Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Sziasztok!
Ilyen szép időben vétek a gép mellett kuksolni! De azért idenézünk néha! :)
Akymo!
Ahogy olvasom, nem vagy elveszett ember!:)
Nekem meg az a bajom, hogy keveset mozgom. Persze ettől függetlenül van mit csimálni, csak az nem a kemény fizikai munka. Talán sajnos.
Manapság már életveszélyessé vált a taxizás. És mi van olyankor, ha az utas a végcélnál kiugrik az autóból és elszalad? Símán el tudom képzelni, hogy megeseik az ilyesmi. És ez a kisebbik baj.
Jó pihenést! :)
Manapság már az sem elit környék, csak ott több a pénz, de nagyobb a bűnözés volumene is.
Jó estét mindenkinek!Egész nap dolgozta,. betonoztam a járdát, vakoltam :-( Hulla vagyok, de öröm a házra nézni ahogy szépül.
Ma egyikőnk sem volt valami aktív! Dehát ilyen jó időben biztos mindenki a levegőn volt. Mi is voltunj anyósoméknál, a Tescoban, és egy nagyot sétáltunk. Jól esett!
mindenkinek szép álmokat!
Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket! :)
Jó éjt! :)
Akkor hagytam abba a taxizást mikor leköltöztem ide.Én szerettem, a magam ura voltam, ha a gyermekeim betegek voltak vagy csak velem akartak lenni, nem kellett könyörögjek szabiért. Éjjel dolgoztam , mikor már elaltattam őket és mire felébredtek már ott voltam mellettük. Éjjel volt sitter aki csak aludni járt hozzánk :-D
Én a " gettóban " laktam , a VIII. kerületben.
Szia Verácska!
Örülök, hogy jót sétáltatok. Én már nem szeretem Pestet. Ha néha felmegyünk akkor is alíg várom, hogy hazajöjjünk. 20 évet laktam ott. Ott jártam iskolába, ott kezdtem dolgozni, ott udvaroltak és mégis nekem itt jó.
Szép estét Nektek. Az én férjem már ágyban a kutyával. Nem soká én is megyek, mert csukódnak a szemeim le. A 23-as dominót biztos nem tudom már kivárni.
Szép estét mindenkinek!
Voltunk délután egy nagyot sétálni. Az volt a legjobb, hogy a férjem is velünk jött. Keveset dolgozott reggel, de már ebédre itthon volt. Olyan jó volt végre együtt! És talán holnap is sokat együtt leszünk!
Egyébként lassan tényleg igazi kisgyerekes anyuka-életet élek. Más témám sincs, csak a gyerek meg a séta. De mit tegyek, ha most róla szól az életem???
Én mindig is itt laktam Csabán. A szüleim akkor költöztek ide, amikor a nővérem 2 éves volt, '74-ben. Szeretek itt, de amikor Pesten járok a barátnőmnél, utána mindig sokáig vágyom oda. Annyi ott a szórakozási lehetőség. Múzeumokra, kiállításokra, koncertekre, egyéb rendezvényekre gondolok. Az nagyon jó ott! De a nagy tömeg nem kellene! De valahogy falun sem tudnám magamat elképzelni, persze ha úgy hozná az élet, költöznék.
Kicsit még naplózok, enyém a gép, a 'Zuram boxot néz!
Szép álmokat mindenkinek!
Igen, itt bármikor beszélgethetsz éppen azzal, aki a gép közelében van.
Egyébként én is Pestről kerültem ide, de már régen. Ahogy férjhezmentem akkor kerültem vidékre. De én már semmi pénzért nem mennék vissza Pestre. Már nekem nagyon mozgalmas ott az élet. Én kényelmesebb vagyok és megszoktam itt. És itt vannak az ismerősök, volt munkatársak. Kimegyek az utcára és rengeteg ismerős, sokan köszönnek, beszélgetünk. Nekem ez jobb, mint a nyüzsgés. Akkor még fiatal és szabad voltam, akkor jó volt, de már elég nekem ez a kisvárosi életritmus.
Szép estét és jó éjszakát!
Marcsi örülök ,hogy jól érezted Magad.
Írok priviket a fogyiról ,ha egy picit több ídőm lesz.De én ilyenkor a pizsama osztást várom és szunya.Meg vagyunk szokva a hajnali keléshez .
Holnap este bekuk és leírom milyen halacskát fogtunk ,persze ha fogunk egyáltalán.
Szép álmokat!!!!!
Szép napot Mindenkinek holnapra!
Viszlát............
Sziasztok!
7 óra után valamivel érkeztem haza az esküvőről. Nagyon szép volt, megható. A házasulandókat Limulzin hozta a hivatal elé. A vőlegény cilinderes kalapban volt. Lehet, hogy rosszul írtam, de el tudjátok képzelni mit akartam írni. Nagyon csinos volt. Ágika is nagyon szép ruhát viselt, hosszú barna haja fel volt tűzve és virágok voltak benne. Nagyon csinosak voltak, megható volt. Sokan voltunk még álltak is, mert nem tudott mindenki leülni. 3 fiatalember gitározott, majd egy hölgy szavalt. Az anyakönyvvezető (volt kolleganőm) nagyon szépen beszélt, végig mosolygott, aranyos volt. Örülök, hogy elmehettem. A jövő héten adjuk át Áginak az ajándékot. Valamilyen lakberendezési tárgyat kapnak. Megvan már mindenük, hiszen 5 éve együtt élnek. Szóval szépek voltak.
Igen ma a dolgozóknak munkanap volt. Sajnálom őket, de szerettem az ilyet, mert hamarabb elengedtek és utána meg 4 nap lesz. Nekem már mindegy!
Én nem bírok fent lenni sokáig. Már most is csukódik le a szemem. Igaz, ma nagyon korán ébredtem. Ha nem alszom ki magam másnap olyan vagyok, mint a mosott ... (nem akarom leírni, de tudjátok milyen).
Drága Kicsi Wanda!
Nagyon szép korba léptél! Kívánok Neked nagyon sok boldogságot, jó tanulást és azt, hogy ilyen szép maradj mindig, mint amilyen most vagy!
Tyka! Jól ünnepeltetek?
Akymo! Örülök, hogy itt voltál. Gyere holnap is! Szilvike majd felvilágosít bennünket, hogy mit csináljunk, hogy fogyjunk!
Ja, a férjem lefotózott, majd teszek fel. Nem vagyok elégedett a képekkel. Olyan kövér vagyok rajta még mindig. De megigértem, hát felteszek belőle.
No, mindenkinek szép éjszakát és álmokat kívánok!
Akymo! :)
Üdvözlégy sok szeretettel! :)
Maruszja! :)
Olyan tipus vagyok, aki sokáig szeretek fent lenni. Nappal mozgás van, nem tudok igazán elmélyedni. Szeretek elmélyedni, úgy, hogy akkor ne szóljon hozzám senki. Erre az éjszaka az alkalmas. Reggel persze tudnék 10 óráig aludni, sőt serdülőkoromban volt olyan, hogy délben keltem fel hétvégén.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!