Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Nézted vagy nézed a holdfogyatkozást...?
Nézem, semmit nem látok.
Nézed vagy nézted a holdfogyatkozást és vérholdat?
Nézném, de sehol sem látom! :( Szerintem később szokott feljönni. Majd többször kinézek - hátha...!
Az jóó. Eléggé felhős nálunk.
A sarki fény sem látszódott, pedig innen átlátunk a szomszéd országba 😁
Nézed vagy nézted a holdfogyatkozást és vérholdat?
Semmilyen hold nem látszik. Se piros, se sárga...
Szoktál eladni vagy vásárolni Vinteden?
pár alkalommal vásároltam ,de rendszeresen nem használom.Eladni nem szoktam. Összességében elégedett vagyok vele.
Örülnél, ha híressé válnál a szülővárosodban vagy faludban?
Annak örülnék, ha nem ismerne senki.
Attól függ mitől lennék híres 😂
Hááát... Nem is tudom. Többször megjelentem az újságban. Cseppet feszélyez a nyilvánosság.
Harisnyanadágot viseltél már bugyi nélkül mint a csomagoláson?
Nem pont mint a csomagoláson... neccharisnyát többször is, de annak is 1 célja volt 🤭🤭🤤🤤
Harisnyanadágot viseltél már bugyi nélkül mint a csomagoláson?
🤦♂️
Szerintem jó, hogy beleírtad!
Minimum, középfokú végzettség, hát te nem csak a minimumot hozod. Inkább előnynek gondolnám, hogy beleírtad.
Sok sikert!
Pár éve van szabály hpgy a munkakörhöz szükséges legmagasabb végzettséget be kell mutatni.
A HR osztállyal dolgoztam anno együtt, nem csípték hogy rájuk öntenek minden nem releváns cart, értsd noname egyetemek, noname szakjainak végzettségét.
Ha már bejutottál és később keresnek egy pozícióba embert akkor elő lehet húzni, hogy amúgy van egy ide passzoló diplomám. De pl. ezt se a közvetlen felettesnek, rosszul is elsülhet. A vezetőknél mindig rosszszájíz van ha "elszeretnek" szervezeten belül egymástól jó munkaerőt.
Mert a szak csak a papírt adta, a tudás már kb megvolt, munkavégzés szempontjából pluszt nem adott, de a pláne az volt, hogy már az elején hozzátette, ő majd már diplomásként más fizetési osztályt szeretne, meg nyilván úgy érezte ezzel több lesz azoknál akikkel együtt dolgozik és bacnak tanulni.... azok akik amúgy szintén diplomások voltak csak nem verték vele magukat.
Furák az emberek.
Annyi volt elvárásnál feltüntetve hogy:
-jó kommunikációs készség
-minimum középfokú végzettség
-számtech ismeretek.
Felsőfokú vagy eü végzettség nem.
Na mindegy már annyit rizsázok h nyirhatnék ennek külön fórumot😹😹
Ez hasznos volt, köszi. Nekem is több életrajzom van egyébként, van amelyikből kihagytam.
Igazából nem titok, most kórházba jelentkeztem recepciósnak.
Van már eü-ben recepciós tapasztalatom magán fogászati és sima orvosi rendeléseket ellátó klinikáról is. Ezeket beleírtam. A tanulmányaim is egésszégtudományi karon folynak. Mivel kórház, gondoltam előny, ha megemlítem ezeket a tanulmányokat. Aztán most kicsit elbizonytalanodtam.