Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. fórum

Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)

2008. ápr. 26. 17:24

Most olyan jó a sok piszkálás után, egy kicsit talán "büszke "is vagyok magamra,annyira kedvesek vagytok.

Verus összepakoltok és gyertek velünk horgászni.

Lady örülök ,hogy jelt adtál Magadról.

Jelentem túl vagyunk az ebéden ,fini volt .Wanda a képeihez rak fel egy pár képet,ha gondoljátok meglehet nézni.

A fogyásom kitartásának nagy mótivációja van ,és örülök ,hogy be tudtam tartani.Marcsi és Akymo a titkom bármikor szívesen elmondom.

1294. jjhmarta (válaszként erre: 1284. - Szilvi0410)
2008. ápr. 26. 16:33

Köszönöm!

Wandusnak boldog születésnapot kívánok.

1293. Akymo (válaszként erre: 1292. - 9bbb5bd983)
2008. ápr. 26. 14:40
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, nekem a gyermekeim a világ legnagyobb csodái. :-D
2008. ápr. 26. 14:04

Sziasztok!

megfőztem, ebédeltünk, elpakoltam a konyhában, megetettem Lucát, felporszívóztam, most vasalnom kellene. Tegnap kaptam egy szupi vasalót, ki fogom próbálni! Csak ne utálnék ennyire vasalni!

Szilvi, megdöbbentő a változás! Mintha nem is te lennél! Nagyon ügyes vagy! Ehhez aztán kitartás kellett! És az a jó, hogy ellen tudsz állni a csábításoknak!

Akymo, gyönyörűek a gyerekek!

Lady, üdv! Én már tényleg kezdtem aggódni! Nem mertem üzenetet sem írni, hátha nem vennéd jó néven. De látom, nincs nagy baj. Ugye???

1291. Maruszja (válaszként erre: 1288. - Akymo)
2008. ápr. 26. 12:30

Mi itt mindenkit kedvesen fogadunk.

Szilvike tényleg nagyszerű lány és nagyon ügyes. Én is szeretném megtudni a titkát, hogy hogyan csinálta ezt a nagy fogyást! Csak csodálni tudom a kitartásáért.

Mindenkinek szép napot!

1290. Maruszja (válaszként erre: 1289. - XxLady)
2008. ápr. 26. 12:28

Szia Drágám!

Végre, hogy jelentkeztél itt is! Ebben a szép időben legyen jobb a kedved is!

Nézz be máskor is és akkor mi majd felvidítunk.

Jó munkát, vigyázz magadra! Sok puszi!

1289. xxLady
2008. ápr. 26. 11:44

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, remélem otthon is ilyen ragyogó tavaszi nap van (sajnos nekem beárnyékolja az, hogy ma is dolgozni kell, de gyalog megyek, hogy tovább lehessek a levegőn).

1288. Akymo
2008. ápr. 26. 11:27

Sziasztok!

Köszönöm a szívélyes fogadtatást!

Gratulálok én is Szilvikének a nagy fogyáshoz, majd kérek tőle receptet :-)

1287. Maruszja
2008. ápr. 26. 10:12

Szilvike!

Te nagyon rendes háziasszony vagy!

Megnéztem az adatlapod, úristen, Te aztán fogytál!!! Ég és föld a képek közötti különbség!

Nagyon ügyes vagy, csak tudnám mit csináltál? Közben meg finomat készítesz, sütsz.

Én azért nem vagyok ilyen látványos. Sőt, én nem is látom magamon.

Ma egyébként nem jól ébredtem, most kezd megjönni a kedvem. Az a jó, hogy süt a napocska!

Kicsi Wandának már előre boldog szülinapot kívánok! Milyen nagylányotok van már!

Verácska menjetek ma sétálni!

Józsi Nektek is szép napot!

Remélem Anitáéknál is süt a nap!

Mindenkinek szép napot!

2008. ápr. 26. 10:05

Szép napot mindenkinek!

Már ébren voltam, Szilvi, csak a nagyját megfőztem, mielőtt Luca felébredt. Aztán megetettem, bohóckodtunk, ivott egy kis gyümilevet és visszaaludt 5 perce. Egyébként a tegnapi nap tényleg elég fárasztó volt, rossz hangulatunk volt mindkettőnknek egész nap. Délutánra azért kicsit jobb lett.

Ma meg kifejezetten tetszik ez a napsütés!! Jó lenne valahova kirándulni! Vagy horgászni!:)

Tyka! Ismét boldog születésnapot kívánok! Legyél nagyon boldog!

Marcsika, teljesen igazad van, én is az egyenes embereket szeretem. Nem szerethet mindenki engem, és nem is kell, hogy úgy csináljon. Én nem is tudok. Kíváncsi vagyok a képekre, biztos negyon látványos a fogyás! Érezd jól magad az esküvőn!

Wanda, előre is boldog szülinapot! Én is majdnem 15 vagyok!! :)

Lady, visszavárunk!

Anita, Józsi, köszöntelek titeket is!

1285. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 1278. - Akymo)
2008. ápr. 26. 09:58
Szia Akymo, szeretettel üdvözöllek én is!
2008. ápr. 26. 09:40

Szép napot!

Tyka Boldog Szülinapot!

A süti küldés nem jött össze ,de ígérem rakok fel róla képet,és a mai napról .Jelentem főzők mert Wandus holnap lesz 15 éves,de ma tartjuk mert holnap horgászni megyünk.

Marcsi a fogyásról annyit mivel én is illetékes vagyok ,hogy hiába fogytam 43kg még mindég kövérnek érzem magam.Pedig mások nem ezt mondják.

Józsi Te mennyit csicsikálsz ha ilyen éjjeli bagoly vagy?????????

Verus ébresztő......!talán Lucó fárasztott ki?

Anita Szép napot Nektek ,remélem az ídő szép Nálatok is?????

Találka én alig várom ,.Mikor lesznek azok a napok??????Remélem nem soká???????

Menek főzni tovább ,csak már függö lettem.

Páááááááá!!!!!!

1283. szilvi0410 (válaszként erre: 1278. - Akymo)
2008. ápr. 26. 09:23

Nagyon örülök ,hogy ide találtál .Kívánom maradj köztünk sokáig,nem fogod megbánni.

Üdv:Szilvi

1282. Maruszja (válaszként erre: 1278. - Akymo)
2008. ápr. 26. 08:49

Szia!

Én is köszöntelek! Örülök, hogy benéztél, remélem legközelebb is itt leszel velünk!

Aranyosak a gyerekeid, gratulálok!

Szép hétvégét kívánok Nektek!

1281. jjhmarta
2008. ápr. 26. 07:52

Jó reggelt szép napot mindenkinek!

Nálunk süt a nap remélem marad is a jó idő.

Üdvözöllek Akymo gyere amikor csak tudsz, veled ellentétben én még mindig nem igazán szoktam meg itt pedig már 40 éve, hogy Oroszlányból Csorásra, majd Csabára költöztünk, de a szívem visszahúz a Dunántúlra, de mivel a fiaimat már minden ideköti, így maradunk erre a kisidőre ami még hátra van.

Marcsikám köszönöm a jó kívánságot.

A talit meg biztos összehozzuk.

1280. Maruszja
2008. ápr. 26. 07:02

Jó reggelt kívánok mindenkinek és szép, napsütéses napot!

Tykának nagyon sok boldogságot kívánok születésnapja alkalmából!

1279. 80ASIQ (válaszként erre: 1277. - Maruszja)
2008. ápr. 25. 23:59

:)

Nem merek igérni a találkozót illetően. Meglátjuk.

Férjednek biztosan igaza van. :) A mai világban minden lehetséges.

Nemn tudom, hogy mi látszik a fogyásodból, de láttatlanban azt mondom, hogy a minusz 20 kg is szép siker, akár látszik akár nem. Nem értek hozzá, de bizonyos izomerősítő gyakorlatok lehet, hogy tovább fokoznák a hatást. (Mondom, nem értek hozzá.) Magamról tudom, hogy nagyon keveset mozgok, de majd, ha nyugdíjas leszek, majd újra járok futni, majd Csabára is átszaladok. Nagyon szép a Veszely és a Lencsési lakótelep (KISZ-tábor, hehe!) között az Élővíz csatorna parton.

Bűnbevallás? Ilyet ne kívánj tőlem! :D

A dominóra tényleg kevesebb időt fordítok. Kár, hogy ilyan lassú.

Holnap írok! (mindjárt, most 23:59 van.)

Már itt is vagyok! 0:00 van!

Várok egy kicsit, hogy 0:01 legyen és akkor elköszönök! Ma én írtam ide elsőnek! :D

0:01 van, jó éjszakát! :D

1278. Akymo
2008. ápr. 25. 23:07

Sziasztok!

2 és fél éve cseppentem a gyerekeimmel a megyébe Budapestről. Nehezen szoktam meg, de már jól érzem magam.Ami viszont zavar, hogy nehezen lehet barátkozni (vagy csak a falum ilyen? )

1277. Maruszja
2008. ápr. 25. 22:29

Sziasztok!

Jaj, kimaradtam ebből a jó kis csevegésből! No meg a sütiből is, jaj de bánom. Biztos fincsit csinált Szilvike. Sajnos én nem vagyok jó sütő, én inkább főzni tudok jobban. Sütni meg csak nagyon egyszerű dolgokat. De mostanában egyáltalán nem sütöttem, talán Andikám még élt, amikor utoljára sütöttem valamit.

A találkozó jó lesz, csak lenne már! De valahogy kibírom a Center plázsig - gondolom.

Remélem XXLady is előkerül, benéz ide, hiszen talán először Ő javasolta ezt a találkozót! Remélem, hogy jól van és minden rendben van vele!

Andika írjál már be valamit!!!

Anita! Meggyógyultatok már? Nem beteg már senki?

Sajnos Veled nem tudunk találkozni, pedig jó lenne!

Szilvike Neked Wandával kell jönnöd, hiszen Ő is a mi kis barátnőnk már!

Józsi! Valahogy Neked is el kellene jönnöd akár asszonnyal, akár asszony nélkül szívesen találkoznánk Veled is!

Verácska, ki ne hagyjam! Ő benne van tudom, hiszen már régóta felvetette.

Holnap megyek este esküvőre. Valahogy kilittyentem magam, mondtam a férjemnek, hogy vegyen már le, hiszen kikenem magam. Csak tudnám mit vegyek fel? A férjem azt mondta, hogy a legjobb lesz, ha semmit, akkora sikerem lenne!

Szeretnék feltenni új képeket magamról, hiszen azóta lement 20 kiló rólam és nem láttatok. Ha bár én nem tudom, nem látom magamon annyira a nagy változást. Majd megmondjátok, de őszintén! Azt se bánom, ha azt mondjátok, hogy jaj, ugyanolyan kövér maradtál! Én nem haragszom semmiért. Jobban elviselem az igazságot, mint ha hazudnak nekem. Az életben is így vagyok. Ha valaki valamilyen bűnt követ el vallja be, de ne hazudjon!

Nos, mára ennyit. Jó éjszakát és szép álmokat kívánok mindenkinek! Még megvárom a 23 órási dominót. Józsi! Láttad, hogy már közel vagyok hozzád? Ha nem sietsz, utolérlek! No, Tykát nem, mert Ő mindenben jóval előttem van!

2008. ápr. 25. 22:22

Jó éjt mindenkinek!

Bocsánat, de az esti üzik most elmaradnak. Elájulok...

1275. Anita123
2008. ápr. 25. 21:58
Szep almot mindenkinek!
1274. 80ASIQ (válaszként erre: 1271. - Szilvi0410)
2008. ápr. 25. 21:55

Mindenesetre kinyitom az ablakot! :D

Szép álmokat Mindenkinek! :)

1273. jjhmarta
2008. ápr. 25. 21:51

Szerintem itt Csabán összelehetne hozni egy talit a Center nagyon jó hely az ilyesmire, de ha lesz az idén is Cebter Plázs szervezhetünk arra egy talit.

Kinek mi a véleméánye??????

Jó éjszakát szép álmokat mindenkinek.

1272. Wandamaci
2008. ápr. 25. 21:08
Jó éjt mindenkinek! :)
2008. ápr. 25. 20:06

Teleportálok Mindenkinek egy kis sütit,de nem biztos ,hogy oda ér ,mert a portálást most kezdem tanulni.

Én nagyon szeretek különleges sütiket sütni ,nekem az a kíhívás,itt a receptek között sok fincsi dologra leltem.Heti 3-4 alkalommal biztos sütök ,mindenki édes száju a családban,.De én már hős vagyok ,1 szelet és nincs tovább .Főzni annyira nem szeretek ,de azért minden nap főzők,az nem jelent kíhivást ,csak muszály.

Józsi köszönöm .

Szép álmokat Mindenkinek!

De még lehet vissza látogatok a Barátok után.

Pussz

1270. 80ASIQ (válaszként erre: 1261. - Szilvi0410)
2008. ápr. 25. 18:03

Sziasztok! :)

Szilvike, fogadd együttérzésem.

Megvagyok, nem vesztem el, csak az este úgy elaludtam a Barátok közt után, hogy hajnali 3-kor ébredtem fel. Addig égett a villany, zúgott a gép a másik szobában. Nejem azt hitte gépezem, ma megfeddett, hogy miért nem aludtam.

Köszönöm, hogy gondoltok a macskánkra, így biztosan hamarabb gyógyul. Szereintem javul az állapota. Megpróbáltuk a tablettát margarinba mártva beadni, sikerült. Másnap büszkén ujságolta a fiam, hogy neki naturban is sikerült beadni. Akkor jó! :!

Maruszja, a Picurodnak is javulást kívánok! Ma voltunk Csabán, a szűcshöz vittünk egy kabátot rendbetétel végett. Nem láttam egyikőtöket sem.

Mit mondjak még szépet és jót? Szeretem a lúdlábat! :) Meg minden ami édességnek nevezhető. Olyan édesszájú vagyok! :D

1269. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 1267. - Szilvi0410)
2008. ápr. 25. 14:30

Hú, Szilvi, nagyon ennék egy kis lúdlábat. Még sosem sütöttem olya. Amióta Luca megszületett, csak egyszer sütöttem sütit. Előtte minden héten valamit. Na nem vagyok egy konyhatündér, egyszerűeket csináltam. Lusta vagyok. :)

Várom a sütit! :)

1268. Maruszja (válaszként erre: 1267. - Szilvi0410)
2008. ápr. 25. 12:40

Igen, ő olyan, mint egy baba, Ő a mi kicsi babánk!

De ügyi, vagy, hogy lúdlábat is tudsz sütni. Biztos nagyon fincsi lehet! Megkóstolnám. De egyrészt messze vagy, másrészt meg nem is lehetne ennem.

Puszika mindenkinek!

2008. ápr. 25. 11:35

Újra itt ,kész a sütike ,végül a lúdláb szelet mellett maradtam,remélem fini lesz.

Nagyon szép az ídő.

Akkor Picúr olyan mint egy baba,de szunyoka.

1266. Maruszja (válaszként erre: 1264. - Anita123)
2008. ápr. 25. 11:20

Szia Anita!

Köszi. Most alszik a drágám!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook