Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mit vennétek 1 éves babáknak? fórum

Mit vennétek 1 éves babáknak? (tudásbázis)

10. Regin_a (válaszként erre: 6. - Banános Zselé)
ma 15:51
iLYEN KORBAN NEM MINDEGY, LEHETŐLEG Engels GONDOLATAIRA FOGÉKONYAK A TŐKE ÉS A MUNKA VISZONYÁRÓL
ma 15:36

Szivárványhinta, vagy valamilyen nagy mozgásos játék.

Ha még nincs nekik. De ha van, ikrek mellett egy második is biztos jól jön :D

Egyébként pedig valami sokrétűen felhasználható utalvány még jó lehet, ha végképp nem lesz ötleted.

Akár Brendonos, vagy valamilyen olyan üzletközponté, ami van a környéken, és minden boltban ami ott van, elfogadják. Abból azt tudnak venni, amire igazán szükségük van/lesz a gyerekeknek.

ma 15:25

Kislányom 1 évesen kapott egy "tevékenységi játékközpontot", ezen a néven találni hasonlót a keresőben. Nyomni, húzni kalapálni lehet, zenél, villog... nagyon sokáig játszott vele, táncikált ahogy zenélt, sokféle funckója volt, nagyon tetszett neki.

Kisfiam bébitaxit kapott, ő is nagyon szerette, amíg ki nem nőtte nyúzta.

Persze ez évekkel ezelőtt volt, azóta biztosan van sokféle új cucc a babáknak.

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - *bzsuzsanna)
ma 14:33
Természetesen meg fogom kérdezni, de szeretnék előre felkészülni arra az eshetőségre, ha nem adnak ötletet. :)
ma 14:06
könyvet
ma 14:00

Én megkérdezném a szülőket.

Mert abban tökéletesen igazad van, hogy felesleges egy tizedik bizbaszt megvenni.

4. *bzsuzsanna (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:46
Szülőktől nem lehet megkérdezní?
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Michelle.r)
ma 13:23

Milyen élményre gondolsz? Programban gondolkodtam, de annyira picik még. :) Semmire nem jutottam.

Köszi, a matatófalnak utánanézek.

2. michelle.r (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:19
Nézz körül, milyen élmények elérhetőek ekkora gyerekeknek. Matatófal esetleg? Egy-két évig biztosan ellesznek vele.
Unokahúgom ikrei 1 évesek (fiúk). Nem vagyunk túl közeli viszonyban, de meghívtak a gyerekek születésnapjára. Úgy tudom, rengeteg játékuk és ruhájuk van, így azt nem szeretnék ajándékozni, de nincs ötletem. Tetszene egy játszószőnyeg, de ha már van, akkor felesleges a második. Tudtok tippeket adni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook