Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Vajon a net hibájából elveszett a beírásom? Újraírni? Nem megy.
Aludjatok jól! :)
Szia Anita!
A mi kutyánk nincs kertben, csak akkor amikor kimegyünk anyósomhoz. Akkor meg nem sok ideig van kint, de ő meg a macskakakit eszi. Ez a kedvence, és megtalálja bárhol van.
Szerencsére már nem rágja a fotelt, nem pisil, kakil be soha. Sőt egyáltalán nem hajlandó fent semmit csinálni, csak ha levisszük akkor. Estétől kibírja reggelig, hogy nem is pisil.
Viszont felugrik mellénk és sokszor fel is ébreszt, van hogy a fejünkön keresztül sétál. Ilyenkor szoktam felébredni és elkérni az éjszakai dominót, ha éppen van.
Ma nagyot sétáltunk, igaz néha eleredt az eső. Voltunk a ligetben, mert ott volt Csabán buli és elmentünk a temetőbe is, mert Andikánk a ligeti temetőbe van.
Aztán elmentünk még a Ricsibe fagyizni. Én is ettem, isteni volt. Rosszalkodtam egy kicsit! Picúr is eszi a fagyit, Pali rászoktatta.
Szép estét és jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Most valaszolok a kerdesedre mert reggel nem volt idom.
Igen lassan vege lesz,honvagyunk van.Azert meg legalabb 2 evet szeretnenk maradni.De majd meglatjuk mi lesz...
Nem vagyunk a szerzodeshez kotve.Tolunk fugg,hogy meddig szeretnenk lenni.Hol jobb elni?Vannak dolgok amiket itt szeretek,szeretunk de vannak olyanok is amik otthonrol hianyoznak.
Jo zsufolt napod volt Vera! :)
Nem regen ertem haza es retentoen merges lettem...
A kutya kint volt a kertbe mig oda voltun az alatt az ido alatt lyukat ragott a hatso ajtoba!!!(Jo nagyot!)Mar levalasztottuk a kertet neki es mindent elbarikadoztunk es meg mindig kartekonykodik!Mikor novi mar vegre ki?Marcsi a te kutyad is ezt csinalja meg?
Sziasztok, szép napot!
Tegnap voltam gyantáztatni, meg flangáltam kicsit a Centerben. Aztán jöttem haza, és utána már mentünk is le sétálni. Bevásároltam hétvégére. Amikor feljöttünk, már este volt, etetés, aztán mi vacsiztunk, fürödtünk és hipp-hopp 9 óra lett. Akkor Lucát fürdettük, majd etettem és fektettem le. A férjem este van ugye itthon, akkor ő szokott többet netezni, 10 óra elmúlt, amikor én a gép elé kerültem. Annyi erőm volt, hogy bemásoljam a kapott üzeneteket, de már írni nem bírtam. Bocsi!
Egész jó idő lett. Nem nagyon megyünk sehova a hétvégén, kivéve a vasárnapi Anyák napi ebédet, mert Pepe fest a bölcsiben. Ilyenkor tud, amikor nincsenek gyerekek.
Szép napot mindenkinek!
Hello Vera!
Kivancsian varom! :)
Jo reggelt!
Most kavezok.Csatlakozik mas is?
Sziasztok mindenki!
Jó reggelt kívánok ezen a május elsejei kicsit borongós napon! Reménykedjünk, hogy lesz még szebb a mai napon az időjárás és segít abban bennünket, hogy egy kicsit sétálni tudjunk!
Szép május elsejét kívánok mindenkinek! A dolgozóknak jó pihenést ezen a hosszú hétvégén!
Jó reggelt szép és vidám napot kívánok mindenkinek!
kipihentem a tegnapi utazást, csak már nagyon hiányzik Manócskám.
Sziasztok!
Én is csak be kukk elköszönni, holnap talán többet leszek.Jó éjt!
Sziasztok! Ne mondjátok, hogy be sem nézek! :D
De álmos vagyok, nem vagyok ihletben.
Anita! Vége lesz az angliai tartózkodásnak? Lejár a szerződés? Hol jobb élni? Ott vagy itt?
Döntsetek jól megfontoltan, hol akartok lakni! Természetesen én is szivesen várlak a megyébe, de ennek igazából csak elméleti jelentősége van, mert mindketten foglaltak vagyunk. (Jól van, na! :D)
Szilvike!
Anyósommal voltunk. És csak keresztül robogtunk Csorváson meg visszafelé is. De mondtam, hogy Szia Szilvike, Wanda! amikor jöttünk keresztül.
Igen ,mert a fáklyás után Mazsis bemutató lesz.
Miért nem szóltál ,talizhatunk volna .
Sziasztok!
Én már itthon vagyok. Szegeden voltunk a sógoroméknál.
Szilvike! Csorváson keresztül mentem és jöttem. Valami szabadtéri program van Csorváson, mert nagyon sokan voltak (ültek is) és láttam, hogy emelvény is fel van állítva.
További szép napot (estét) mindenkinek!
Szép napot Mindenkinek ,köszönök és rohanok is .Sürű a mai és az ünnepi program nem tudom ,hogyan leszek .De gondolok Rátok.Kívánok minden jót és szépet és jó ídőt.
Puszi
O de aranyosak vagytok! :)))
Hat igen igazad van!Jo ha kozelebb vagyunk a csaladhoz.Igy is 6 evet mar elmaradtam az eletukbol.
Kb 2 evet leszunk meg.
Anita!
A magam részéről nagyon örülnék neki, ha Csaba mellett döntenétek. Mégis csak egy város, kis város, nyugodt, csendes város. És itt vagyunk mi is, akik várjuk, hogy itt legyél velünk!
Itt van Tyka, Verácska, én, Csorváson Szilvike, Wanda, Andika (XXLady), Hunyán Akymo, Gyulán Józsi és ki tudja még ki mindenki! Mi biztos örülnénk neki, ha Csaba mellett döntenétek! Mégis csak közel lennétek anyukádékhoz, akár mikor haza lehet ruccanni. Pest azért csak messzebb van és a környéken nem lenne egy ismerősötök sem. Szóval én lebeszélnélek benneteket Pestről, döntsetek Csaba mellett!!!
Sok szép kertes ház van és még épül is. Apropó mikortól jönnétek haza? Mert ez nem tudom.
További szép napot Nektek!
Kedves Tyka es Marcsi!
Mint mindig most is nagyon szepen koszonom nektek a szebbnel szebb kepeket!
Hello Marcsi!
Aranyos vagy,hogy segiteni szeretnel! :) De majd megoldjuk.
Igazabol el szeretnenk menni a megyebol.Viszont ott van a csaladunk...Tudod milyen rossz tavol lenni toluk...Nem tudom mi lesz majd.Van egy sanda gyanum,hogy marad Csaba.Annak is nagyon orulnek!!! :)
Meg a masik dolog az,hogy nekunk az elott kell vennunk egy hazat mielott vegleg hazakoltoznenk.Ahova vihetnenk egybol a butorokat,kutyat,macskat stb...Nem vihetem Aposomekhoz vagy Anyukamekhoz...Szoval "gyorsan" el kell intezni.Pestet nem annyira ismerjuk,tobb ido kene ahoz,hogy ott vegyunk valamit.Mi 1 ev alatt osszesen 3-4 hete vagyunk otthon.En is kivancsian varom,hogy mi lesz a vege.Annyira izgatott vagyok mar! :)
Igen.Kertes hazat szeretnenk.
Szep napot mindenkinek!
Most már beköszönök: mindenkinek szép napot kívánok! És azt, hogy süssön a napocska!
Úgy láttam, ma többen nem leszünk napközben.
Szép napot mindenkinek!
Anita Drága!
Gyertek Csabára! Én nagyon örülnék neki!!!
De egyszer azt írtad, hogy Pest mellett, vagy alatt szeretnétek venni házat. Már nem ott, már jó lenne Csaba is? Milyen elképzelésetek van? Kertes ház ugye? Nem emeleten? Kb. hány szobás, mekkora nagy kerttel kellene? Esetleg ha hallok valamit, érdeklődhetnék!
Szép napot Nektek!
Szia Józsi!
Köszönöm Neked is az elismerést, azonban én még nem hagyom abba, még mindig szeretnék úgy 10, 15 kg-t leadni, ha tudok!
Ha legközelebb megyünk az állatorvoshoz, akkor meg fogjuk kérdezni. Nem igaz, hogy mennyire szereti!
Most szép lett, de hát reggel esett az eső, mivel le kellett vinni, jól lábat és szakálat mostunk neki.
Jó munkát Neked! Utána pedig jó lesz, mert 4 napos ünnep jön, de szerettem az ilyeneket annak idején, amikor még dolgoztam!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!