Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Hú, nem is tudom, hogy jött a 7... Valahogy úgy, hogy egy unatkozik, kettő összeveszik, három kiközösít, négy az már egész nem rossz, de ott is lehet 2-1-1 vagy 3-1, és onnantól fölfelé már nem rossz. De hogy miért éppen 7, arra már nem is emlékszem :D
Ezek szerint már a tizenpluszadik hétben jársz? Van preferencia, hogy fiút vagy lányt szeretnétek?
Én 1-2 barátnőmnek meg a nagymamámnak már elmondtam, de a nagyszülőknek még nem. Kicsit várunk, amíg "biztosabb" lesz, de nem tudom, meddig. Épp költözés előtt állunk (építkezünk, és addig anyukámnál lakunk, de nagyon vágyunk már a távolságra), így szerintem megvárom, amíg átköltözünk, majd csak utána. Nem akarom hallgatni a lelkes, végeláthatatlan és értelmetlen jajongását, akárhányszor csak unatkozik :D
Hú, merész vállalás, és miért éppen 7?
Mi ha hétfőn megtudjuk a nemét (nagyon szeretném már), akkor lesz nagyobb körben bejelentve, értem ez alatt a családot is, mert a szüleimen, öcsémen, nagynénéméken és anyukám egyik húgán kívül senki nem tudja :D
Biztos lesz nagy meglepődés, meg jajjogás, hogy hű, hát egy negyedik...
Gratulálok Nektek! Nagyon jó, hogy ilyen pozitív vagy! Próbálkozom én is. Mert csak így érdemes hozzáállni.
Kicsit nekem nehezített pálya az életkorom miatt és kaptam már hideget-meleget a császárok száma miatt is (itt főleg), orvosom nem aggódik ezzel kapcsolatban.
De ősszel babázunk! És minden rendben lesz.
Már feladtuk teljesen. Viszont pont itt írták nekem, hogy ciszta mellett úgysem lehet baba. Ezért nem tettünk ellene. Az orvos meg is jegyezte, ez butaság, mert van aki így is megfogan, vagy úgy jár, mint én, hogy észre sem veszi, hogy már elment a ciszta.
Nem léptem volna le, másképp fogalmaznék sajnos.
O Zia, és éppen abban a hónapban, amikor decemberben megjott, és innen leleptel :)
Kellett ez a szusszanas, és itt is a kicsike. Szívből örülök Nektek!!!
Boldog babázást!!
Lassan az igazi nehezén már tul vagytok!
Szia Tory22!
Köszi, ne haragudj csak régen láttam , de épp most látom megvannak!!!!Nagyon drukkoltam ill. drukkolok nekik.
Már kb visszaszámlálás van! Marc 10.- re vagyunk ki irva. De hát ugye ez nincs kőbe vésve😁
Remélem mindenki jól van közületek!! 💜💜