Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A férfiak másképp főznek, mint a nők? fórum

A férfiak másképp főznek, mint a nők? (beszélgetés)

19. boldogzokni (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
ma 06:18
Sok tapasztalatot nem szereztem e téren, de szerintem másképp. Nagyvonalúbban használják a recepteket, mert ők nem olvasnak használati útmutatót se 😀
18. Anyagi (válaszként erre: 2. - Libikóka)
tegnap 22:00
Ha-ha-ha!!!
17. globus (válaszként erre: 14. - Tien)
tegnap 21:50
Ha beleszól, rá szoktam dörrenni, hogy hány éves vagyok.
16. Channa* (válaszként erre: 14. - Tien)
tegnap 21:48

😂😂😂

Okoskodás: évekig a családom meg volt győződve arról, hogy a férjem főz, mert amikor főzök pl. levest, akkor megkavargatja, kóstolgatja és tesz bele egy csipet sót, innentől úgy adta elő, hogy azért lett finom, mert ő befűszerezte. Aztán látták, hogy mit tesz hozzá a kajákhoz, így rájöttek, hogy köze sincs hozzá🙃

15. Ruslan (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
tegnap 21:09
Úgy gondolom, hogy rosszabbul. Sokat több férfi ételt dobtam a kukába, mert odakozmálta. Nemrég három ujjnyi vastag lepényt sütött az egyik.
14. tien (válaszként erre: 12. - Channa*)
tegnap 20:24

Mit keres nálatok a férjem?😁

Az én férjem,még okoskodott is mikor én főztem.

Miért így ,miért úgy..

Leszokott róla ,mert azzal a mozdulattal adtam a kezébe a fakanalat.

13. timycat (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
tegnap 18:59

Férjem konyhatündérkedik pár éve. Bevásárol, előkészít, megfőz/süt, elmosogat és elpakol. Autodidakta módon, youtuberól tanult meg.

Mondjuk a főzelék, meg a leves az kimarad a repertoárjából, na meg a desszertek.

De egytálételek, pörköltek, sült húsok, kínai vagy olasz ételek prímán mennek neki.

Általánosságban csípősebben, sósabban főz mint én. Az egyéb fűszerezésben nincs különbség, de lehet csak mert én is fűszeresen főzök.

12. Channa* (válaszként erre: 8. - Kedvesenfanyar)
tegnap 18:42

Jaja, nevelés!

A fiamat én is megtanítottam mindenre (takarítás, mosás, vasalás, sütés és főzés, stb.), így elég gyakran csinálja ezeket, a főzést is. Szépen mindent elpakol, elmosogat maga után, ő inkább a különlegesebb ételeket szereti, így azt főz gyakran. Köze nincs az én fűszerezésemnek az övéhez.

A férjemet, nem én neveltem. Na, neki mindig kell valaki aki segít neki, azaz ha főz, akkor azt szeretné, hogy én legyek a kukta;), nem szoktam vállalni.

Ő nagyon nem fűszerez, nekem mindig sótlan az étele, elvárná, hogy agyon dicsőitsük, hogy milyen ügyes és milyen jól főz:DDDDD

Mosogatni sem mosogat el maga után, sőt! Ha eszik, akkor is max. annyit tesz, hogy kipakol a konyhapultra, de semmit nem pakol el.

Igen, ahány férfi, annyiféle;)

tegnap 17:48
Nem
10. globus (válaszként erre: 8. - Kedvesenfanyar)
tegnap 17:46
Még a nevelésre is nehéz fogni. Egyik fiútestvérem igénytelen, trehány. Másikuk tiszta, rendes. Együtt nőttek fel, 3 év korkülönbség.
9. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
tegnap 17:45
Szerintem fűszeresebben főznek!
8. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
tegnap 17:33

Édesapámat a nagymamám megtanította mosni, varrni, vasalni ....na és sütni főzni, mondván neki, ha a felesége nem tudna, ő talpraesett legyen.

Így fantasztikusan készített leveseket, a brassói amit készített verhetetlen, és nem volt olyan süti, amit ne tudott volna megsütni.

Mindent szépen el is mosogatott maga után, tűzhelyet is.

Fiam már 12 évesen sütött süteményt, meglepetésnek, mire hazaérek friss süti fogadjon. Főzni is nagyon jól tud. Szintén elpakol maga után.

Férjem egy teát nem tud, de evésnél is borzalmas mocskot hagy.

Tehát, ahány férfi, annyiféle.

7. Amaunet (válaszként erre: 6. - Globus)
tegnap 16:57
És leginkább egytál ételeket készítenek. Komplett menüt kevés férfi készít. Vagy pl. pörkölt, de a köretet azt már csinálja más.
6. globus (válaszként erre: 4. - Amaunet)
tegnap 16:50
Igaz :) Ha tesóm bográcsozik, mindent ki kell hordanunk hozzá. Finomat főz, kint eszünk, utána terepet úgy otthagyja, mint eb a szaharát. Mi azért nem szeretünk kint főzni, mert nagyobb felhajtással jár.
5. birebora (válaszként erre: 3. - Globus)
tegnap 16:48
Így van:)
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
tegnap 16:44
Másként. Mist a tv műsorokban. Szeretik, ha minden ott van a kezük alatt konyhakészen. (talán csak a hússal szeretnek dolgozni). A mosatlant sem ismerik, gondolván, az már nem tartozik a főzéshez.😀
tegnap 16:37

Úgy általában nem tudom. Ha férjem főz, az összes nagy fazék, lábas, lavór, tál, merőkanál forgalomban van. Mosogatás ugyan nem jár vele, de az étel jó.

Szomszédom fia szakács. Néha eljöttek a haverjai, pont annyit főzött, amennyit megettek, edényeket elrejtette a sütőben.

2. libikóka (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
tegnap 16:35
Én sosem tudom meg,,,,,aztán ,hogy ez tragédia vagy szerencse😊
tegnap 16:31
Szerintetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook