Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Nem tudom, hogy akkor már késő-e. Sztem már írtam ezt Neked. Ha vmi segíthet, miért nem használjuk ki? Ettől nem leszel se szőrösebb, se dagibb, se semmi. Lényegében az a hormon van benne, ami alapból is van bennünk. Csak van, akinek kevés. De nem akarlak rábeszélni, bár hozzáteszem, nem értem, mire vársz... Bocsi :)
Ja! Azt írod, a terhesség előtt nem volt ilyen. De a terhesség totál felkavarja a hormonháztartásunkat, szóval tegyük fel, nem ezért hagyott el a kisbabád, de mi van, ha most meg ez gátolja, h visszajöjjön? Na jó, abbahagyom, már megint túl okos vagyok :)
Böbe! Sztem meg csini vagy, és kész! Lehet, Te nem érzed Magad annak, de én így látlak :)
Mindjárt csekkolom a képet :)
Az nagyon jó lenne!!!Köszi ,igen még mindig a mensi előtt kb 5-6 napig és csak a műtétem óta!Nekem előtte sohasem volt ilyen barnázásom!Amit írtál h szedted a duphastont jó ötlet lenne de mi van ha nem attól ment el?Ha meg igen akkor a dokimnak ezt h adjam be h sztem azt kellene tenni hogy sikerüljön?Mármint lehet belemenne de nem mertem neki megmondani!Ugyh most azt csinálom,hogy figyelek magamra nagyon írom h mikor jött meg(előtte ezt sem tudtam)és ha esedékes egyből tesztelek és egyből gyógyszer!!Duphaston!!!Talán így sikerül...a múltkorinál későn kezdtem szedni sztem!!:-(
De teljesen egyetértek veled kellene szedni így tutira menne a dolog gondolom!!!
Böbém! Nagyon szép kis pocid van! :)
Csini kismami tetszik lenni! Várjuk a videót nagyon! Pusz!
Sajnálom :( :( :(
Azért ne keseregj.Babócád érzi!!!!!!!
Rubikám Drága.Miről beszélsz???FOGYNI??????????MIBŐL???????????????????
Most néztem a képeidet.Mikor tetted fel őket?Nagyon szépek vagytok a Pároddal és NAGYON CSINI VAGY!!!!!!!!
Sziasztok!
Mi jól vagyunk.Voltam dokinál minden rendben van a pocaklakoval és már 8 hetes:)Raktam fel képet róla az adatlapomra!Remélem minenki jól van itt?!Jók legyetek lányok!Pusz.pusz mindenkinek!
Húúúúú, képzeljétek! Unatkozom egy kicsit, és gondoltam megnézem ,hogy mikorra leszek kiírva, ha most sikerült a baba...mivel, hogy iszonyúan bízom benne.
És jún. 26 jött ki. Tudjátok mi lesz 2012. 06.26-án???? Az anyukám 50. születésnapja! Annyira jó lenne!!!! Mostmár még jobban akarom, hogy pozitív legyen az a fránya teszt! (Bár nem tudom ezt az akarást még lehet e fokozni :-D )
Köszönöm pihengetek egész nap:)
pizzatésztám begyúrva:)
Mire életem értelme hazaér kész lesz:)