A férfiak másképp főznek, mint a nők? (beszélgetés)
😂😂😂
Okoskodás: évekig a családom meg volt győződve arról, hogy a férjem főz, mert amikor főzök pl. levest, akkor megkavargatja, kóstolgatja és tesz bele egy csipet sót, innentől úgy adta elő, hogy azért lett finom, mert ő befűszerezte. Aztán látták, hogy mit tesz hozzá a kajákhoz, így rájöttek, hogy köze sincs hozzá🙃
Mit keres nálatok a férjem?😁
Az én férjem,még okoskodott is mikor én főztem.
Miért így ,miért úgy..
Leszokott róla ,mert azzal a mozdulattal adtam a kezébe a fakanalat.
Férjem konyhatündérkedik pár éve. Bevásárol, előkészít, megfőz/süt, elmosogat és elpakol. Autodidakta módon, youtuberól tanult meg.
Mondjuk a főzelék, meg a leves az kimarad a repertoárjából, na meg a desszertek.
De egytálételek, pörköltek, sült húsok, kínai vagy olasz ételek prímán mennek neki.
Általánosságban csípősebben, sósabban főz mint én. Az egyéb fűszerezésben nincs különbség, de lehet csak mert én is fűszeresen főzök.
Jaja, nevelés!
A fiamat én is megtanítottam mindenre (takarítás, mosás, vasalás, sütés és főzés, stb.), így elég gyakran csinálja ezeket, a főzést is. Szépen mindent elpakol, elmosogat maga után, ő inkább a különlegesebb ételeket szereti, így azt főz gyakran. Köze nincs az én fűszerezésemnek az övéhez.
A férjemet, nem én neveltem. Na, neki mindig kell valaki aki segít neki, azaz ha főz, akkor azt szeretné, hogy én legyek a kukta;), nem szoktam vállalni.
Ő nagyon nem fűszerez, nekem mindig sótlan az étele, elvárná, hogy agyon dicsőitsük, hogy milyen ügyes és milyen jól főz:DDDDD
Mosogatni sem mosogat el maga után, sőt! Ha eszik, akkor is max. annyit tesz, hogy kipakol a konyhapultra, de semmit nem pakol el.
Igen, ahány férfi, annyiféle;)
Édesapámat a nagymamám megtanította mosni, varrni, vasalni ....na és sütni főzni, mondván neki, ha a felesége nem tudna, ő talpraesett legyen.
Így fantasztikusan készített leveseket, a brassói amit készített verhetetlen, és nem volt olyan süti, amit ne tudott volna megsütni.
Mindent szépen el is mosogatott maga után, tűzhelyet is.
Fiam már 12 évesen sütött süteményt, meglepetésnek, mire hazaérek friss süti fogadjon. Főzni is nagyon jól tud. Szintén elpakol maga után.
Férjem egy teát nem tud, de evésnél is borzalmas mocskot hagy.
Tehát, ahány férfi, annyiféle.
Úgy általában nem tudom. Ha férjem főz, az összes nagy fazék, lábas, lavór, tál, merőkanál forgalomban van. Mosogatás ugyan nem jár vele, de az étel jó.
Szomszédom fia szakács. Néha eljöttek a haverjai, pont annyit főzött, amennyit megettek, edényeket elrejtette a sütőben.
További ajánlott fórumok:
- Fejtsd ki, mit csinálnál ma másképpen, mint korábban!
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Igaz-e, hogy a kopasz férfiak jobbak az ágyban, mint a nem kopaszok?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- Miért vonzóak a nők számára az ilyen férfiak mint, pl. az angyalföldi gyilkos?