Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babát tervezünk... fórum

Babát tervezünk... (beszélgetés)

114. moncus (válaszként erre: 112. - Time)
2006. aug. 7. 14:16

Szia!

Költözés jövő hétvégén, most csomagolás ezerrel, de a héten nagyon kellene akcióznunk is.

:-)

Majd látom, milyen lesz a hangulatunk!

Én nem nagyon értek ehhez a hőmérős módszerhez, szerintem még nincs veszve a dolog.

Sőt a nőgyógyász azt mondta, hogy a terhességi tezst is csak a m. kimaradása utáni hetedik napon mutat biztos eredményt!

Azért szurkolok Neked!

113. v.erika
2006. aug. 7. 08:43

Egér,nekem is ezek a problémáim.Szerintem ez az idő teszi.

Mindanyiunkért szurkolok!!!!!!!

112. time
2006. aug. 6. 12:15

Egér, Ksmoni! Hányadik napon jártok?

Képzeljétek, a tegnapi 37-es hőm, ma reggel csak 36,7 volt. Ez biztosan azt jelenti, hogy nem volt megtermékenyülés?

Moncus, hogy áll a költözés?

2006. aug. 4. 13:23

Én is felkészítettem már a lányomat. Azt hiszem meg is értette... : ) Öt évesen azért már könnyebb vele ilyeneket megbeszélni, igaz időérzéke még neki sincsen.

Napok óta szenvedek a vérnyomásommal. Nem tudom, hogy miért van, folyamatosan rosszul vagyok, hányingerem van, fáj a fejem... Lehet, hogy az időjárás (mert mostanában nagyon változékony), vagy végre terhes vagyok?? De a lányommal inkább alacsony volt a vérnyomásom, most meg magasnak érzem...

110. ksmoni (válaszként erre: 109. - Mandy)
2006. aug. 4. 12:50
Megnéztem,nagyon szép kislány,tiszta anyja!:)
109. mandy
2006. aug. 4. 08:17
Á, már nem manó. Kész hölgy :)
108. ksmoni
2006. aug. 3. 19:22
Jaj,bocs,most látom,hogy már írtad!
107. ksmoni (válaszként erre: 106. - Mandy)
2006. aug. 3. 19:21
Mennyi idős a manód?
106. mandy
2006. aug. 3. 19:11
Erre én még régebben felkészítettem. Még régebben, mikor még csak távoli terv volt a baba. Mindig mondta hogy nincs kivel játszani és bárcsak egy tesója lenne. Ilyenkor mindig mondtam, hogy ne gondolja hogy egy picibaba úgy jön a világra, hogy lehet vele játszani. Igyekeztem felkészíteni. Remélem nem lesz túl nagy a csalódás.
105. ksmoni
2006. aug. 3. 19:07
Igen,én is olvastam,hogy nem célszerű túl hamar közölni velük,mert iszonyú türelmetlenül várják.(utána meg még nagyobb a csalódás:egy síró csomag érkezett,akivel nem is lehet játszani)
104. mandy
2006. aug. 3. 19:00
Ez nálunk is így van. Az én lányom hét éves, és elmondtam neki, hogy jön a kistesó. Elővette az 'Így működik a testünk' c. könyvet, ahol kilenc kép mutatja a baba fejlődését. Nyilván a kilenc kép a kilenc hónapot jelöli. Ő mégis szinte minden nap megkérdezi, hogy mostmár a következő kép a jó-e? :)
103. ksmoni (válaszként erre: 88. - 2a5bff1a1e)
2006. aug. 3. 18:54

Szia egér!

kicsit késve válaszolok.Nem igazán feszegettük ezt a témát előtte,felkészülve arra,hogy lehet,nagyon soká lesz még tesója.Neki 9 hónap is beláthatatlan,nemhogy mégtöbb idő!

Néha a homokozóből hazajövet meg-meg kérdezi,nekem ,hol van a testvérem?:)

102. time
2006. aug. 3. 14:13

Sok erőt a költözéshez!

Mallorcán nem voltunk még.

101. moncus (válaszként erre: 100. - Time)
2006. aug. 3. 13:34

Pont most állunk költözés előtt. Kertes kisházból megyünk egy szebbe és sokkal nagyobba. A kert is kimondottan gyerekcentrikus. Az előttünk álló két hétvége dobozolásból fog állni. Már előre látom sanyarú sorsomat:-)))

De legalább a gondolataim egy kicsit máshova fognak kalandozni.

Azért remélem ősszel belefér még egy hetes kiruccanás vhová. Éppen Mallorcát nézegetem, esetleg nem jártatok arra?

100. time
2006. aug. 3. 12:52

Mi is szeretünk utazni, tavaly Jersey-n voltunk, az egyik csatornaszigeten, előtte Montenegroban.

Egyiptomban én is voltam bő 10 éve, tényleg gyönyörű.

Most mi is épp költözés előtt állunk, egy új és kicsivel nagyobb lakásba költözünk, remélem, még az idén. Ti is most változtattok? Úgy látszik, a babatervezéssel együtt jár a fészekrakás is!

99. moncus (válaszként erre: 98. - Time)
2006. aug. 3. 12:46

Szia Time!

én is meg a párom is rengeteget utazunk, a munkánk miatt is és csak úgy is.

A tavalyi évünk volt az utazós év, az idei költözös és talán gyerek gyártós:-)))

Kijev munka volt márciusban, nagyon szép, de borzasztó hideg volt!

Egyiptom még tavaly, szuper idő, napsütés, tenger.Egy csoda!

Ti szoktatok? Nálatok lakás helyzet?

98. time
2006. aug. 3. 11:58

Szia Moncus!

Köszi a képeket! Kijev, Egyiptom? Hogy sikerültek ezek a komoly utak?

97. moncus (válaszként erre: 96. - Time)
2006. aug. 3. 10:37

Szia!

Jónás napok 13-tól aktuálisak, szerencsére pont ekkora számítható az O. is.

Bár jövő héten (szerda-péntek) most nekem kell utaznom, de hétvégére hazajövök!

Nagyon jó lenne, izgulok is kissé.Ttem fel képeket, hogy lásd ki ül ezen az oldalon.

Szia

96. time
2006. aug. 3. 10:31

Szia! Vagyok, vagyok! Érdekes, izgalmas ez a félidőben lét. Kíváncsi vagyok már az eredményre! :)

Veled, mi újság? Jónás-napok?

95. moncus
2006. aug. 3. 10:21

Time!

Mizu Szegeden?

Rég hallottam felőled?!

94. moncus
2006. aug. 3. 10:20

Mindenkinek!

Hátha másnak is segít:-))

Tegnap hallottam egy nagy igazságot és ha belegondoltok valóban így van.

Aki gyereket szeretne a menstruációja alatt ne használjon tampont, mert nem tud kiürülni az, aminek ki kell!

93. 2a5bff1a1e (válaszként erre: 92. - Mandy)
2006. aug. 2. 18:59
Szóval Ginzeng?! Na, majd meglátom... : )
92. mandy
2006. aug. 2. 18:30

Sziasztok,

az enyém csak 32, de mégis fel lehet cukkolni, ha azt mondom, hogy öreg. 30 óta rajta van a dili :)

Egér, a tenger és a kikapcsolódás csodákat művel az emberrel. Ginzeng? Az én férjem már régen szedi. Hogy nélküle mikor sikerült volna, azt nem tudom, de akár ennek hála, akár másnak, lényeg hogy az első hónapban összejött nekünk a baba! Drukkolok nektek is, mindent bele :)

puszi

91. moncus
2006. aug. 2. 15:35

Persze a pasik már csak ilyenek!

Az enyémen sem látszik, mindenki max 35-nek saccolja, és erre nagyon büszke.

De hát az igazságot kár szépíteni!

Ne is gondolj a tengerparton bébire, csak hancúrozzatok ezerrel:-)))

Szerezz be addig egy kis ginzeng kapszulát az uradnak, a csodálatos hatásairól, majd számolj be!

Tutira összejön!

2006. aug. 2. 15:20

Akkor jó... nemsokára megyünk nyaralni.. : ) hátha a tengerparton.... : ))

Az én férjem is 42, de ha ezt elmondom neki, hogy "öreg", akkor megsértődik... : )))

89. moncus
2006. aug. 2. 15:09

Szia ksmoni, egér!

A mi baráti körünkben a legtöbb helyen nehezen jött össze a második baba, kb 10 hónap az átlag. Az egyik párnak azt mondták egy vizsgálaton, hogy tudat alatt gátolják a kistesót, ne ragaszkodjanak görcsösen hozzá és lesz. Elmentek egy vitrolástúrára és lám-lám össze is jött, mert nem arra koncentráltak:-))

Time nálunk a párom 42 lesz az idén és 35 év fölött a jól mozgó spermák száma 35%al csökkent a 25 éves korihoz képest. Ezért kell a C-vitamin és csak a két naponkénti szex, hogy legyen elég mennyiség belőlük.

Az én nődokim azt mondta (BP), hogy csak azoknak a pároknak javasolják a férfiaknál is megcsináltatni a vizsgálatot ahol a baba már több mint másfél évet késik, csak 35 év feletti leendő kismamáknál javasolják a 6 hónap utáni vizsgálatot. Mi egyenlőre még várunk.

Nálam szerencsére semmi gond, mert ezt már kiderítettem, próbálkozunk az optimális időben együttölteni a lehető legtöbb időt.

Bár az is igaz, hogy egyes könyvek szerint sok nőnek nem a ciklus közepén, hanem közvetlenül a menstruáció után van a peteérése. Ennek kiderítéséhez ajánlják az ovulációs tesztet.

2006. aug. 2. 15:08

ksmoni!

A kisfiad szeretne kistesót?

Az én lányom folyamatosan kérdezi, hogy mikor fog már megszületni a kistesó... : )

2006. aug. 2. 15:02

Nem akarok a sok lehetséges okokon gondolkozni... Félek, hogy találnak valamit nálam, vagy a férjemnél.

Most úgy vagyunk vele, hogy még várunk. Ha kb. 1 évig nem jön össze a kistesó, akkor elmegyünk kivizsgálásra...

Nekem az a bajom, hogy nagyon türelmetlen vagyok. Ha valamit akarok, az akkor azonnal kell.. Ezt a férjem sokszor tudja teljesetíni, de sajnos ennél a speciális esetnél ez nem sikerül... : )

86. ksmoni (válaszként erre: 85. - 2a5bff1a1e)
2006. aug. 2. 14:55
Ó,én már ezerszer végigzongoráztam a fejemben a lehetséges okokat.Nőgyógy.kálváriámat ezen a portálon már ecseteltem.Most ott tartunk,hogy vszínű a hüvelyflórám öli az ondósejteket,így gyógyszerrel helyre kell hoznom az egyensúlyt!Hát,ez is lehet egy ok.
2006. aug. 2. 14:53

Persze, meg tudom oldani.

Olyan érdekes, hogy sokaknak az első gyerek hamar sikerül, aztán a második várat magára... (5 éves a kislányom)

Ez a kor miatt van!?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook