Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Sziasztok!
Jó éjt mindenkinek! :)
Sziasztok, jó éjszakát mindenkinek!
Képzeld Akymo mi Csongrádról hoztuk a kiskutyánkat annak idején novemberben. Olyan édes picike volt. Most már nagy kópé.
Akymo! Megírhatnád már a keresztneved. Mit jelent az, hogy Akymo?
Le is fogom fotózni a férjem arcát mikor meglátja.Eddig küldtem neki néhány képet mesin és mondok is neki mindig valamit, de a teljes valóságot úgy is csak akkor fogja látni. :-)
Remélem fenékre huppan a "gyönyörtől" :-DDD
Nagyon megköszönöm a segítséget kutty ügyben, most minden fillér jól jön.
A miénk bichon havanese. Most lesz 9 hónapos 12-én és fiú. Majd érdeklődöm az ismerősöktől.
Hát, hogy meg tudnám-e csinálni, nem hiszem. Igaz minden akarattól függ, de szrintem nincs bennem ennyi akarás. Szerintem én esetleg csináltatnám valakivel, persze az sokkal több pénzbe kerülne, mintha az ember maga csinálja.
Azért majd annak idején elárulod nekünk ugye, hogy mekkora volt a meglepetés?
Sziasztok!
A kecskéim egyre aranyosabbak, csak az első 2 napban kellett őket ölben kivinni legelni.Csak ezt az állandó esőt utáljuk, állandóan ki-be. :-(
Köszi, imádjuk is a kis drágát!
Jó munkát Nektek!
ezt még vagyunk egy páran akik biztos nem tudnánk csinálni...még képzeletbe se , a kutyátok nagyon aranyos a gyerekek biztos eljátszanának vele...
már a virághagymák egy részét elkezdjük kiszedni ...majd összel visszateszük... és palántázik a kertben az én feleségem...
Nem kell velük foglalkozni. Az a lényeg, hogy a férjed szeret, a többi meg annyi!
Pedig örülhetnének neki, hogy ilyen felesége van! Nem győzlek dicsérni, már a férjemnek is mutattalak, hogy miket csinálsz mindent egyedül. Erre az volt a válasza, hogy no Te biztos nem csinálnál ilyeneket! Erre én: hát az tuti, hogy nem!
Sziasztok4
Akymo:Hát elismerésem ,kevés Nő van akibe ennyi akarat van.Örülhet a férjed ha hazatér.Kecskék hogyan vannak???,-boldogulsz velük?
Mindenkinek legyen szép napja ,talán nem fog ma esni az eső.
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Reméljük ma szebb időnk lesz, mint tegnap volt. Már elég lenne az esőből. Akymo csak dolgozik, dolgozik. Amit én itthon a négy fal között csinálok az semmi ahhoz képest, amit Ő csinál. Én ki sem tudnám találni magamtól ezt a sok mindent. Remélem, hogy meglesz az eredménye és megkapod az elismerést majd a férjedtől!
Mindenkinek szép napot kívánok!
a kávé én mellettem is van ,tejszinnel
a babád nagyon aranyos ...mi is elbabáznánk néha egy egy órát
Sziasztok!
Jó reggelét!
Ki jön kávézni velem?
Akymo, én is láttam a naplódat, fel sem tudom fogni, hogy vagy erre képes! Gratula!
Marcsika, Tyka, Wanda! Köszönöm szépen, hogy gondoltok rám!
Mindenkinek szép álmokat!
Sziasztok!
Akymo megnéztem közben az új adatlapod és a naplód új bejegyzéseit. Hát még mindig csodállak!Elhiszem, hogy sürget akkor az idő, hiszen még van mit csinálni a házon, hogy úgy nézzen ki, ahogy szeretnéd. Biztos lesz meglepetés! Nem semmi amire vállalkoztál! Sok sikert kívánok hozzá, hogy készen legyen minden mire hazajön a férjed.
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Akkor kereshettem.hehe :D
Szep estet mindenkinek!
Szia Akymo! Már megint min dolgozol? Pihenjél már egy kicsit! Én már rég belepusztultam volna, ha annyi minden csinálnék, mint Te! Még jó, hogy birod csinálni és tudod, hogy mit kell, értesz hozzá! Ezt a sok mindent, amibe belefogtál kitalálni is nehéz, nem hogy véghezvinni!
Szép estét Neked, pihenésképpen nézzél még be ide!
Anita drága!
Már nem is láthatod, mert ez korán reggel volt és tegnap este. Nagyon örülünk neki, hogy visszajöttek a képek. Nagyon sok ugyanis eltűnt, de nemcsak az enyémből, hanem a többi lány naplójából is. Az a lényeg, hogy visszakaptuk őket!
Szép estét Nektek! Igen, nálunk rossz idő van, szakadt az eső. Nem akar igazán jó idő lenni már soha!
Sziasztok!
Kicsit el vagyok veszve, de estére benézek, addig is cupp mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!