Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Dettó.
De csak szép lassan.🙂
"Idén raktál már ki karácsonyi dekorációt?"
Nem, de hétvégén dekorálok:D
Szoktál rágódni a múlton?
Nem!
A múlton változtatni már nem lehet.
Csak a szépre emlékezem.
Azt hiszem a negyedik ilyen szemüvegemet hordom.
A másodiknál történt az, hogy látszólag értette az optikus, hogy mit akarok és lett egy szuper szemüvegem.
Hazamentem feltettem az új szemüvegemet és nem láttam a monitort. Rögtön felhívtam, hogy valami nem jó, mert bár szuperül látok mindent, de a monitort nem.
Persze, az optikus szerint én nem mondtam el jól, hogy mit szeretnék;) Pedig én oda adtam azt a szemüveget, amit ő csinált és jó volt, hogy pont ilyet szeretnék, csak dioptriában kell másik.
Na, a lényeg, hogy csináltak új lencsét. Azóta tudom, hogy amikor átveszem az új szemüvegemet, akkor nem csak nézelődök benne, nem csak papírról olvasok, hanem a monitort is elém teszik, hogy látom e.
Egyébként papírról már nagyon keveset olvasok, így arra pont nem lenne nagy szükségem, bár azért van, mert viszont varrok, így a tűbe be kell fűznöm a cérnát+látnom kell, hogy mit varrok.
A lényeg, hogy el kell neki mondani, hogy mindent akarunk látni a szemüveggel! Papapírra írt szöveget, monitort és kicsit nézelődni is akarunk vele. Ez a munka szemüveg.
Csontritkulás: Aerob mozgás kell+kálciumot és magnéziumot szedni. Az aerob mozgás mellett tud a kálcium és magnézium beépülni, illetve kell az izom erősítése, hogy a meggyengült csontvázat tartsa valami.
Itt is igaz, hogy a mozgás az élet. Ha erősek az izmaink, akkor nem görbül meg a hátunk, nem leszünk púposak.
A vizsgálatig torna!!!!
Rágódni a múlton...
Egy ideje nem.
"Szoktál rágódni a múlton?"
Tanulni kell belőle és nem rágódni azon, ami már elmúlt és nem tudunk rajta változtatni.
De ha nem laptopot tesz elém, honnan tudjuk, milyen kell?
Majd tavasszal visszatérek rá. Ugyanis a reumatológust nyáron kezdtem intézni, hogy kell-e infúzió a csontritkulásra, és már 11. 18-ra meg is van az időpont!:(((((((( Tragédia, mennyit kell várni. Pedig egy dexa vizsgálat, és kálciumot nézték laborban, mégis 5 hónap!
Attól függ, mi a cél?
Ha csak internet és mobilcsomag kell, egyértelműen a Netfone. A Vodafone hálózatát használják, normális az ügyfélszolgálat. Tv szolgáltatásuk és vezetékes nincs.
Körömfestés? szavazás
A Duna mellett lakom, dehogy megyek a 'kőröshöz.
😂
Körömfestés
Ki megy el a kőröshöz?
Mi az a "szép reformázóm"?
Lerakkozni nem szoktam.
Dubai csoki...
Most hallok róla először.
Nem kóstoltam a Dubai csokoládét.
Az én kedvencem a Lindor étcsokis golyó, maradok annál.
Erre van a munkaszemüveg. Én mindig ilyet csináltatok, mert a sima olvasóban nem látom a monitort + nem kell lekapkodnom, ha felállok a géptől, mert látok vele.
Nekem, mind a két irányba romlik a szemem.
Mobiltelefon...
Van okos, és buta is, de sokkal jobban szeretek butával telefonálni. Egy egyszerű Nokiám van, és tökéletesen megfelel a célra. Évek óta hibátlanul működik.
Van a családodban alkoholista?
VOLT!!
Van a családodban alkoholista?
Múlt idő számít?
Nálam már több orvos dilemmázott a cilinderről, őszintén nem is néztem utána. De tény, hogy nem jók a felírtak. Vagy hamar váltogatják, nincs idő eldönteni, hogy melyik is a jobb. Ráadásul velem rendszerint a számokat, betűket olvastatják, amit szemüveg nélkül is látok.
A szöveget csak akkor adják, ha azt mondom; ez jó. Akkor el is tudom olvasni, de otthon a gépnél már nem jó.
Őszintén szólva, én a Sparban bagóért vett szemüveget jobban szeretem, mint a drágán, szemész lelete alapján csináltatottat.
Már nem is tudom hol van, annyira régen használtam.
Mobiltelefon
Nekem nem okoskám van, hanem mezei, tarlóról szalasztott nyomógombos.
Amire használom, pont megfelel.
Akkor éreztem nagyon a hiányát, mikor a strandon ellopták a táskámat az összes cuccal.
Egy hónap múlva kaptam vissza a rendőrségtől a mobilom, de teljesen kibelezve.
Elvesztek a fontos telefonszámaim, nem is tudtam összeszedni mindet.
Akkor készítettem a laptopomon egy Excel táblázatot a telefonszámokról.
Biztos, ami biztos!