Babát tervezünk... (beszélgetés)
Szia Erika!
Hát az nem lehetett könnyű!
Kb. egy hete én is átestem ezen, de én csak 9 hetesen. De így se volt jó!
A vetélés óta mióta próbálkoztok? Érdekelne, hogy esetleg én is mire számítsak, mire jöhet össze a következő babó.
Mi volt nálad az ok?
Szia!
Ha lesz rá lehetőség, ígérem szólok.
Sziasztok újak!
Sok szerencsét a baba-projekthez!
Nyugi!
Sikerülni fog!
Sziasztok
LInda vagyok Lengyelorszagbol.
Mar ot honapja probalkozunk es meg mindig semmi.
Az erdekes az, hogy amikor ovulaciokor vagyunk egyutt, utana egy nappal elkezd fajdogalni a hasam egy hetig, neha par napig es ket hetre ra megjon. Ha viszont nem talaljuk el az ovulaciot, akkor semmi hasfajas es ket hetre ra megjon. Volt mar valakinek ilyen problemaja? Felek, hogy valami baj lehet. Az orvosom azt mondja, hogy fel ev az meg nem sok ido, de akkor mi ez a fajdalom? Mintha a szervezet azon dolgozna, hogy kilokje a kiskatonakat.
Aki esetleg ilyen problemaval talalkozott elmeselne?
Koszonom szepen
Köszi Manka!
Ennyivel is okosabb lettem!
Mit jelent az a házasélet utáni teszt?
Azt értem, mi az a házasélet, de mit tesztelnek utána? És mennyivel utána?
Sziasztok Lányok!
Én is elolvastam ezt a honlapot. Érdekes volt.
Majd rákérdezek a dokimnál.
Kíváncsi leszek Manka, a te tapasztalataidra is!
Csak azt nem értem, he ez ilyen csodaszer. akkor miért nem ajánlják jobban az orvosok. Tudom, hogy pénzbe kerül, de aki babát akar, az ennél többet is kifizetne, csak sikerüljön, és egészséges legyen!
Szia Mamuci!
Én is a Lázár Erika lapját olvastam,aztán megkérdeztem a dokimat.Bármilyen jellegü lappangó,akár tünetmentes gyulladást gyógyítanak vele,és ha egy ilyen probléma volt az okozója a meddőségnek,ezzel kiküszöbölhető.Az orvosom azt mondta bárkinek beadható,így a közeljövőbe én beadatom,és majd írok.
Szia ksmoni!
Köszi.
Sajnálom, de egyben gratula, hogy rájöttek a probléma nyitjára!
Remélem mielőbb "sikeres eredményt" értek el a kezelésben!
Nagyon drukkolok!
Szia Hoxa!
Köszi.
Babadömping?
Reméljük.
Az élet legnagyobb csodája.
Lányok, fel a fejjel!
Vica, valószínűleg a fizikai fájdalom tényleg segített abban, hogy túl legyél valamelyest a dolgon. Sok erőt hozzá!
Moncus, Neked is csak ezt tudom írni, a mensi után újra lehet bizakodni.
Remélem így együtt tényleg sikerül!
De ne csak sikerüljön.
Az még nem elég. Már tudom...
Köszia szorítást, de én is csatlakozok a következő hónaposokhoz, mert megjött!
Ez van, most kicsit szomorkodom, aztán élem tovább a mindennapokat!
Szép hétvégét!
Puszi
Akkor addig is kitartást!
Azután pedig úgyis tutira sikerül:-)
Majd tartjuk egymásban a lelket.
Nem, 3 hónapig védekeznünk kell.
Két hét múlva kell kontrollra mennem, akkor azt is megkérdezem, mikor állhatunk neki a házaséletnek.
Vica!
Jó hogy itt vagy:-)
Olvastam a másik topikban mindent!
Fel a fejjel:-)
Meddig kell önmegtartóztatást folytatnod, vagy mehet minden a maga útján?
Sziasztok Lányok!
Csatlakozzom hozzátok, jó?
Elég szomorú ez a visszafejlődés....
Szia Time!
Elmondom a valót: tegnap mérleget vetettem mellette:-fáj a hasam, -émelygek főleg reggelente, -egy kicsit a cicim is fáj, -a lázmérő napok óta 37 körülit mutat -még nem jött meg
ellene:-tegnap délután csináltam kínomban egy tesztet negatív lett, de nem volt ráírva mennyi hcg-t muttat ki -pisilés után van némi nem teljesen tisztaszínű folyás-szerűség a vécépapíron, de ez a bugyimon egyáltalán nem jelenik meg.
Ezek után mi a fene van?!
Szerinted?
Szia Moncus!
Mit érzel? Vannak-e mensis tünetek vagy más extrák?
Igen, a 28. nap az nálam is ilyen zizi volt, de a tünetek miatt lehetett érezni akkor már, hogy ez bizony mensi lesz. Próbálj magadra hangolódni, s amennyire lehet nyugi! Szorítok, s írj, ha tesztelsz!
Sziasztok!
Péntek van 28. nap, de nem mertem megcsinálni a tesztet:-((( Mi van ha nem...
Mondjatok okos ötletet arra, hogy lehet megúszni azt, hogy ne rohangáljak óránként a vécére megnézni, hogy hátha mégis megjött!
Tiszta őrült vagyok, ez már ultragáz, ugye?!
Sziasztok Próbálkozók és újdonsült kismamák!
Rég írtam,sokminden történt.Norahh GRATULA!
Sajnos megjött,de besokalltam.Elmentem egy humángenetikushoz,(4.nőgyógy. az utóbbi fél évben)és ö mondott elfogadható indokot a sikertelenségünkre.Ez kérem szépen a stressz!Korunk "pestise".
Vizsgálata után megállapította,hogy anatómiailag minden rendben,csak a természet védekező mechanizmusaként vezérli a tüszőt és nem engedi a megtermékenyülést.A közti vérzések és az indokolatlanul hosszú és bő mensi is ezt támasztja alá.
Háromféle gyógyszert írt fel,amit szigorú szabályok szerint (naponta más egyvelegben)kell szednem,mérve az ébredési hőmet.Azt mondta,mivel már van egy gyerekünk,így max.1 éveb belül garantáltan teherbe esem.
Szept.elejétől indul a "kezelés",szurkoljatok!!!
Norahh: GRATULA!! :)))))))))
Csajok, mi van itt mostanság? Babadömping? :))))))))))