Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
:DDDD
Én nem vagyok az az ideges tipus szerencsére, néha kapok csak sokkot a hormonoktól, de akkor aztán mindenki meneküljön!
Szia Lányok!
Pemete hat a gyogyi? Én mg-ot szedek ezewrrel, ha zakkant vagyok és türelmetlen.
:DDDDDDDDDD
De hülye vagy! Meg bőrruhában nem?
XDDD
Jaj, miért írtad ezt? Nagyon vizuális típus vagyok, elképzeltem Ancsát, ahogy ostorral idomítja a mamákat! :DDD
Hol van Ancsa?
Hívtam délelőtt, de nem vette fel.
Remélem nincs bajod, te lány?!
Az előbb azt mondta, hogy "Yakari egy kis...
BUZI!"
:(
Cuki lehet:D
Dana is így mondja egyébként:DDD
Csak még meg is nyomja aaz ú-t, valahogy így hangzik: kúúúúva anyád:D
Muszáj valakivel együttműködni, ha már Apja nem vesz részt aktívan a gyereknevelésben... Sajnos ez van.
Kálmus meg nem mond "r" betűt. Nehéz nem röhögni, mikor azt mondja, hogy kúva. :P
Én nem adok ilyenre felhatalmazást:)
Nálunk csak ilyen hülyeségekkel fenyegetik az ősök, vagy meg sem hallják ha káromkodik.
Ilyeneket mond hogy: akutyafáját, meg a macskafajkát:)
Fel lett rá hatalmazva a Mama. Nagyon elszaladt már Kálmussal a ló, az az igazság.
De cuki lehet, mikor "kutyafázik!" :D
Hát én azt hiszem agyvérzést kapnék, ha a nagyszülők ráütnének a szájára.
Egyébként Danának ez az anyázás a szokása! De most már kezdi azt mondogatni helyette, hogy a kutyfáját:)
XDDD
Nálunk csak röhögnek rajta legtöbbször, Mama szokott ráütni a szájára. Még összetehetem a két kezemet, hogy nem folyik belőle egyfolytában a sok csúnya szó, mert nem állandóan beszél így, de mostanában elég sokszor elragadtatja magát.
Valamelyik nap Kálmánnak azt mondja: kurva anyád.
Ilyenkor aztán eldurran az agyam rendesen.
Őt már nem sok mindennel lehet megijeszteni, az a baj.
Így csak a szokásos kétperces nyávogás van naponta soron. Ha tudtára adnám, hogy jobban szeretném hogy itthon legyen...mmmmm. Bele se merek gondolni.
Nem volt vele sok baj most, hogy itthon volt ünnepekkor, de azért jó ez a pár óra, mert akkor azt csinálok amit akarok.
Anélkül, hogy be kellene rá kukucskálnom, hogy mit csinál...
Ja, és tanult "szép" új szavakat is... :(
Papónak azt mondta, hogy "kabbe a picsám." Az unokanővérének meg hogy "geci."
Nem akadtam ám ki, neeeem. :P
És mind büdös. Pfuj.
Jó az, ha pár órát nyugtom van a gyerektől, de én nem szeretem hordani és punktum. :)
Persze ezt nem mutatom neki, mivel adja ő is a nyafogást reggel, ha még tudná is hogy egyetértek, hát borulna a bili reggelente. :P
Nekem is azok voltak, meg egy halom tányér is, meg szinte az összes poharunk:D
Dana is megy majd lassacskán oviba ám.
De jó neked, hogy otthon van veled!
Nekem is mosogatnom kell... Bleeee.
Nem ám a kis tányérkák meg a kis poharak vannak ám, ááááá! A legnagyobb edények, egytől-egyig.
Annyira utálooooom!!!! :@@@
Mi jól:)
Danával dolgozunk, eddig mosogattunk, most mindjárt főzünk. Aranyos, ma egész segítőkész!
Sziasztok.
Nem mentünk strandra, mámeg a fogam miatt. :P
Inkább döglöttünk az ágyban, filmet néztünk.
Ami késik, nem múlik! :)
Hogy vagytok, lányok?
Ja, ez igaz, most még el is képzeltem:DDDD
Akkor csak világosíttatok rajta:p
vagy kiszel tünde:))))
De szerintem csak világos barnára csináltasd meg a szemöldöködet, a szőke elég gáz germános lenne.
:DDD
Még sosem voltam szőke, azonkívül viszont már mindenféle színt kipróbáltam. Most már elég sok a szőke melír a hajamban, úgyhogy legközelebb szerintem az egészet kiszőkíttetem, és meglátom milyen! Ha tetszik, akkor megcsináltatom a szemöldökömet is szőkére, ne nézzek már ki idiótán fekete szemöldökkel, meg aranyszőke hajjal:D Nem vagyok én Madonna:p
ja kb. ugyanez volt, amikor szőkéből lettem fekete:)
Aztán megszokták:)