan az összes ajándék. Általában akciókra vadászom, és ha látok valamit akár nyáron, pl Glamour napokon vagy ilyesmi, akkor megveszem és elteszem. Idén pont ez történt. Az én ajándékom is meglett. :) Az a tapasztalatom, hogy nem csak stresszmentesebb, hanem olcsóbb is így. Sokszor látom, hogy november táján felemelik a kereskedők az árakat, úgyhogy a karácsonyi akció sem olyan jó ár, mint ha mondjuk október végéig vettem volna meg. Nyilván vannak kivételek, de nekem már jó ideje ez a tapasztalatom. És azért is szeretek korábban költeni, mert a karácsonyi kaja / italok is extra pénz, és nem pont akkor akarom tetézni a költségeket.
tegnapelőtt 23:04
Semmit
16. timycat (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
tegnapelőtt 18:52
2 "kencés" adventi naptárat... egyet magamnak, egyet a lánynak. Nem gondolkodtam mikor rendeltem, a lányét nem tudtam, tudom majd időben átadni 😕
tegnapelőtt 18:29
Hétvégén nasikat
14. hpetra22 (válaszként erre: 7. - Szimba)
tegnapelőtt 18:23
Milyen minőségűek a temus dolgok?
tegnapelőtt 18:02
kövezzetek meg,de én semmit. nem ajándékozunk már egy ideje karácsonykor. egyedül a barátnőmmel küldünk egy kis apróságot egymásnak.
tegnapelőtt 16:50
De ügyesek vagytok. Nálunk dupla gond, nem tudom van-e más is így :D' mert anyósomnak meg apukámnak a napokban vana szülinapja, a tesóm gyerekeinek év elején. Szóval dupla ajándék tulajdonképp, nehezebb, hogy na akkor maradjon ötleted 2 hónap múlvára is.
tegnapelőtt 16:50
A legkusebb fiam ak megrendeltük az óráját! A többi talány.
tegnapelőtt 16:47

A férjemnek "beszereztük" a kis kutyát karácsonyra és meg is kapta:D

Illetve, már megvannak az ötletek, csak el kell menni megvenni, vagy meg kell rendelni.

9. libikóka (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
tegnapelőtt 16:10

Pont ma láttam meg egy nagyon szép pulcsit, egyszerre az ugrott be milyen jó ajándék lenne.

Holnap megveszem☺️

8. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
tegnapelőtt 16:10
Nem, egész évben gyűjtjük a pénzt, és decemberben meglepjük magunkat valamivel. Ebben az évben egy új kávégép van kiszemelve!
tegnapelőtt 16:07

Kb. 15 éve kék-ezüst színvilágú volt a fám, idén újítok, és púderrózsaszín díszeket rendeltem a temuról.

Aándék is van már, a gyerekemnek, a nővéremnek és a volt férjemnek, szintén temu. :-)

tegnapelőtt 16:01
Még semmit, de megfogadtam, hogy novemberben mindent megpróbálok beszerezni, ami fontos és nagyobb dolog.
5. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
tegnapelőtt 15:47
Még semmit, viszont épp ma találtam meg a szekrényben egy terítőt, amit tavaly rendeltem ilyentájt, csak aztán elraktam. :D Jövő hónapban tervezek nekiállni, de díszekkel meg egyebekkel feltankoltam az utóbbi években, idén csak ajándékok kellenek + süti alapanyagok.
tegnapelőtt 15:32
A kolléganőimnek már megvettem.
tegnapelőtt 15:32
Vettem két gömböt a Sparban 🙂
tegnapelőtt 15:29
Muszáj, nem szeretem a tömegben csinálni es be kell osztani a penzt is
tegnapelőtt 15:16
Vesztek már dolgokat karácsonyra? Engem ma csapott meg valami érzés, hogy már kellene ötleteket gyűjteni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook