Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok!
Képzeljétek voltam anyósomnál. Hívott pár napja, hogy menjek át, mert vett valamit és sürgősen oda akarja adni. Kíváncsi voltam, így ma meglátogattam. Vett nekem egy virágcserépbe szúrható kerámiabékát. Azt mondta azért, hogy hozzánk csalogassa a gólyát! :-D Hát nem édes!? Teljesen meghatódtam. Aztán elmondta, hogy nagylánya babát vár, már a 3. hónapban vannak. Örülök a hírnek, Aranka megérdemli, hogy végre nagymama legyen és remélem mi is hamarosan megajándékozhatjuk egy második unokával.
Mindenkinek jó pihit!
jó sokat írtatok drágáim!
Zsanika nagyon örülök a jó hírnek, és vigyázz magatokra!
Böbikém drágám amikor főzöl gondolj rám, és küldj egy adagot fénypostán. A nyálam is csorog!
Pumika a rántott húsra én is rácuppantam, pedig én nem is vagyok babás.
Nana és Tina utólag kívánok Nektek boldog szülinapot!
Adrus drága, sajnálom, hogy megjött a mensid, de tudod, a remény hal meg utoljára, majd fog az sikerülni rövidesen!
Andikám édesem! A bácsikával állítólag sok probléma van, nem is tudom miért? :-)))))
Remélem jól vagytok.
Dadini. Kitartás Neked, össze fog jönni, mert AZT AKAROD!!!!
Bocsánat, akinek külön nem írtam, de attól függetlenül mindenkit puszilok, és sok sikert lányok!!!
Kis mamik vigyázzatok Magatokra.
Majd jelentkezem, ha tudok, csak mostanában nagyon belelendültem a melóba, és itthon is átrendeztem a szobát, nappalit, tehát nem igazán értem rá. Még a jövő hét is hasonló lesz. Kitartást nekem is!!!:-)))
Sziasztok!
Nem tűntem el, csak visszamentem dolgozni, és meghalni sincs időm. Egyenlőre pihengetek, várom, hogy végre megjöjjön a piri, de nem nagyon akar. Most már 35 napja volt a vetélés, jó lenne már túl lenni rajta. Ami viszont jó hír, hogy a hcg szép lassan kiürült a szervezetemből, így a műtétet megúsztam. Jövő héten megyek vérvételre a pajzsmirigy miatt és ettől az eredménytől függ, hogy neki állhatunk-e újra a babaprojektnek. Azért én úgy gondoltam előszőr, hogy várok egy-két hónapot még, de ha minden ok, akkor szerintem nem fogok várni. A dokim azt mondta, ha a pajzsmirigy rendben akkor indulhatunk, és ha lesz baba, akkor megtámogatjuk urogestánnal. Szóval egyenlőre ennyi történt velem. Remélem ti jól vagytok, és a kismamik is:))
Sziasztok Csajaim!
Jó hétvégét mindenkinek,végül itthon maradtunk.
Fájdogál alul a hasam alja.....tegnap reggel óta de nem mindig....nő a méhem vagy van vmi baj?!:-(
Jó lett volna tegnap látni,most azért ideges vagyok..
Nana kis szülinaposunk!!!!
Isten éltessen sokáig és teljesüljenek álmaid!!!!!!
Jó bulizást Nektek mára!!kérünk képeket majd!!!
Kicsit megyünk csavarogni ,itthon van a párom,holnap meg estig cuki.
Puszilok mindenkit!!!♥♥♥♥♥
Szia Spiritke!
Jaj de nagyon sajnálom én is,pedig szorítottunk értetek ,bíztam benne,hogy minden jóra fordul!!!:-(
A kis lelkedet gyógyítgasd,a testünk felépül hamarabb...
Kívánom,hogy minél hamarabb +++hírekkel gyere vissza hozzánk!!!!!!!!!!!
Egy nagy ölelést küldök Neked,olvasom a naplódat!
szerintem nem kell fél évet várni,fiatal vagy és egészséges,2 hónap múlva én bátor lennék a helyedben!!!!Várd meg,hogy most műtét után mikor jön meg,ha beáll a cilkusod,nem lesz gáz,kettőt várj azért(rendes mensit) aztán hajrá-hajrá!!!!!!!
Veled vagyunk!!!!!
:( nagyon sajnálom.
Nekem augusztus 5.-én volt missed ab.-om. Engem az erősített, hogy nemsokára újra lesz. Egy hónap elteltével meg is fogant. Most vagyok 4hetes körül, bár orvosnál még nem voltam, így nem tudom minden rendben van e, de csak remélni tudom.
Ezt azért írtam le, mert tudom, hogy ilyenkor ez nem nagy segítség, s nem fogod jobban érezni magad, de próbálj meg előre tekinteni, s elengedni Őt. Én akkor nagyon nagy fájdalmat éreztem, és ürességet, s úgy éreztem, hogy egyedül vagyok a bánatommal. Nagyon sok erőt kívánok Neked, és boldog folytatást!
Köszönöm!
Jól vagyok, a bizonytalanság sokkal rosszabb volt.
Egyenlőre még összevissza beszélek arról, hogy mikor szeretnék újra próbálkozni, de gondolom ez természetes. :(
szia! :-(
Emlegettünk és bíztunk benne, hogy minden rendben van veled. Nagyon sajnálom! Hülye kérdés: hogy vagy? Írj bátran, szívesen meghallgatunk. Első baba lett volna, ugye jól emlékszem? Kívánom ,hogy gyorsan túl legyél ezen a nehéz időszakon, és újra próbálkozhass.
Sziasztok!
Mondtátok hogy értesítselek titeket!
Missed ab :( túl vagyok a műtéten!
Böbe,Feri meg tette az első lépést.Remélem hamar hív valaki.Írta,h.ha lehet Budapest és környéke.
Írja ha hív valaki.
Jó éjt,sziasztok
Itt vagy Böbe????Milyen az Alfátok?156-os?Van már önindító???
Feri azt mondta esetleg ír Amores oldalon,h.valakinek nincs-e ha még kell.
Jobbulást Neki.Igen,meg kell szokni a szervezete a közösséget.Mi is előszőr mindig betegek voltunk az oviban.
Melíroztatok,már nagyon le nőtt.
Sziasztok!
Ezt a csúnya időt! Kedvem sem volt kimászni a meleg ágyikóból. Ráadásul köhögök. Ez nálam nem meglepő, nagyon köhögős vagyok. Semmi perc alatt huzatot kapok és egyből a hörgőcskéim beszűkülnek :-( Már megszoktam....most ez lesz tavaszig, mint mindig. Nem akarok beteg lenni, és nem akarok beteg kismama lenni!!!!
Andika! Hát ez kegyetlenség, hogy nem láthattad őt.
Jucc! Íme a bólyi szórt túrós receptje. Először gondoltam priviben küldöm, de hátha másnak is megtetszik.
30 dkg lisztet, fél csomag sütőport, 20 dkg porcukrot összekeverünk. A keverék felét 1/2 csomag margarinnal kivajazott tepsibe töltjük. 2 csomag túrót, 1 csomag vanillincukrot, 1 pohár tejfölt kikeverünk, ez a massza jön a liszt tetejére. Ha szeretitek a mazsolát azt is lehet belerakni, illetve anya ha úgy van kedve reszel bele egy kis citromhéjat is. ! tojás fehérjéből habot verünk, ha már majdnem kemény, hozzáöntjük a 4 sárgáját és fél liter tejet. Ezzel butítjuk le a túrós masszát. Jön rá a lisztes keverék másik fele és a margarin másik fele rászeletelve. Kb. 40 percig kell sütni a hagyományos gázas sütőben közepes hőfokon, kb. 180 fok. Nálam a légkeverésesben fél óra alatt kész.
Eredetiben elég ha csak a hozzávalókat egymás után beleszóród, de akkor nem egységesen lesz édes, vanillincukros. A tojásfehérje felverését viszont nem tudod elkerülni, mert az muszáj. Remélem nem sikerült bonyolultan leírnom, mert tényleg egy nagyon egyszerű és fincsi sütemény.
Nagyon figyelmes vagy, köszönöm. A Kandúr már lábadozik, de még mindig tiszta takony. Állítólag a bölcsi első három hónapjában folyton beteg lesz. A héten ráadásul elesett és vérszakáll lett. De jó áll neki! Kis kecskeszakállas.
Megint új korszak, új haj?
Mi is voltunk 4D-n kétszer is a Kandúrkával. Az elsőn 16 hetesen, az tényleg asztronauta, de megnyugtató, hogy más is megnézi, hogy nincsenek-e rendellenességek. A másodikon 28 hetesen voltunk. Nem akart arra fordulni, hogy jó kép legyen róla, akkor már régen tudtuk, hogy fiú, tehát ez sem volt lényeg. A doki rendes volt, addig forgatott mindenféle kicsavarodott pózokban, ütögette az uh fejjel picit a hasamat, hogy végül készült róla jó felvétel. Azon nevettünk, hogy milyen pofát vág a kicsi, utálja, hogy piszkálják. Csak amikor megszületett, akkor tudtuk meg, hogy szegény akkor sírt. Ő ilyen szájgörbítéssel sír még ma is. Rossz érzés arra gondolni, hogy mi ijesztettük meg és ő félt!!!
Szóval ha lesz, márpedig lesz következő baba, önző módon akkor is elmegyünk 4D-re, de csak egyszer és ha megmutatja, akkor megmutatja, ha nem, akkor sem engedem ezt a forgatást, mozgatást, ütögetést, mert attól fél a baba.
Jucc, szerintem neked van igazad ebben a témában, de mi anyukák nem vagyunk a türelem szobrai és nem tudjuk kivárni az a 40 hetet, folyton őt akarjuk látni.