Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babát tervezünk... fórum

Babát tervezünk... (beszélgetés)

264. Vica26 (válaszként erre: 258. - Vancsi)
2006. szept. 4. 14:05

Szia Vancsi!

Szerintem két eset lehetséges:

1./ Terhes voltál, de a menstruációval eltávozott a baba. (Ez a rosszabik!)

2./ Terhes vagy, de mellette még menstruálsz. (Ilyenekről is sokat hallani!)

A pozitív tesztek egyértelműen igazolják a terhességet.

Csak az a kérdés, hogy ez a mensi mit jelenthet?

263. mamuci (válaszként erre: 262. - Norahhh)
2006. szept. 4. 13:38
Szia norahhh! Akkor majdnem egy cipőben járunk. Én is a 3. terhességemre készülnék, ha összejönne.1,5 éve nekem is volt egy vetélésem a 10. héten,de sajnos kaparással végződött. Az én nagyobbik fiam 12 éves, a kisebbik 6 éves.
262. norahhh (válaszként erre: 261. - Vancsi)
2006. szept. 4. 13:26

Nekem már van egy tízéves kisfiam, és egy hatéves kislányom.

Velük egy percet sem görcsöltünk, elsőre összejöttek.

Bár a legelső terhességem 10 hetesen elhalt, nem görcsöltem, csak véreztem. Nem volt már szívhang, ezért abortusz....

A harmadik babával második éve próbálkozunk.

Pont egy éve voltam terhes, csak meghalt a nagymamám, így két nap múlva nagy görcsök közepette elvetéltem. Szerencsém volt, mert teljesen kitisztult, nem kellett az abortusz.

Azóta is próbálkoztunk, és talán most....

Szerintem ne aggódj.

Sikerülni fog! Lehet, hogy ez a baba is megmarad, csak a teszt volt gyengébb egy kicsit.

Csütörtökön mindent megtudsz.

261. vancsi
2006. szept. 4. 13:07

A dokimnál csütörtökön van csak hely, ugyhogy akkor talán megtudok mindent, hogy mi történt. utána pedig megint kezdődik elölről.

Norahhh, Ti mióta próbálkoztok?

2006. szept. 4. 13:01

A vetélés nem mindenkinél jár görcsökkel vagy fájdalommal... sajnos tapasztalatból tudom...

Mi a babaprojektben most kezdjük az 5. hónapot...

259. norahhh (válaszként erre: 258. - Vancsi)
2006. szept. 4. 12:55

Nekem már volt egy elhalásom és egy vetélésem.

A dokim azt mondta, hogy a hormonok még 1-2 hétig kimutathatók a vizeletből.

Szerintem keresd fel a dokid, az lesz a leghelyesebb.

Elvileg a vetélés intenzív, görcsös fájdalommal jár mert a méh kilöki magából.

Nem vagyok orvos, de szerintem akkor Te nem vetéltél.

258. vancsi
2006. szept. 4. 12:45

szia norahhh!

nem görcsös és nem is fájdalmasabb, viszont csináltam még egy tesztet bár még nem múlt el teljesen és halványan még látszik a 2.csík de sokkal halványabban mint eddig.nem kellett volna már eltünnie?mindenképpen felhívom a dokimat mert eddig azt hittem meg kell várnom míg elmúlik, de lehet jobb ha minél elöbb elmegyek.

Magamról:26 éves vagyok lassan,első baba lenne és már nagyon szeretnénk.fél éve próbálkozunk.

257. Brenda
2006. szept. 4. 12:05

Sziasztok!

Ha megengeditek, én is csatlakozom a babára várakozókhoz. Lehet, hogy így hamarabb összejön nekünk is...

Magamról röviden: 30 éves vagyok, egy 4,5 éves kisfiú boldog anyukája, de a tesóutántótlás kissé elakadt nálunk...

Nekem sok problémám van, ami nehezíti a fogantatást:

1. a hormonrendszerem fel van borulva, most zajlik a peteérés-helyreállítási folyamat, most kezdtem komolyan a hőmérőzést is (nőgyógyászom tanácsára japán higanyos hőmérővel végbélben mérve!), ha meglesznek a laborleleteim akkor kapok valami gyógyszert is (ovulációindukció), ha kell.

2. Nagyon nagy a túlsúlyom. 100 kiló fölött vagyok valamivel, első gyermekem fogantatásakor csak 80 voltam.

Van köztetek olyan, aki a fenti problémák (hormon vagy túlsúly) valamelyikével szintén küzd?

ja, most kezdtem új életet: nőgyógyászt váltottam, fogyókúrába kezdtem, mozogni fogok stb... Én 2007-ben lehetőleg (szeptemberben) szeretnék szülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És Ti?

Brenda

256. norahhh (válaszként erre: 255. - Vancsi)
2006. szept. 4. 10:59

Szia vancsi!

Görcsös a mensi, fájdalmasabb, mint normál esetben?

Vannak, akik terhesség mellett is menstruálnak, de a baba viszont szépen fejlődik.

Szerintem beszélj az orvosoddal.

255. vancsi
2006. szept. 4. 10:49
Sziasztok!Én is szeretnék csatlakozni hozzátok.(már ha nem gond)Mi már lassan fél éve várjuk a babát.Ebben a hónapban 5 napot késett és 5 pozitív tesztet sikerült produkálnom, de mégis megjött, ugyhogy kissé el vagyok kenődve.Veletek történt már ilyen?
254. time
2006. szept. 4. 09:38

Sziasztok!

Hát mi is lazábbra vettünk ezt a hónapot, azért remélem, hogy nem túlságosan. Egy hét múlva NEM várom.

Moncus, hajrá a tanulással!

Mindenkinek szorítok!

253. norahhh
2006. szept. 1. 13:23

Nálunk picit fordítva sikerült a babát összehozni.

Mensi után azonnal elkeztünk házas életet élni, peteérés utáni négy napig folytattuk.

Remélem jövő pénteken már kimutatható az eredmény.

252. moncus (válaszként erre: 245. - Time)
2006. szept. 1. 12:10

Sziasztok!

Szia Time!

Vagyok is, meg nem is.

7-én államvizsgázok európajogból, izgulok ezerrel, na meg azért tanulok is. Közben rohangálok egyeztetésre a kivitelezőkkel, ultar király:-)

Hajrá házaséletet élni!

Én lazára vettem a dolgot, most annyi minden más fontosabb, de azért intézem az intéznivalókat!

Ciklus 8. napja, indul az akciózási fázis, remélem lesznek pozitív eredmények ebben a hónapban, és mi is köztünk leszünk!

Szép hétvégét, puszi

251. norahhh (válaszként erre: 250. - Mamuci)
2006. aug. 31. 12:57
Csak megköszönni tudom, ha megosztod velünk a jó hírt!
250. mamuci (válaszként erre: 249. - Norahhh)
2006. aug. 31. 12:50

Szia Norahhh!

Szerintem ugyanúgy lehet mindent csinálni mint előtte, én legalábbis így fogok tenni. 10 nap múlva kapom a kovetkező szurit. Ha lesz eredmény akkor ugyis elárulom nektek!

249. norahhh
2006. aug. 31. 12:45

Szia mamuci!

Drukkolok!

Ilyenkor ugyanúgy lehet házas életet élni, vagy várni kell, amíg hatása lesz a szurinak?

248. mamuci
2006. aug. 31. 12:39
Sziasztok! Tegnap megkaptam az első Gynevac szurimat. Kiváncsi vagyok mikor lesz hatása
247. norahhh
2006. aug. 31. 10:50

Bocsi a lehangoló sorokat, ne is vegyetek figyeleme!

Hajrá, drukk, szorítok mindenkinek, aki újabb arró kis csodával gyarapítja családja létszámát!

246. norahhh (válaszként erre: 243. - Ksmoni)
2006. aug. 31. 10:46

Szia ksmoni!

Köszi az együttérzést.

Tegnap előtt volt pont egy éve, hogy meghalt a kicsi dédi (mi így hívtuk, mert 9 dédunokája van),

és ma pont egy éve, hogy elvitte magával a kisbabámat. Dupla gyász volt.

245. time
2006. aug. 31. 10:27

Sziasztok Tervezők!

Ki hol tart? Mi a második éles hónapnál és ma a ciklus 18. napján.

Moncus, hogy vagy?

Észrevettetek magatokon valami hangulati változást a ciklussak összefüggően? Én már második alkalommal tapasztalom, hogy a cikus elején nagyon jókedvű vagyok és a közepe táján jön valami depiféle.

244. mamuci (válaszként erre: 241. - Ksmoni)
2006. aug. 30. 16:19
Hajrá neked is Kismoni!
243. ksmoni
2006. aug. 30. 16:16
norahh,nekem is mindenem volt a nagyim,ismerem az érzést!két éve ment el.
242. norahhh (válaszként erre: 238. - Mamuci)
2006. aug. 30. 15:39

Tavaly nekem is elment a babám, mert meghalt a nagymamám.

Nekem is van két gyönyörű gyermekem.

A harmadikkal 2 éve próbálkozunk.

De talán most!

Ne add fel!

241. ksmoni
2006. aug. 30. 15:27

Én is ma kezdem a tortúrát.fel kellet jegyeznem a naptárba,hogy melyik nap melyik gyógyszert kell bevennem és mennyit,annyira bonyolult.soha életemben nem szedtem ennyi ideig gyógyszert.A mellékhatások felsorolása elég bőséges,úgyhogy lehet,hogy 1 mázsás,bajuszos,szőrös anyukává változom:( (most 54kg vagyok)

Hajrá mamuci,melinda,erika és vica,meg mindenki,aki családot gyarapít!!!!

240. norahhh
2006. aug. 30. 14:25

Pozitív hormon?

Lökök.

Sokat!

239. mamuci (válaszként erre: 237. - Norahhh)
2006. aug. 30. 14:23

Norahhh!

Nagyon köszi a bíztatást!

238. mamuci (válaszként erre: 234. - 1b6124cf3d)
2006. aug. 30. 14:22
Tavaly nekem is elment a babám 10 hetesen,de még mindig próbálkozunk, azóta semmi eredmény. Pedig nekem már volt 2 szülésem is, és a harmadik baba nem akar megfoganni.
237. norahhh (válaszként erre: 236. - Mamuci)
2006. aug. 30. 14:21

Mamuci!

Nagyon megy a drukk, hogy minél előbb baba legyen!

236. mamuci (válaszként erre: 224. - Manka68)
2006. aug. 30. 14:19
Sziasztok! Én ma váltottam ki ezt az injekciót és pontossan 4513.-ft került. Ma adatom be az első szurit,kiváncsi leszek az eredményre. Különben nekem sem mondta az orvosom hogy van ilyen lehetőség, magamtól próbálom ki hátha használ.
235. norahhh
2006. aug. 30. 11:51

Hahó lányok!

Senki sincs?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook