Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Te nagyobb hős vagy mint én én is megnéztem és megállapítottam,hogy én ilyenhez hozzá se mernék kezdeni,
a gyerekekről pedig annyit ,hogy már elég nagyok az eleje jelentös segítség a végénél...
van zongora ,szolfézs tanárnő, angol nyelvtaná,tanitó, ápoló, eladó már felnőtt lányom és látjátok a képen egy fiu és egy nagyon aranyos kislány unokám... a kamaszok egy részével alig birok nem igazán nekem való kor ez....
Sziasztok!
Én is megnéztem Akymo naplóját, tényleg nagyon nagy munkába vagy! Csodállom a kitartásod, az akaraterőd és egyáltalán a hozzáállásod az egész munkához, szóval: le a kalappal előtted!!!
3 gyerek mellett ilyen munkákat felvállalni nem semmi! És még háziállataid is vannak. Hát nem tudom, Neked hány órából áll egy nap.
Ha készen lesz nagyon szuper lesz, nagyon meg fog lepődni a férjed az biztos!
Sok erőt és kitartást kívánok a további munkához, hogy legyen erőd befejezni, hogy a férjed hazatértével együtt örüljetek az eredménynek!
Hello Akymo!
Majd megnezem kesobb mert most nyakig vagyunk munkaval!
Szep napot!
Sajnálom, hogy egyedül kell kávézzak, pedig szívesen kortyolgatnám veled :-) Sebaj, kicsit folytatom a naplóm pihenésként, majd indulok keresek valami munkát.
Gratulálok István én is a családodhoz.
Mindenkinek szép napot kívánok!
Én most főzök, de néha bekukucskálok hozzátok!
Szia!
Sok szeretettel köszöntelek Téged és népes családod is!
Nagyon örülök, hogy Te is itt vagy, hiszen annyira kevesen vagyunk. És mindenkit sok szeretettel fogadunk!
Gratulálok a családodhoz, igazán szép dolog ennyi gyerek, gondolom nagyon összetartó, gyermekszerető család vagytok!
Szép napot Nektek és nézzél be máskor is!
Sziasztok!
Akymo! Én már túl vagyok rajta! Amúgy meg szívesen kávéznák Veled!
Szerencsére ma is szépen süt a napocska, reméljük már nem fog esni az eső sem.
Jó reggelt szép napot kívánok mindenkinek!
Aki dolgozik jó munkát, aki nem jó pihenést.
Ajacska!
Ha szabad akkor msn címet vagy telefonszámot kérnék, mert leírni körülményesebb és hosszabb, mint elmondani.Köszönöm.
Szia Anita!
Ha megnézed a naplómat láthatod a halastavat is, de folyamatosan írom a házam történetét és teszek fel képeket.Majd kérek véleményt :-P
Szia Akymo! Az én férjem asztalos. Meg ezermester is! :)Ha megírod priviben, mit szeretnél, továbbítom neki!
Szép lehet a halastavad! Nekünk akváriumunk van itthon, 270 literes, sügerek vannak benne. Majd teszek fel képet a naplómba.
Van valaki Orosházáról is itt
?
Hello Akymo!
Milyen szuper!Halasto!Azt is te keszitetted?Teszel majd fel rola kepet?Persze ha mar elcsendesedett a sok munkad.
Sziasztok!
Hogy vagytok? Én lassan csoki barnán a sok kinti melótól.Elkészült végre a halastavam , már csak a csinosítgatás van hátra.:-D
Van itt közöttünk asztalos?Vagy ügyes kezű ezermester?Megkereshetne priviben.
'Reggelt! :)
Tetszik a törött váza problémájának felvetése! :D
Jómagam ilyenkor minden tudásomat latba szoktam venni, hogy pillanatragasztóval újra egyberagasszam a tárgyat. Volt már sikerem ezen a téren. Bár biztos, hogy jó szemmel meg lehet látni a "varratokat". És eddig semmiféle démon nem kerített a hatalmába! :D
Szep napot mindenkinek!
Itt gyonyoru napsutes van! :)
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek...
Anya nem is mondtad hogy megyünk...xDNa majd itthon elkaplak..xXD
Jó reggelt mindenkinek!!!!
Valaki nem babonás véletlenül????Nem tudná-e ,hogy miért nem lehet a törött vázát összeragasztani?????????Ez most csak egy ilyen hirtelen gondolat.
Nálunk sajnos a mai nap is munka nap,igaz nem voltunk tegnap sem sehol,nálunk egy nagy semmi ez az egész majális.A mamánál voltunk ebédelni utána pihenő volt délután.
Mi Wandával hétfőn tartun olyan csajos napot ,megyünk Csabára délelött,jó lenne talizni ha valaki ráérne egy pár szó erejéig,ha gondoljátok.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!