Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok!Gyorsan beugrottam,hogy azért a napján is felköszönthessem a mi kis szülinaposunkat;-)!
Azanyjamindenit :-))))) de csinos valaki a képeken!
Drága Nana a Jó Istenke éltessen Téged nagyon sokáig egészségben,boldogságban és anyai örömökben méééééég legalább 1x:-)!!!!!!!
Nem tudom hogy érzed,de benned is nagyon megvan az X-Faktor,méghozzá háromszorosan is immár:-))))!
Életem köszöntelek a 30-asok klubjában:-))))))))!
Hihihi ezt nem hagyhattam ki:-)))))))bocsi;-)!
Ezt Neked küldöm sok szeretettel:
Eszti képzeld Hoxa még mindig nem jelzett vissza,1x írt,hogy miben tud segíteni,én megírtam,azóta semmi:-((((szerintetek?!
Anyósod kis ajándéka nagyon ötletes,a párod tesójáéknak meg nagy gratula a babához!Nahh és ők sem mondták el 3 hónapig akkor jut eszembe..igaz?!
Rubikám holnap megyek UH-ra,legalábbis remélem végre tud fogadni a dokim!Kedden 17 hét:-)!
Te hogy vagy?!
Lányok ma megrázott egy picit az áram...egy gép kapcsolója pontosabban...ez gáz?!
Nem fájt csak elkaptam a kezem hirtelen,úgy megcsípett..Én hibám volt,elfelejtettem kikapcsolni és elkezdtem vizes ronggyal letörölgetni cukiban tejszínhabgépet.
Böbém benned mekkora Duracell elem van???:-)))))
Ennyit sütöttél aztaaaaa:-))))!!!!!!
Nézem majd a fotókat mindjárt!;-)
Pumikám ,Tinám,Juccom,Tyúkanyócska ,Linesz,Timike,
Narancsika(nagyon eltűntél:-(),Erika,Napzuhi és mindenki,jó pihit és szép álmokat!
Millió puszi mindenkinek!!!!!!!
Meddig szól a szerződésed?
Remélem gyorsan sikerül másik munkát találnod, és akkor ez az akadály is elgördül előled. Elhiszem, hogy munkahely nélkül nem mersz babát vállalni, azért nem mindegy, hogy kapsz e GYED-et vagy nem.... De remélem gyorsan megoldódik ez a dolog is.
netes doki is azt mondta nem kell vizsgálat...
Lehet én sem gondolkoznék ha nem lenne ez a munkahely dolog (határozott idejű szerződés), és most kifutottam az időből...
Nem merészek vagyunk csak remélünk. Nekem nem csináltak semmi vizsgálatot. Azt mondta a dokim, hogy ez csak egy véletlen volt... egy csúnya véletlen, ami sajnos gyakran előfordul. Álítólag mindenki átél egy vetélést, vagy észreveszi vagy nem. Egyet! Nem kettőt, hármat vagy többet. Persze van aki többet, de hinni kell abban hogy abba a százalékba tartozol,aki csak egyet! A következő terhességed 9 gyönyörű hónapig fog tartani, és a végén életet adsz egy édes kicsinek, akit életed végéig szeretgethetsz. Én is hiszem és remélem ezt. És szerintem mi mindannyian így vagyunk, hiszünk és remélünk.
Szerintem beszélj a dokiddal, hogy ő javasol e valamilyen vizsgálatot, de akármit mond, és akármilyen vizsgálat akármilyen eredményt hoz, higgy magadban! Ez most így alakult, de következőre máshogy fog!
Nagyon köszönöm, hogy ennyire mellettem vagytok!
Próbállak olvasni titeket, de jó sokan vagytok (sajnos vagy szerencsére), és még nem nagyon látom át a dolgkat!
Milyen vizsgálatokat csináltattatok, vagy hogy mertek ilyen bátran belevágni? Tényleg csak előfordul, és lehet nincs velünk semmi probléma???
És ti mennyi időd voltatok otthon? Most tűnődöm, hogy menjek e holnap dolgozni!
Biztos fini lesz.Most nálunk is van,Lajcsi,Ilka szelet,zserbó és meggyes-mákos.Ja,meg torta és sajtos tallér!!!!!!!
Jöttök??Kaptok!Kaja is van rengeteg.
Szia Rubi!
Nálam mesi,még sehol.Ma vagyok a 88.napon.Igen jól látod,88!!!!!!!!!!!!!!:(
Holnap megyek dokihoz.Remélem jutunk valamire!
Kívánom,h.minnél hamarabb pocakosodj!
Sziasztok!
Végre van egy kis ideje apának ránk, így most ezt kihasználom. :-)
Péntek reggel óta igazi "boksz" van a pocimban, nagyon szuper, bár még apa nem érzi..:-)
Szép 7végét mindenkinek! Puszi
Drága Rubi!
Hajrá! Mi mind szurkolunk neked. A hosszú ciklus miatt meg ne aggódj. Nekem az előző 38 napos volt, előtte 54 napos, most meg a múlthéten már a 11. nap éreztem, hogy szurkál a petefészkem, szóval peteérésem most rendes időben volt. Megjönni remélem nem fog..... Most mi is mindent beleadtunk, szóval azt hiszem csalódott leszek ha meg sem jön össze.
Sziasztok lányok gondoltam bejelentkezek már régen írtam..!!!
Nana❤ hogy vagy...mi újság a mensi terén?Mész dokihoz?
Böbe❤ a hamburgert én is szeretem a fáradság meg biztos normális pihenj sokat!!!!
Zsanettikó❤ neked külön gratulálok mégegyszer ez annyira csodálatos h így összejött csak irigykedhetek :-(...nem ám én is beállok a sorba ezt megígérem :-))))
Meganova❤ csak óvatosan az átrendezéssel ha nehezek a bútorok,én is szeretem a változatosságot olyan jó mikor megújjul a lakás szoba,olyankor imádok bent lenni :-)!!!
Dandini❤ kívánom h minél előbb megjöjjön és belevághassatok a babaprpjektbe nekem most 49 npra jött meg már tiszta ideg voltam sajnos kitolódnak a ciklusok ...mondjuk nekem volt műtétem is :-(
Andika❤ sztem se aggódj ezek a fájdalmak tök normálisak tágul nő a méhed attól van a szalagok nyúlnak odalenn ,mikor mész legközelebb uh -ra???
Spiritus❤ szeretném elmondani h mennyire sajnálom ami veled történt ...hozzánk hasonlóan nem könnyű feldolgozni,de mi itt vagyunk veled segítünk mindenben sztem ezt mindannyiónk nevében mondhatom :-) jobbulást kívánok és gyere h a úgy érzed!
Mindenkit puszilok Jucc,❤Kormoranmadar❤,Tina❤,Linesz❤,Esther❤,Adrus❤,Timike❤,Krizsanevi❤,és még aki kimaradt
Mi most kezdtük a próbálkozós hónapunkat apait-anyait beleadva asszem közelgek a középidőhöz szóval muszály lesz belehúzni :-)))))Annyira jó lenne ha én is jó hírekkel jönnék :-D Csak a hosszú ciklusok miatt aggódom ha esetleg nem jön össze a babi sokat kell várni a kövi hónapra :-( Bocsi ha sokat írtam puszika ❤❤❤
Szia Nana!
Örülök, hogy jól telt a szülinapod! Megnéztem a képeidet, nagyon cukik a gyerkőcök! Na és az a szép torta...biztosan nagyon fincsi volt. Szép napot neked!
Szia!!!Örülök,h.jelentkeztél!!!Köszi a köszöntést!Nálam pont időben vagy,mert ma van,csak tegnap volt a buli :)
Gyere amikor tudsz
Drága Andika!!!Nyugi,csak a méhed miatt.Ne idegeskedj!!!
Köszönöm a köszöntést.Hamar 2 képet fel tettem az oldalamra!!!