Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Kedves Marcsi!
Mar tobbszor is megneztem a napodat de en nem latom azt amit te irtal.Hol nezzem?
Latom milyen rossz ido van feletek.Nalunk vasarnap zuhogott az eso.
Minden jot!
Igen, visszajöttek a képek, szerencsére!
KÖSZÖNJÜK!!!
A napokban nagyon keveset jelentkeztem. És valószínűleg ez így is marad. Luca egyre többet van ébren, olyankor nyilván vele vagyok. A többi időben meg, tudjátok, mindig van mit csinálni. Már párolom neki a zöldségeket, nem sok idő, de mégis. Meg ugye a háztartás. Ahhoz meg fáradt vagyok, hogy felkeljek reggel hamarabb, meg lusta. :)
De amikor csak tudok, felnézek! Meg a naplót is írom. Köszönöm a képeket, igyekszem én is minél többet küldeni: Ne haragudjatok, ha le vagyok maradva!
Sziasztok! Szép napot!
Látom, a naplók kezdenek visszajönni, de az enyém nem! Mi történik?
Anita drága!
Ha itt jársz és mivel Te tudsz angolul, nézz már be légyszi a naplómba és amikor a Photobucket van mit ír ott? Mert a Delete azt jelenti, hogy törlés, hogy végleg kitörölte ezt nekünk, vagy ez csak ideiglenes? Jól megjártuk, ha végleg, akkor a naplónk elejére visszamehetünk törölni egy csomó szép dolgot, ami mind elvész.
Puszi!
Jó reggelét szép napot mindenkinek!
Nálam sincsenek meg a képek és nagyon sok naplóból eltüntek, de én remélem visszajönnek.
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Az én naplóm is tele van üres helyekkel. Reméljük még visszajön, vagy nem? Ki tudja!
Pont onnan mentettem sokat, ami nem jön be a Photobucket az mind oda van!
Szép napot mindenkinek! Én még nem törlöm ki, hátha visszajön. Puszika
Én már talán nem is várok tovább, lefekszem. Hátha reggelre rendben lesz.
Jó éjszakát!
Kedves Tyka es Marcsi!
Megint koszonom amiket kuldtetek!
Sziasztok!
Remélem mindenkinek szép volt a mai napja! Hiszen legtöbben anyukák, nagymamák vagytok!
Mi reggel kimentünk a temetőbe, majd anyósomhoz, mert ott főztem, majd ebéd után hazajöttünk.
Azóta itthon teszünk, veszünk, TV-t néztünk, gépeztünk.
Mindenkinek szép estét és jó éjszakát kívánok!
Sziasztok!
Én is köszöntöm az édesanyákat, nagymamákat. És köszönöm a köszöntéseket!
Anyukámnál voltunk ma, már délelőtt elmentünk. Nekünk -jobban mondva Lucának_ nem jön be a máshol evés kanállal. Megint sírt ma délben evés közben. Szerintem zavarja , hogy nem otthon van, meg a sürgés-forgás körülötte. Dehát nem lehetek mindig itthon vele egyedül! Remélem, ez változni fog, pici még.
Aztán a sok inger kifárasztotta, kevesebbet aludt napközben. Még sétáltunk is pedig délután, a babakocsiban is aludt. És ilyenkor, ha meg van zavarva a napja, nyűgös este. Mindjárt fürdetnénk, erre 10 perce elaludt...
Remélem, szépen telt a napotok!
Puszi mindenkinek!
Milyen csendes itt! :)
Most lettem kesz a munkaval.Nagyon faradt vagyok.Nemsoka megfurdok es utana felhivom Anyukamat.Boldog Anyak napjat kivanok neki.
Szep estet mindenkinek!
Jó reggelt!
Édesanyák, nagymamák, keresztmamák és leendő anyukák!
Nagyon boldog anyák napját kívánok nektek!
Jó reggelt mindenkinek!
Az édesanyáknak, nagymamáknak nagyon boldog anyáknapját kívánok!
Sajnos az idő nem kedvez a mai napnak, de legyetek nagyon boldogok!
Sziasztok!
Jó éjszakát kívánok mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!