Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Szia Meácska!
Mindig ilyen későn jössz? :)
Gratula, Tigris! :)
Aztán csak ügyesen, kérjük a beszámolókat! :)
Köszönöm, köszönöm! :)
Még sírtam is az örömtől, komolyan. :')
NapraForgó: nem sok hírlevelet olvasok el szívesen, sőt, tulajdonképpen egyet se. De ezek érdekesek voltak.
Így meg aztán...JUHÚÚÚÚÚ! :)
Gratula Tigris!!! :o)
Olvastam. ;o)
Amúgy a hírlevelek nekem is tetszettek. :o)
Sziasztok!
Örülök, hogy benéztél, Ancsa!
Én is ellapátoltam egy rakás havat, meg se tudok moccanni. Annyira leizzadtam, hogy át kellett öltöznöm...:(((
Ancsa: lyukakba PURHAB, és nem mennek a verebek. Már amibe be lehet fújni.
Sziasztok:)
Ja, Ancsi ne hajtsd túl magad!
Szia Lányok!
Ancsa azért pihenhetnél is kicsikét. Tetoválás van mostanában?
Jó reggelt mindenkinek..
2 napig padlásoztam,most megyek havat "hányni":S
A rohadt madarak befészkeltek a padlásra apró pici résekbe..
Na meg volt onnan mit lehordani is,egy csomó sitt..
Gondoltam ma végre semmi,erre itt a hó:S
Anyu is ezt mondta... :S
Félni nem fél tőle, de szerintem tetszik neki, hogy ő az erősebb és mindig rosszakat csinál. Tudja, hogy mindig mondom: "rosszalkodni nem szabad," de nem vagyok ott, emiatt tetszik neki a hülyeség. Talán azt is látja, hogy a kissrác milyen egyszerűen megússza, ha butaságokat követ el, emiatt esetleg felnéz rá.
Ki tudja?!
Hú, Tigris...
Kálmus szerintem szeretne a domináns egyedhez tartozni, azért csatlakozik a rosszalkodó kisfiúhoz... Lehet, hogy fél tőle, vagy ilyesmi...
Pemi: áh, ma azzal is szembesültem. Az uncsitesa kicsit idősebb, meg őt délben hazaviszi a nővérem. Ő már nem most kezdte az ovit, neki van "kialakult bariköre." :S
Timi: gyógyulást a gyerkőcnek!!!!
Az az igazság, hogy célzott a szétválasztásra a bnőm, de nem tudom, hogy feléri-e ésszel, hogy náluk van a bibi. :P
Szia Csajok!
Megjöttünk a dokitól. Hajni a pelenka miatt kiütéses:S
Tigris nagyon nem irigyellek, hogy más gyereke miatt kell a tiédet büntetni, jobb lenne, ha a kis szarost átteteté az anyja másik csoportba. Meg nevelni sem ártana.
Ááh, az a baj, hogy sokat voltak együtt, még ovi előtt is.
De amúgy érdekes, hogy Kálmus alapból nem szereti őt, akkor meg mi a fenéért lóg vele folyton?! Miért nem játszik inkább az unokatesójával, mikor egy csoportba járnak???
Nem igazán...
Nem adok, nem adhatok neki tanácsokat, mert nekem is egy gyerekem van, és nem mondhatnám el róla hogy mintagyerek, én meg mintaanya vagyok.
Kálmusnak meg a héten nix mese, velem alvás, meg játékok. Csavargás meg pláne nincs. Majd elgondolkozik rajta szépen, hogy kivel mit csinál. :@
Sziasztok! :)
Megyek naplózni, tegnap visszajöttük otthonról... Aztán tanulni is kellene... De majd néha benézek :)
Hát ez egyy izgalmas beszélgetés lesz!
A "barátnőd"-nek meg a gyereknevelés úgy látom valahogy nem jön össze...
Ja. Faszom kivan, de tényleg...
Most hívott a barátnőm, érdeklődött, hogy mit mondott a kisfiú anyukája. Mondtam neki, hogy Pistike bizony sokat panaszkodik otthon a kis gengszterre.
Meg hogy délután bevárnak bennünket az oviban, és majd elbeszélgetünk.
Én már nagyon várom.
Helló:)
Most olvasom megint mi volt az oviban:S
Mi ez a pangás? :O
Se Ancsa, se Pemi, se a Timik? SENKI??? :(((