Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. fórum

Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)

1535. Anita123 (válaszként erre: 1533. - Akymo)
2008. máj. 8. 10:55

Kedves Akymo!

2-en vagyunk szomoruak!

Engem a laptop szomorit.Par honapos es nem mukodik rendesen.Hiaba vittuk vissza meg nekunk kell fizetni kb 21 ezer ft,hogy az angol programot visszategyek. :( Mivel mi magyarra tettuk es igy nem fogadjak el.Szoval ez egy ordogi kor mert meg kell csinalni mivel draga volt a gep. :(((

1534. jjhmarta
2008. máj. 8. 10:21

Sziasztok!

Szép napot kívánok.

1533. Akymo
2008. máj. 8. 09:40
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!Szomorú vagyok... Ma ment elősször nélkülem a kicsi lánykám kirándulni az ovival.Ma nyűgi leszek, míg haza nem ér.:-(
2008. máj. 8. 08:36
Sziasztok! Szép napot mindenkinek! Igen, jó idő lesz ma, végre talán marad is a melegecske!
1531. alfoldi13
2008. máj. 8. 08:14
ma olyan jó idő lesz kinnt kéne tenni venni valamit...
1530. Maruszja
2008. máj. 8. 07:37

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek és szép napot!

1529. Akymo (válaszként erre: 1525. - 9bbb5bd983)
2008. máj. 7. 22:26

Ajacska!

Egy baba mellett nekem sem volt időm semmire, majd jött a második baba és megtanultam osztódni, két irányba futni :-) 20 hónap van a két nagyobb manóm közt. Majd most, hogy már 3 baby van körülöttem ...Nos magam sem tudom, hogy csinálom.

Élvezd ki Lucának az összes kis rezdülését, sajnos olyan gyorsan növekednek.:-)

1528. jjhmarta
2008. máj. 7. 22:25
Jó éjszakát szép álmokat mindenkinek.
1527. Anita123
2008. máj. 7. 22:07
Jo ejszakat!
2008. máj. 7. 22:06
Mindenkinek szép álmokat!
1525. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 1520. - Szilvi0410)
2008. máj. 7. 22:06

Szilvi, köszi az érdeklődést, velünk minden rendben. Sajna ha olvasnád a naplómat, akkor sem tudnál meg sokkal többet Lucóról, mert nagyon keveset írok bele. Vagyis szinte nem is írok. Éppen csak képeket teszek bele, másolom, amiket kapok (amiket köszönök!), meg néhányat én is teszek. Egyre kevesebb az időm Luca mellett. Pedig még mindig sokat alszik. Éppen ezért nem fogom fel, Akymo (Fatima) hogy bírja, amit csinál. Nekem, mint már többször írtam, ez is bőven elég, ami van.

Luca pénteken lesz 4 hónapos, nagyon telik az idő. Vasárnap mértük, 6270g. Nem semmi! De nem kövér, és ezt nem elfogultságból mondom. Sokat "beszél", gőgicsél, szinte mindig mosolyog, már kacagott is. Lassan szerintem meg fog fordulni a hasáról a hátára, meg úgy csinál, mint aki fel akar ülni. Háton fekve emeli a fejét, lábát egyszerre. És közben nagyokat nyög. :)

Most lerakom magam, a mai nap is kifárasztott. De élvezem!!!

Jó éjt!

1524. Wandamaci
2008. máj. 7. 21:45

sziazstok

jó éjt mindenkinek! :)

1523. Maruszja (válaszként erre: 1520. - Szilvi0410)
2008. máj. 7. 21:28

Szilvikém! A fogyit csinálom, de egyre többet rosszalkodom, bevallom. Valahogy most nem megy. Igaz nem híztam sokat, mert dekákról van szó, egyik nap feljön, másik nap le. Holnap gyümi napot tartok azt tudom.

Valahogy már másképp kellene étkeznem, nem eszerint a 90 napos szerint. Habár bevallom ettem csülökpörköltet is. Szóval tartom magam.

Valamiért most lent vagyok a béka ...-e alatt.

De remélem lesz még jobb!

Picúr megvan. Nagy csibész. Mostanában velünk alszik. Pedig a férjem mennyire mondta, hogy nem engedi fel az ágyra és tessék. Igaz ő mellé húzódik jobban. Éjszaka meg van, hogy lemegy, aztán megint fel, szóval van mászkálás.

Szép estét mindenkinek!

1522. alfoldi13 (válaszként erre: 1521. - Szilvi0410)
2008. máj. 7. 16:15
Nálunk rengeteg a gond és persze az öröm is mégis sokszor a baj maga alá temett bennünket és alig tudunk kimászni, nem egy egyszerű a mi helyzetünk de másé sem ma lassan a becsületes munkának, nincs becsülete ,nem tudjuk mikor teszünk jót a gyerekeknek látjuk hogy több diplomával is milyen nehéz... és még ez nélkül.... a gyerekek lassan kinöttek a kezünk alol ...pár év ... rengeteg verset novellát irtam ki a naplo soraiba akinek gyereke van és szavaló v prózamondó versenyen indulni akar ...
1521. szilvi0410 (válaszként erre: 1518. - Alfoldi13)
2008. máj. 7. 15:46
István én csak gratulálni tudok ehez a népes kis családhoz.Adjon az isten sok erőt és egészséget ,hogy sok örömöd legyen az unokákban.
2008. máj. 7. 15:43

Sziasztok!

szép délutánt mindenkinek!

Nem nagyon van ídőm itt lenni ,de amikor tehetem benézek,Akymo megnéztem a munkád ,nagyon ügyesen megoldottad a dolgokat,jó lett nagyon .És megismerhettem a kecskéid is.

Verus Lucóval mi újság???,-nem haragudj nem olvasom a naplód most és nem tudom .

Marcsika mi újság a fogyival ?????-Picúr?

Józsi hol vagy??????????

Mindenkinek napsütéses délutánt.

1519. Akymo (válaszként erre: 1518. - Alfoldi13)
2008. máj. 7. 15:01

Nyugi.. simán meg fogod jegyezni.. bár , ha mindenkinek 11 gyereke lesz :-P

Na jó, csak viccelek :-DDD

1518. alfoldi13
2008. máj. 7. 14:56
hát ez nem jutott eszembe milyen neven lenne az összerakosgatásból 11 gyereknél igy is gond lesz hogy majd megtudom e a sok unoka nevét majd jegyezni....
1517. Akymo
2008. máj. 7. 14:44

Aranyosak vagytok :-)

Most töltöm fel a naplómba a délelőtti művem. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

1516. Maruszja (válaszként erre: 1511. - Akymo)
2008. máj. 7. 13:39

Szia!

Nagyon szép neveket adtál a gyerekeknek! De a Te neved is csodaszép! Ritkanév, még nem is találkoztam ilyen nevűvel. Sajnos, annak idején amikor még én születtem még csak ilyen neveket adtak a lányoknak, mint Marika, Erzsike, stb. Így lettem én Marika, azaz Marcsi, azaz Maruszja.

Maruszja azért lettem, mert a Marcsi név már foglalt volt a Hoxán. Maruszjának hívott az egyik volt főnökasszonyom. Szóval ezért vagyok Maruszja.

További szép napot mindenkinek!

1515. Wandamaci
2008. máj. 7. 12:08

sziasztok!

szép napot mindenkinek!

Vera én is majdnem Luca lettem.Mert eredetileg fiúnak vártak anyáék :) (a belsőm fiús :DxD) de nem az lettem és Maja,Luca,Wanda,vagy Szonja név között vaciláltak....és Apa döntött. :) Sztem jól :)

1514. Akymo
2008. máj. 7. 11:55
Nem sokára teszek fel képet, hogy mit gyártok ma. Nagyon hülye vagyok , de tettszik :-D
1513. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 1511. - Akymo)
2008. máj. 7. 11:15
Fatima, nagyon szép nevet adtál a gyermekeidnek! Különlegesek, mégsem furcsák. Legalábbis nekem tetszenek! Mi akkor kezdtünk gondolkodni neveken, amikor kiderült, hogy kislányunk lesz. Addig én szinte biztos voltam benne, hogy kisfiú. Amikor kiderült, belenéztünk az utónévkönyvbe, megláttuk a Lucát, és nem is kerestünk tovább. És nem bántam meg! Szerintem most is ezt adnám!
1512. Anita123
2008. máj. 7. 11:02

Kedves Tyka es Marcsi!

Koszonom nektek a szebbnel-szebb kepeket! :)))

1511. Akymo
2008. máj. 7. 10:58

Sziasztok!

Akymo annyit tesz, hogy Alex+Kyra+Moira a gyermekeim neve:-DDDD

Az én nevem pedig :Fatima :-)

1510. Anita123
2008. máj. 7. 10:55

Hellosztok!

Gyerekoromban en is emeletes hazba laktam de vegul is kertesbe kotottem ki.Most inkabb a kertes mellett szavazok de mikor emeletesbe laktam akkor azt szerettem.

Gyonyoru napra ebredtunk! :D

Nemsoka megyunk a ferjemmel teniszezni.Elotte meg megvarjuk,hogy a tuzolto atvizsgalja a tuzes dolgokat es ad egy oklevelet.De olyan retento lassan halad!!!! :(

Mindenkinek szep napot!

1509. Maruszja
2008. máj. 7. 10:18

Szisztok!

Jó reggelt, vagyis szép napot kívánok mindenkinek!

Én is világ életemben emeletes házban laktam és nem is tudom, hogy mit kellene csinálni egy családi házban. Még kapálni sem tudok, tudom hogy röhej, de így van!

Minden elismerésem Akymóé és azoké, akik minden kerti munkához értenek!

Szép napot kívánok mindenkinek!

2008. máj. 7. 08:44

Szia mindenki!

Nagyon szép napot kívánok!

Micsoda dolgos emberek vannak! Én örülök, ha el tudom végezni a lakáson belüli teendőket, meg a Luca körüli dolgokat elvégzem. Este csak úgy zuhanok az ágyba, mint egy darab fa. Nemhogy még betonozni, ilyesmi... Nem nekem való. De sosem voltam egy nagy ház körüli munkálkodó, mindig emeletes házban laktam. Valaki szerint ez nem is munka, ami itt van. Biztos én vagyok puding!

Akymo, nem hívtad a férjemet! Megoldódott? Egy keresztnév tényleg jobb lenne! persze csak ha meg akarod mondani!

Remélem, vége van annak a csúnya időnek végre! Azt olvastam, hogy fokozatosan melegszik az idő, jön a koranyár! 28 fok, ilyesmi! Hát úgy legyen! És nekem egész nyárra maradhatna is, nem kell a 40 fok!

Puszi

1507. alfoldi13 (válaszként erre: 1503. - Akymo)
2008. máj. 7. 08:10
megmutattam a képeket a feleségemnek ,nekün most egy erkélyt kéne ujra szigeteltetnünk,hogy mi hogyan félünk tőle és közben látjuk hogy te egymagad mibe vágsz bele... hát majd mi is erőt merítünk tőled s remélem hogy az ujrakövezés már nem fog beázni, mert van egy nagy erkélyünk ahol betalákt a viz pedig szigetelve s kövezve is van... a történelem érettséginél tartunk a gyerekek hazaérkeznek ma a kirándulásokról én pestre megyek a hivatalokba a feleségem megállás nélkül dolgozik valamit...nem unatkozunk mindenkit üdvözlök ....
1506. jjhmarta
2008. máj. 7. 06:38

Jó reggelt szép napot mindenkinek!

Nálunk süt a nap de fúj a szél.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook