Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Hello Marcsi!
Kozmetikusnal voltatok vagy ti furdetettek meg Picurt?
Nezegettem az interneten az elado csabai hazakat..."De csak megsoztam a sebet"!
Annyira szeretnek mar otthon lenni...
Szep estet mindenkinek!
Sziasztok!
Marcsika, tényleg jól dolgozol! 108-ról 88-ra! Szép! Nagyon szép!
Ami a macskaka evést illeti, félénken megkérdezem: Ez nagy baj? Megkérdezném az állatorvost, amikor arra járok.
Köszönöm a válaszotokat.
Most fürdettük meg Picúrt, most nagyon szép lett a bundija. Nagyon piszkos volt már, nagyon ráfért.
Szép estét Nektek és jó éjszakát!
Vitaminhiányra és ásványi anyagokra gondolok, valamint rossz szokásra.
Egy időben nekem is csinálta, de kap vitaminokat + rá is szólok, így már nem rosszalkodik, legalábbis előttem.
Akkor sorstársak vagyunk. Énis szedek vitaminokat, immunerősítőket, amennyit csak tudok, eszem, és mégsem tudok hízni. A tornát még nem bírom elketdeni, először az egyensúlyzavaromon kellene segíteni. Talán felkeresek egy gyógytornászt.
Én nem igazán úgy vagyok fáradt, hogy mindig tudnék aludni. Bár több hónapja nem aludtam végig egy éjszakát sem. :) Inkább gyenge vagyok. Igazából Luca miatt aggódom, mi lesz, ha nagyobb lesz.
Draga Marcsi!
Aposomek kutyaja is azt csinalja,mint a tied.Nem tudom miert.Bar en is nagyon kivancsi lennek a valaszra!
Szep napot mindenkinek!
Kedves Vera!
Egy cipobe jarunk!En is nagyon gyengenek erzem magam.Hamar "elfaradok" es barmikor tudnek aludni.Pedig meg vitaminokat is szedek,gyumolcsot eszek stb...
Nagyon sovany voltam sokaig.Par ev alatt vegre sikerult hiznom par kg-t.Igy most "hatareset" vagyok.Bar sokan igy is sovanynak gondolnak.
Szia Akymo!
Mint kutyatartó szeretnék Tőled valamit kérdezni. Mégpedig azt, hogy mit csináljunk, hogy a kutyánk ne egye meg a macskakakit? Anyósom kertes házban lakik és mikor kimegyünk, ott általában egy szoktuk engedni, nincs pórázon. A szomszédban vannak macskák és (gondolom) átjárnak néha kakilni anyósom udvarába is. Így aztán Picúr állandóan keresi, sőt meg is találja a macskapiszkokat és nagyon jókat falatozik belőle. Ha észrevesszük persze egyből kiszedjük a szájából, még mielőtt lenyelte volna. De hát, amikor szaladgál kint nem lehetünk ott mellette állandóan. A múltkor is füvet nyírtunk anyósomnál és Picúr állandóan keresgélt, talált és evett is macskakakát. A Te kutyáid nem csinálják? Mi a fenét lehetne vele csinálni ilyenkor? A kutyakakát csak megszagolja és megy tovább. Amikor sétálni visszük, akkor jobban látjuk, ha talál valami olyat, amit nem ehet meg, de általában kijátszik bennünket.
Ha tudod légy szíves írdd már meg, hogy mit csináljunk? November óta van nálunk a kutya és most lesz 9 hónapos.
Köszönöm a válaszod.
Szép napot!
Marcsi a képeket megnéztem.a változás nagyon sok ,ég és föld a külömbség.Az arcod a nyakad nagyon vékonyka lett,és az alakod is más nagyon ,csini vagy ....ne ad fel!!!
A kecskék a szomszédban is vannak képesek még a laposabb tetőre is felmászni ,és volt mikor kilopták a palacsintát a konyha asztalról még a szomszédasszony szólt a gyerekeknek.Nekünk jó ingyen cirkusz.Készülj fel a rosszakra.
Verus nem szedsz valami vitamint,vagy étvágy javitót??????Nem vagy vérszegény?????Azók fáradékonyak.
Verácska! Köszönöm, szívesen átadnék 10-15 kg-t is. Az én férjem is mindig vékony volt világéletében. De hát ellentétek vonzzák egymást!
Szép napot Nektek!
Szia!
Jó reggelt Neked is! Én szívesen kávézok Veled még egyszer! Mert már az elsőn túl vagyok.
A kutyus ma lesz megfürdetve, mert már nagyon piszkos. A Tiéteket hogy hívják? Fiú, vagy lány kutya?
A miénk Picúr és fiú.
Jó reggelt! Szép napot, drágáim!
Marcsika, méghogy nem látványos! Gyönyörűen látszik! Nagyon jól nézel ki! Nem vagyok egy füllentős típus csak azért, hogy öröet okozzak, így hát higyjél nekem, nekünk. Mi nem látunk nap mint nap, jobban észrevesszük. Te másképpen vagy. Sajna nálam ugyanez a helyzet, fordítva, aki régen látott, elszörnyülködik, hogy milyen sovány vagyok, én meg nem látom olyan szörnyűnek. Pedi állítólag az. De azt érzem, hogy nagyon gyenge vagyok.
Az esti hírhez én inkább semmit nem írok. Mind csúnya lenne. Felháborít az ilyen, le vagyok döbbenve.
Akymo, én kávézom, kicsit megkésve.
Ismét szép napot mindenkinek!
Maruszja!
Hasonló kutyusunk van :-D
Sziasztok, mindenkinek jó reggelt kívánok!
Józsi!
A Petőfi laktanyát ismerem, az unokabátyám is ott volt katona, de korábban mint Te. Jártam is nála.
Nem messze laktam tőle, az Alkotás utcában.
Szép napot mindenkinek!
Gyönyörűen hízik a topik! Van másik hasonló "megyés" topik amelyik ennyire sikeres? Hiába, a Békés megyeiek azok igen! :)
Nem is tudok mindenre reagálni. De ez nem panasz! :) Taxisélet BP-n: 1979 - ben BP-re jártam autóval konzultációkra technikusminősítő vizsgára felkészülendő. Mindenesetre a főbb utcákat megismertem. Aztán 80-82-ben ott voltam katona a Budaörsi úti Petőfi laktanyában. Ábrándoztam akkor arról, hogy jó lenne taxisnak lenni BP-n. Kalandot, kihívást láttam volna benne. Azóta megöregedtem, már nem csinálnám.
Aztán az anyós téma. Milyen a jó anyós? Porh. (Bocsánat, csak vicc!) Én is szeretem az anyósom. De a feleségem már nem annyira. Sajnos rossz megoldást választottunk azzal, hogy mihozzánk hoztam a feleségem lakni. Nem tanácsolom. Minket is le akartak róla beszélni, nem is egyen. (=nem is egy ember)
Néztem valakinek a naplóját. Jaj, kinek is? Ajácskának azt hiszem. Nagyon aranyos, de bevallom, csak itt-ott néztem bele.
Aztán most meg ez a perverz állat, akiről a híradó szól! De mit csinálhatott a lányával, hogy 24 évig élt lent a pincében? Meg sem próbált szabadulni? Ez olyan hihetetlen!
Sajnos a mai világban is sok hülyeség létezik, ezen a téren nem is javul a világ! Vagy egyenesen romlik? Nem tudom, mindíg is voltak "érdekes" dolgok.
Szia!
Akkor azok a bakkecskék ugye? Ennyire nem értek hozzá.
Szép estét és jó pihenést kívánok Nektek!
Beestem végre én is. Hogy vagytok? Miről maradtam le?
Szilvi kislány kecskét nem vettem, csak két kisfiút, de már ki is fogtak rajtam(rettentően tudnak ugrálni :-D és nem olyanok, mint a kutya, hogy követnek a pórázzal, vihetem ölben őket legelni ).
Megvárom a késő esti híradót, hogy én is lássam azt a hírt, majd szerelmezek álommanóval, ma igazán rám fér.:-)
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!