Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Köszönöm szépen, kedves vagy.
Régebben sokat beszélgettünk. Szerettem a blogokat.
"Ki az általad legkedveltebb fórumozó a Hoxán?"
Óóóóó, felkerültem a listára és szavazott is rám valaki.
Köszönöm szépen!
A felsorolt tagokat, mindet jelölném, bár tudom, hogy a legkedveltebb a kérdés, de nehéz kiválasztani csak egyet.
Vannak akik hiányoznak a listáról nekem.
Fincsi
Gyöngy
Panna33
Andi
Birebora
és még sorolhatnám;)
De minden estre, kitüntetve érzem magam🙃
Ezt nem vitatom. Pannára gondolok.
De írtam lentebb, hogy a listával nem egyfajta rangsort szerettem volna állítani, és sok - általam kedvelt - nickname is lemaradt a listáról. Viszont olyanok is rákerültek, akik számomra nem a legkedveltebbek közé tartoznak. Ettől még mások kedvencei lehetnek.
Ezért kerültek rá a listára a nevek úgy, ahogy. 🙂
Persze értem, hogy néhányan hiányolnak többeket is a listáról. De ennyi fért rá.
Ahogy te, és Timycat is tetted, meg lehet említeni, hogy ki kit hiányol a listáról.
Nem is értem hogyan kerültem fel a listára. Nem szeretem a listákat.
Azért sem, mert többeket is tudnék jelölni róla.
Ki az általad legkedveltebb fórumozó a Hoxán?
A listáról többeket is tudnék jelölni, de a "leg" nekem Panna33
Szavaztam, de számomra van még egy kedves, ő hiányzik a listáról.:)
Ezt nem is gondoltam:)
Miért meredek? Nem tudom,,írtam ami először eszembe jutott:)
Teatyaúúúúúúristen, ezt se hittem volna! Megemlítenek a legjobb fórumozók között.
Oly keveset írok a fórumra, még kevesebbet olvasok itt, megemlíteni sem érdemes.
Hozzászólni is elég ritkán, többnyire semmiségeket írok a magam szórakoztatására.
Időm sincs, a téma sem kelti fel az érdeklődésemet, inkább könyvet olvasok, az megunhatatlan.
Nekem a naplózás a szívem csücske, azért jöttem a Hoxára.
Gate vagy Shein?
A Shein teljesen jó eddig, nem gagyi. Volt olyan rendelés ami 3 nap alatt ideért Kínából.
Névvel vállalni a véleményedet - ezt már nevezem!
Dicséretes. 🙂
Lemaradtál a listáról, mint sokan mások. Többen is - érdemtelenül. De a "lista" az alapján készült, hogy kinek a hozzászólásait látom többnyire.
Betyárt én is hiányolom.
Miért "meredek"?
Ja, én is bírlak. 😊
Nem az "elit" a helyes kifejezés. 🙂
Akiket felsoroltam, mindannyian azért kerültek a névsorba, mert több hozzászólásukat olvastam. Ez független attól, hogy személy szerint kedvelem-e őket vagy sem.
Sok olyan fórumozó van, akinek még helye lett volna a felsoroltak között, de nem fértek be.
Betyár. 🙂 Régen sokat viccelődött itt. Bírtam a hülyeségeit, meg az okosságait is. De ő is eltűnt...
Gyermeked/unokád óvónénijének/tanárának...stb. van tetoválása?
Fogalmam nincs! 🙃
Az durvább lett volna, hogy “ számodra melyik fórumozó a legkevésbé szimpatikus”?
😬