Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Sziasztok!
Végre én is befutottam :-)
Látom a kedves barátnőm is benézett közénk :D
Remélem a hosszú hétvégén sokat pihentek , én majd dolgozom helyettetek is :-P
Üdvözöllek benneteket, érezétek jól magatokat.
Jó éjszakát szép álmokat kívánok min denkinek.
Sziasztok
Jó éjt és szép álmokat!
Ja és alfoldi...sztem a külső nem számít :)
Hát persze, megint 3 napos ünnep lesz, mindenki most vásárol be.
Kellemes estét és jó pihenést Nektek is!
Szia!
Persze, hogy megbocsátunk, ne is aggódj ezen! Én a magam részéről csak annak örülök, hogy nincs semmi bajotok, mert már megmondom őszintén kezdtem aggódni. Ezt többször jeleztem is, egy-egy küldeményemben! De látom nincs baj és ez a legfontosabb!
Szép estét Nektek és jó éjszakát majd!
Sziasztok!
Köszönöm az aggódást, minden rendben velünk. Délelőtt csomó dolgom volt, minden összejött. Itthon volt a férjem egy darabig, gondoltam, most tudok megcsinálni néhány dolgot, amíg ő Lucával van. Hát biztos ismeritek azt, amikor egy valamibe nekikezdtek, aztán azt veszitek észre, lassan meszeltek is. :) Hát én így jártam. Aztán főzés Lucónak, ebéd, séta, aztán haza, vacsi, fürdés. Lassan majd Lucát is fürdetjük. Nagyon elfoglalt ember vgayok, mi? :) Édes teher... :)
Nagyon irigy vagyok Szilviékre, Egerszalókra én is bármikor elmennék!
Ha nem küldök leveleket este, bocsássátok meg nekem! De igyekszem! Puszi
sziasztok ...szép napot mindenkinek! :)
Ja és a hétvégén én sem leszek...:)
Akkor én most elköszönök .Legyetek jók,vigyázzatok Magatokra.Kedden jövök.
Kellemes hétvégét!
Kedves Marcsi es Tyka!
Koszonom a kepeket! :)
Nagyon klassz hely, érezzétek jól magatokat!
Az idő jónak igérkezik! Puszi!
Sziasztok !
Megszületett a döntés Egerszalók.Remélem jó ídőnk fog lenni .Ha már nem jönnék szép hétvégét Mindenkinek.
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Verácska velem nem igen találkozhattál volna, miután egésznap a lakásban tartózkodtam. Max. az erkélyre mentem csak ki.
Pali meg szinte egésznap a garázsnál volt, mert csinálják. Most is levonult. Én meg fent vagyok a kutyával és ma főznöm is kell.
Remélem, hogy egyszer dirrektbe fogunk már találkozni. Nem tudom melyik utcában és merrefelé laktok, mert az iwiw-n sem találtam a címedet.
Akymo! Nem lehet itt eltévedni kis város ez ahhoz. Melyik suliba akarsz eljutni és merről jösz?
Örülök, hogy Józsi is benézett! Igen már nem csak Te vagy az egyetlen fiú, mert van egy másik is, aminek nagyon örülünk!
Nincs nálunk víz, most zárták el. Állati, ami itt folyik mostanában. Remélem hamar megjön, mert víz nélkül már nincs élet sem!
Szép napot mindenkinek!
Tyka! Meddig lehet szavazni?
Jó reggelt szép napot mindenkinek, aki dolgozik jó munkát.
Nálunk jó idő igérkezik.
Sziasztok!
Ma nagyon el voltam veszve.Viszont levizsgázott az autóm és nagyon olcsón megúsztam :-DDD Mindenkinek csak ajánlani tudom a szervízt, mert roppant korrektek.
Holnap valószínű megyek csabára ballagásra, de félek eltévedek.Még nem igazán ismerem a megyeszékhelyt.
Szia mindenki!
Marcsika, voltunk ma a Centerben este. Az óvoda mögött a parkolóban álltunk az autóval, kíváncs voltam, arra jössz-e éppen. Meg a Centerben is figyeltem, de sajna nem voltál ott. Majd csak találkozunk valamikor! Persze mindenkivel!
Szép idő volt, bár a Center miatt nem sétáltunk. Majd holnap pótoljuk. Egy kis baj van csak: Luca nem nagyon akar enni. Vagyis kevesebbet eszik, talán az ételek változása miatt. De nem erőltetem, ő tudja, mennyire éhes. és ha tömni akarnám, úgyis ordítana.
Nagyon jó pihenést mindenkinek!
9?? 11!!
Elnézést kérek!
A Dunántúl bizonyos részein azt mondanák, hogy 2 gyerek és 9 lány! :D :D
Sok szeretettel üdvözlök Mindenkit!
Örömmel látom, hogy egy Úr is idekeveredett! Látom rajta, hogy rendes ember! Akinek 9 gyermeke van! Én a 3-mal súgó vagyok! :D
Sziasztok!
Ma végre elkezdték a garázs szigetelését. Először a garázsokat és a pincéket csinálják, majd a ház külső szigetelését. Jó nagy munka. Tegnap kivágták a fütéscsöveket, amelyeket már nem kellenek. Elhozták és feltették a szúnyoghálókat is az ablakokra, amelyet akkor rendeltünk meg, amikor az ablakokat kicseréltettük.
Látod Akymo mi is munkába vagyunk, csak nem mi csináljuk, hanem csinálják nekünk. De az egész 4 lépcőházból álló társasháznak csinálják közösen. Mi csak majd fizetünk 5 évig érte.
Ma tényleg jó idő volt. Egyszer én akartam levinni Picúrt, mert Pali a garázsban ténykedett az emberekkel, és képzeljétek nem akart velem sétálni. Mindenáron vissza akart jönni, hát visszajöttem vele és Pali vitte el egy körre. Megszokta, hogy Pali sétáltatja. Amikor a számítógéphez ültem le, akkor meg ugrált fel rám és morgott. Nem szereti, ha nem foglalkoznak vele.
Szép estét Nektek és majd jó éjszakát. Most láttem, hogy 11 órakor lesz az utolsó dominó, hát az már nem az enyém lesz, mert nem hiszem, hogy megvárom.
Szép napot Nektek!
nagyon szép ídő van ,és jóídő várható a hétvégére is .Remélem az is lesz,szertnénk menni csavarogni ,de ,hogy hová ............na ez a titok ,mert fogalmunk nincsen róla.
Jóétvágyat az ebédhez,és jó sziesztát aki megteheti.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!