Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. fórum

Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)

1355. Anita123 (válaszként erre: 1354. - Maruszja)
2008. ápr. 28. 22:12

Megneztem a kepeket!Nagyon jol neztek ki rajta!Most latom milyen eredmenyes a "fogyid".Ugyes vagy!

Meg 1-szer szep estet!

1354. Maruszja
2008. ápr. 28. 22:04

Sziasztok!

Tettem fel képeket.

Én is mindenkinek szép estét kívánok!

1353. Anita123 (válaszként erre: 1349. - Maruszja)
2008. ápr. 28. 22:00

Az est folyaman sokszor eszembe jut ez a tortenet.Egyszeruen nem tudom elhinni,hogy a zajokat se lehetett fent hallani.Azert a gyerekek eleg hangosak tudnak lenni...Na meg a feleseg.Nem tunt fel neki,hogy pincejuk is van a haz alatt...

Nem is tudom igazan azok a gyerekek milyen esellyel tudjak majd folytatni az eletet...?Szomoru! :(

Mindenkinek szep estet!

Mind

2008. ápr. 28. 21:38

Mi is éltünk távkapcsolatban a párommal. Akkor még nem voltunk házasok. Én Hollandiában dolgoztam, ő Németországban. Nehéz volt. Nagyon! De már eleve rossz volt itthonról távol lenni. Akkor olyan 6 hetente találkoztunk, többet nem bírtunk ki. De büszke vagyok magunkra, mások nem bírnak ennyit. De a mi kapcsolatunk elég erős volt. Aztán hazajöttünk, a párom 3 hónappal hamarabb, mint én. Na, az hosszú volt. Mi a közös életünket akartuk elkezdeni, azért mentünk ki. A pénz nagy úr! Ha nem tesszük meg, nem tudtunk volna lakást venni. Így is hitelre sikerült.

Jó éjszakát mindenkinek!

2008. ápr. 28. 21:05
Szép álmokat!!!!!!!!
2008. ápr. 28. 20:48

Anita nagyon örülök ,hogy már jól vagytok .

Mi is így éltünk ,hogy a férjem Kapuváron dolgozott ,3 év volt ilyen ,nagyon rossz volt ,.Főleg a vasárnapok mikor indult vissza,és Wanda nagyon sírt ,és vigasztaltam.

1349. Maruszja (válaszként erre: 1347. - Anita123)
2008. ápr. 28. 19:23

Igen, én hallottam és láttam a Híradóban. Hát, nem találok rá szavakat! De a nagymamán sem, hogy nem vett észre semmit 24 éven keresztül, meg a szomszédok sem. Milyen emberek ezek?

A hapsiról meg nem is beszélve, én el sem tudjátok képzelni hogyan tudnám kínozni a vén

f..-t. Nem akarom leírni, de gondoljátok mit akartam itt írni!

Hogy ilyen dolgok a mai világban léteznek? Szörnyű!!!

1348. Maruszja (válaszként erre: 1346. - Anita123)
2008. ápr. 28. 19:20

Szia Anita!

Örülök, hogy a kislányod nem lett beteg, de annak még inkább örülök, hogy már Te is jól vagy!

Vigyázzatok magatokra!

1347. Anita123
2008. ápr. 28. 18:30

Nem semmi!!!!

Hallotatok a hiradoba azt a ferfit aki a lanyat bezarva tartotta(azt hiszem 24 evig) hosszu evekig?Es!!Meg 7 gyerekuk is szuletett!!!

1346. Anita123 (válaszként erre: 1345. - Maruszja)
2008. ápr. 28. 18:27

Hellosztok!

Ha mar az anyosokrol van szo megemlitem,hogy nekem 2 is van!!!Gondolhatjatok... :D

En is sokat voltam egyedul a lanyommal.Az en ferjem is sokaig kulfoldon dolgozott,otthon meg az orszag masik vegeben.Igyhat ritkan jott haza.Az nem elet(legalabb is szerintunk.)Azert jottunk ki,hogy egyutt legyen a csalad.

Koszi Marcsi! :)))

Mostmar jol vagyok.Sokaig tartott mire rendbe jottem.Kepzeld el!Az egesz csaladon vegig ment a betegseg csak a lanyom nem kapta el!!!Pedig o szegenykem amugy is konnyen elkap minden nyavajat.

1345. Maruszja
2008. ápr. 28. 16:01

Sziasztok!

De aranyosak vagytok! Örömmel olvaslak benneteket. Én nem panaszkodhatom anyósomra, mert kezdettől fogva szeret és elfogadott. Most 84 éves lesz az idén, de jó egészségnek örvend. Neki két fia van és két menye. Hát engem szeret jobban. Egyrészt, mert én itt vagyok vele csabán, másrészt meg a sógornőmet kezdettől fogva nem fogadja el, de ez viszont is így van. Így aztán évente vagy kétszer találkoznak, amit ki lehet bírni. Én meg hetente többször is, hiszen itt él a városban.

Szilvike! Sajnálom, hogy ilyen anyóst fogtál ki, de ha a férjed rendes Veled, akkor el kell viselni néha napján!

Akymo! Te aztán megfogod a munkát! Le a kalappal előtted, de ezt már írtam egyszer!

Mondjuk én is voltam sokat egyedül, a férjem sokszor távol volt munkájából kifolyólag. Azután mikor külföldre ment, akkor én is egyedül voltam a gyerekkel és egy jó fél év múlva tudtunk csak utána kimenni, amikor lakást kaptunk kint.

Szóval tudom én is, mi az egyedül lenni!

Anita! Nagyon csendben vagy! Remélem meggyógyultál már teljesen és minden rendben van!

1344. Anita123
2008. ápr. 28. 15:36

Kedves Tyka es Marcsi!

Koszonom nektek a kepeket! :)

Mindenkinek szep napot!

1343. szilvi0410 (válaszként erre: 1340. - Akymo)
2008. ápr. 28. 15:29
Vettél kislány kecskét is .??????Met akkor lesz tejecske is .
1342. szilvi0410 (válaszként erre: 1338. - 9bbb5bd983)
2008. ápr. 28. 15:29
Igen ,persze.Csak anyosóm nem szól hozzá,mert ellent mondott neki.
1341. Akymo (válaszként erre: 1339. - 9bbb5bd983)
2008. ápr. 28. 14:10

Mindennap mikor ágyba bújok hulla fáradtan és hiányzik a párom, csak az vigasztal, hogy ha hazajön mennyire megfog lepődni.Csak fotót látott, mióta elment és megkérdezte, hogy: anya mond meg melyik szobába csináltad!

Ez volt a legnagyobb elismerés azt hiszem. :-DD

1340. Akymo (válaszként erre: 1335. - Szilvi0410)
2008. ápr. 28. 14:08

Köszönöm az elismerést.Ma vettem két kiskecskét (élő fűnyíró), mert nem tudok kaszálni, igaz kecském sem volt még soha. :-)

A tegnapi járda betonozásom locsolgatom, valamint simítom a ház falát,készülök a festésre.

1339. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 1332. - Akymo)
2008. ápr. 28. 14:04
Akymo, te nem vagy semmi! Ehhez aztán nagy erő kell! Ilyen sokáig egyedül tartani a frontot!! Én nem lennék rá képes!
1338. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 1336. - Szilvi0410)
2008. ápr. 28. 14:03
Szilvi, ez kemény! Nem lehetett jó ilyeneket hallani. A férjed segített legalább?
1337. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 1334. - Maruszja)
2008. ápr. 28. 14:02

Szia Marcsika!

Kicsit rosszul érzem magamat. Hiszen nem rossz asszony az én anyósom! Csak most jól esett egy kicsit panaszkodni rá. Őt is megértem valahol. És igazából sosem bántanám, hiszen ő a férjem édesanyja. De valóban nincs vele különösebb problémám, egyszerűen csak anyós. Amit tőle nem fogadok el, azt az én anyukámtól elfogadom, hiszen nem az anyám. De tisztelem.

A férjemnek én a második felesége vagyok. Nem lehetett neki könnyű a párom akkori rossz élete, a válás, biztos rossz ezt megélni. De engem szeretettel fogadott, hamar a család része lettem, és ebben neki is nagy szerepe van.

Ezért haragszom kicsit magamra ilyenkor.

És tudom, vannak sokkal rosszabb dolgok az életben, minthogy nézeteltérésem van az anyósommal. Erről tudnék mesélni. És azt hiszem, te tudnál a legtöbbet!

Puszillak!

2008. ápr. 28. 14:02

Verus fel a fejjel.Az én anyósom még ennél is cifrább.Mikor kimentünk hozzájuk ,akkor sült a sütőben a húsi és elzárta ,hogy nehogy melegünk legyen.Vagy mondott olyat ha egy gyerek nem fiú akkor az nem unoka,mert ő csak a fiúkat szereti,mert a lányok nyávogosak.Természetesen a sogornőmnek fiai vannak.De a lányunk az első szülött,de megsem nézte a korházban ,pedig nagyon beteg is volt.A párom akkor haragudott meg rájuk igazán mikor azt mondta reméli nem akarok többet fialni mert ,elég ennyi gyerek ,még bolhából sincs ennyi náluk.Mintha miattunk lenne annyi????

Bocsi de ez most kijött ,nem akartam panaszkodni.

1335. szilvi0410 (válaszként erre: 1332. - Akymo)
2008. ápr. 28. 13:55
Igen ez akkor így valóban nehéz ,a dolgok színe java a Tiéd.De sajnos a mai világban csak ilyen fajta megoldások léteznek,hogy a családfő messze legyen .Valóban siralmas itt az anyagi helyzet az Alföldön.Ebből családot fenn tartani nagyon nehéz ,főleg ott ahol nincs szülői segítség.Én így ismeretlenül is elismerésem fejezem ki Neked.
1334. Maruszja (válaszként erre: 1330. - 9bbb5bd983)
2008. ápr. 28. 12:38

Szia!

Olvastam a naplódat. Sajnálom, hogy így fogják fel anyósodék a dolgokat.

Nekem eddig az volt a meglátásom, hogy a lányos anyukák jobb anyósok lesznek. Persze lehet, hogy tévedek. Szerintem Tyka szuper anyós lehet! Hiszen neki csak fiai vannak és menyei vannak/lesznek. Szerintem Ő kijön a menyekkel is.

Én nagyon jó anyós lettem volna, de sajnos nem adatik már meg! Imádtam volna a vejemet!

1333. Maruszja (válaszként erre: 1332. - Akymo)
2008. ápr. 28. 12:36

Szia!

Biztos büszke lesz. Úgy látom a mai megélhetés csak külföldi munkával elképzelhető. Egyre több ismerősöm keresi kint valahol a nagyvilágban a pénzt. Nálunk sajnos nagyon nehéz elhelyezkedni. Főleg erre a keleti megyékben, ezenbelül is Békésben igen nehéz jó munkához jutni.

Annak idején én is gondolam rá, hogy ha valaha nyugdíjas leszek elmegyek 4 órában valahová dolgozni. Az igazság az, hogy még nem is kerestem semmi helyet. De lehet, hogy nem is fogok. Egyrészt már nyugdíj mellett annyira nem éri meg dolgozni, másrészt meg annyi munkanélküli van, hogy kiutálnának a fiatalok, hogy elveszem tőlük a munkalehetőséget.

Szóval maradok itthon.

Szép napot Nektek!

1332. Akymo (válaszként erre: 1328. - Szilvi0410)
2008. ápr. 28. 12:29
Egyedül vagyok a manókkal, a férjem külföldön pénz keresni, én pedig meglepit akarok neki mire hazajön, hogy felújítom a házat.Már 7 hónapja kint van, remélem büszke lesz ránk.
1331. Akymo (válaszként erre: 1324. - 80ASIQ)
2008. ápr. 28. 12:27
A kocsim sem hagyhatná el, de ha mégis sikerülne ott a Cb és perceken belül a kollegák is.:-)
1330. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 1329. - Maruszja)
2008. ápr. 28. 09:58
Marcsika, nekem mostanában a babakocsi is feltöri a tenyeremet! :D
1329. Maruszja
2008. ápr. 28. 09:24

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Tegnap én sem voltam aktív, Anita köszönéséig jutottam csak el. Valami baj volt az egérrel, de Pali megcsinálta.

Nagyon szép, napsütéses napra ébredtünk ma. Csak ilyen legyen már mindig!

Akymo! Tényleg le a kalappal előtted, hogy férfiakat megszégyenítő feladatokra is vállalkozol. Én sem tudnék ilyenek csinálni. Én még kertészkedni sem tudok, hiszen életemben nem volt rá szükség. Amikor egyszer véletlenül a kapát a kezembe fogtam, akkor is feltörte a tenyerem és majd nem a lábamat kapáltam le vele.

Én is a háztartásban vagyok otthon. Máshoz nem értek. Még, ami nagyon megy az a gépelés. De ezt látjátok is, hiszen mindig sokat dumálok és írok, ami nekem gyerekjáték, hiszen ezt tanultam anno.

Mindenkinek szép napot, szép hetet, a dolgozóknak jó munkát kívánok!

Szilvike megkaptam az üzidet, tanulmányozom. Köszönöm.

1328. szilvi0410 (válaszként erre: 1321. - Akymo)
2008. ápr. 28. 08:11
Az nagyon kemény munka,miért Te csináltad??????Nem is csoda ha fáradt vagy.
2008. ápr. 28. 08:09

Szép napot !!!!!!

Meg jöttün a nagy hoho -horgászásból ,ki probáltuk az etető anyagot és a felszerelést ,hogy jó -e lesz a következő horgászásnál ,mert a mostaninál nem hozott sikert.Wandus remekelt fogott a cicánknak pici halacskát 2 db és egy pici potykát de neki csak egy simi volt és írány vissza a víz.Megszágyenitette a fiúkat ,mert nekik még kapás sem volt.

1326. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 1321. - Akymo)
2008. ápr. 28. 08:04

Szép jó reggelt! Most vettem észre, hogy este én már aludni mentem, amikor itt elkezdődött az élet. Na mindegy, hulla voltam, leraktam magam.

Akymo, nem vagy semmi! Ilyeneket tudsz csinálni? Én nem lennék rá képes. Se fizikailag, se sehogy. Le a kalappal. Nekem a háztartás is elég, nem hogy betonozzak.. Ügyi vagy!

Napsütéses szép napot!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook