Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Nekem pikk-pakk jöttek a gyerekek.Ezért bosszant annyira a dolog.
Bencének neki álltunk esküvő előtt,mert mondták,h.a kamionosok évekig próbálkoznak.Az ülés és a rászkódás álítólag nem tesz jót.
Közeledett az esküvő,mondtam Ferinek,h.álljunk neki a Babának és jön amikor jön.
Egyszer megjött,utána már NEM!
Eszemben sem volt,h.Kismama lehetek.Azon izgultam,h.jöjjön meg gyorsan,h.az esküvőn nehogy meg legyen.Erre nem jött.Itt izgultunk,h.mit csinálunk majd a ruhával stb.
Esküvő előtti nap,be mentünk a laborba,ott csináltak HCG tesztett és 2 csíkom lett.
Volt nagy meglepi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végig táncoltam a lagzit,semmi bajom nem volt.
Hétfőn a doki még nem látott semmit,olyan pici volt.
Anyukám azóta is mondja,h.Bence kapaszkodott az életéért én meg egész éjjel táncoltam.
ESZEMBE NEM JUTOTT,H.BAJ LEHET!!!!!!!!!
Máté egyből jött.ELSŐRE!
Sőt a Pindurkánk is.Márciusban álltunk neki,és márciusban már pozi lett a teszt.Április 4-én ment el.
Azóta lett ilyen a ciklusom.
Ennyi.
Tehát a válaszom az,h.eddig minden ment szépen,mint a mesében.Pedig,nem számolgattunk semmit.Hétvégén volt akció és szevasz.
Szia Tina!
Nagyon szorítok Nektek, bízzatok a gyógyulásban, és minden rendben kell, hogy legyen! Sok erőt kívánok!
Sziasztok LÁnyok!
Köszi, hogy hiányoltok...jól esik!
Ne haragudjatok meg rám, mostanában ritkábban fogok jönni...Sajnos velünk megint baj van, mint 2010 október óta folyamatosan. Már kibőgtem a szemem és asszem a torokfájást is elkaptam...
Szóval ma vált bizonyossá, hogy életem szerelmének, a férjemnek melanomája van.
Holnap reggel metszik ki, és csak 2-3 hét után van szövettan eredmény. Csak abból derül ki, hogy áttétes-e vagy sem. Szorítsatok, hogy ne legyen az!!!! Én nem tudok élni nélküle, még nagyon sokáig akarom szeretni Őt!!!
Imádkozzatok értünk!!!!
Most nem jövök egy ideig, mert nem akarom rontani a hangulatot.
Minden jót Nektek!
Szia Linesz!
Jó,hogy jöttél már!!!!
Én kiscsajt érzek,de fiúnevet tudok inkább:-)))) többet..
Puminak 18.héten nem mutatta meg...szóval csak reménykedem,hogy úgy forduljon,hogy káthassuk és igen én nagyon szeretném már a nevén szólítani Őt:-)))!!!!!
Esztikém lehet babás vagy?:-))))De jó lenne,már írlak is be azonnal a táblázatba:-))!!!!
Forró vízzel vigyázni kell,de ma én is meleg vízben ültem 10percig,nagyon jólesett!!!
Itt a házban egy másik kismamival(összesen 3-an vagyunk kiírva márciusra!)csetelek majdnem minden nap,már 3.hete kh-ban van,vérezget,van vmi hematómája a babuci mellett és már csak 50%-ot adtak,hogy megmaradhat a baba.Bár Ő él és jól van,veszélyeztetheti a mamit ha az a bigyó nő a babával együtt,mert elvérezhetnek brrrrrrrr....
1 héttel kisebb terhesség,szóval már 4.hónapnál járnak ők is és mégis baj van...
3 hete neki is ilyen halovány folyással kezdődött..
De Zsanit nem ijesztjük meg és bízunk benne,hogy minden rendben lesz!!!!!!
Tinám életem nagyon eltűntél,hol vagy?!
Olyan jó lenne ha kb.jövő héten(?)+++teszttel jönnél Te is !!!!!
Böbém mikor mész legközelebb dokihoz???????
Hadd írjalak be a táblázatba Téged is,kérem szépen az adatokat(nézd meg mik kellenek,o.k?!)
De örülök én is,hogy minden rendben!!!!:-))
A méretek semmit sem számítanak,nekem decemberben 4,9mm volt az első uh-on 6 hetesen(tökéletes méret kornak megfelelően),mégsem maradt,a mostani kis babszem meg 5+6naposan mindössze 3mm volt!!!!
Mégis itt van velem:-))))!!!!
Kaptál gyógyszert valamit????
Sziasztok!!!
Mindenkinek szép hetet kívánok. Csajok, szurkoljatok, csütörtökre nem várom. Bár szokott késni is, de azért a hétre tutira nem várom.
Böbe, szurkolok a férjecskédnek!!!
Puszi minden kismaminak és leendő kismaminak.
a hétre rendeltem ovu és terhességi tesztet is, szóval, lesz mire nézni:)
Sziasztok!
Látom a hétvégi nyugalom be lett pótolva ma délelőtt. :-D
Zsani! Iszonyúan örülök, hogy jól vagytok!!!! Délelőtt is eszembe jutottál, hogy mi lehet veled!
Andi! Jaj, de jó! Már csak egyet kell aludnod, mondaná az unokahugicám!!!! És késza táblázat! Szuper! Mert remélem gyorsan korrigálni kell a sorok számát!
Linesz és Nana! Remélem a következő hónap kismamái ti lesztek! Egyébként nekem a duphastontól menet közben megjött... 4. napja szedtem, nem is értettem, hogy miért. De örültem, hogy megjött, úgyhogy nagyon nem is foglalkoztam vele.
Emőke! Üdv a csapatban! Csak a többieket tudom ismételni! Jó helyen jársz! Gyere bátran!
Képzeljétek el! Tegnap fáztam és vettem egy iszonyat meleg zuhanyt. Begörcsölt a pocim, de annyira, hogy megijedtem! És azóta is időről-időre beleszurkál. Ez nem tudom, hogy jó vagy nem, de mindenesetre nem tapasztaltam még ilyet. Anyummal beszélgettünk és mondta, hogy vigyázzak, hátha baba van a dologban és neki nem tetszett a meleg víz. Hát iszonyat kíváncsi vagyok, de még 2 hét a nem várt mensiig....addig valahogy ki kell bírnom teszt nélkül.
Mikor kapod meg az eredményt?
Neked nem kell vissza menned a mensi 8-12 napja körül?
Nekem majd vissza kell mennem,hogy eredményes volt-e Clostilbegyt.Volt olyan hónap,mikor 2 tűsző is megért a gyógyszertől.
Lehet,hogy most szurit is kapok,hogy biztos meg tudjon repedni és kilökődjön a petesejt.
Akkor 1 hónap múlva pozitívat fogunk tesztelni!!!Más lehetőség szóba sem jöhet! :)
Egyébként a fiúk is ilyen nehezen jöttek össze nálatok,vagy csak mostanában szórakozik a menzeszed?