Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

24269. 0ddf69367a (válaszként erre: 24268. - Pumukli83)
2011. okt. 12. 08:06

Pumukli box?A baba mocorgását hívod igy?:D

Ez tök jóóóóóó:D

Hu lassan a babavárás feléhez érsz és ez tök jóóóóóóó.

Andika én is örülök,hogy minden rendben van:))

Én ma láblógatós napot tervezek:)

Kicsi ovisaimnak ma mellőzniük kell:D Némelyiket úgy szeretem mintha a sajátom lenne...

A láblógatós napot csak egy kis bevásárlás és apának finom vacsi főzése fogja megszakítani aztán lógatom tovább a lábam:D

24268. Pumukli83
2011. okt. 12. 06:16

Jó reggelt!

Andika, örülök, hogy minden rendben a "kisbaboddal":-) Szerintem nem gond, ha nem a 20. hét előtt lesz az uh., de próbáld meg felhívni az uh.-t és kérdezd meg, hogy nem gond e, vagy nem tudnak e hamarabbi időpontot adni.

Nálunk én kértem az időpontot, mondtam, hogy mennyi idős vagyok, és így most pénteken megyek, akkor leszek 19+4 hetes.

Kis huncut babátok van Nektek is, nem baj, majd legközelebb hátha megtudjuk, hogy ki lakik a pocakban. :-)a lényeg úgyis az, hogy minden rendben legyen velük. :-)

Emőke, most vagyok 19+2 hetes, és bízom benne,hogy pénteken már okosabb leszek. A napokban hallottam egy ismerősömtől, hogy ők csak a 38 héten tudták meg, hogy kislányuk lesz, úgyhogy lehet ennek tudatában próbálok türelmesebb lenni, és bízni benne, hogy mi azért hamarabb megtudjuk. :)

Jucc, Ti mikor mentek legközelebb? Hogy vagytok?

Nálunk tegnap nem volt boksz, vagy legalábbis nem éreztem..remélem ma bepótolja..:-)Délután megyek kismamklubba, ahol lesz torna is, lehet majd ott felébred :-)

Tegnap voltam kabátot nézni, háááát, találtam 1 db őszi kabátot 13 ezerért, ami annyira nem is tetszik, de a többi nem volt jó rám..a férjem szerint már felesleges őszit venni, mert már tél van...:(

Szép napot mindenkinek!

24267. Andika'77
2011. okt. 12. 01:38

Sziasztok Drágáim!♥♥♥

Bocsánat,este elaludtam,(csak egy kicsit akartam aludni..)(6-kor keltem és siettem a cukiba,aztán oda vissza és estig)de most felébredtem és itt vagyok:-))),nem tudtam aludni gondoltam,hogy vártatok:-)!

Holnap visszaolvasok mindent, felteszem a képet(ami elég sötét lett,eddig csak én látom,hogy mi hol van..)most gyorsan írom,hogy mi volt okés?!

Szóval korának megfelelő,17+2-nek mérte a gép, 16cm,184,5gramm,átlagos mennyiségű magzatvíz és mellső fali lepény(ezt már tudtuk a múltkoriból).

Keze-lába keresztben volt egymáson éééés a köldökzsinórt úgy közrefogta,hogy abszolút ne lehessen látni odalent semmit:-))))))))))))))!

Nahhh én is úgy jártam,mint Pumika:-)! Semmiért nem akart abból a helyzetből kimozdulni,nem is nagyon tetszett Neki,hogy "zargatják",a dokinéni mondta is Neki,jaj ne haragudj:-)!

Itt úgy látszódott,hogy mindenből annyi van és ott,amennyi és ahol lennie kell.Kicsi szívét is meghallgattuk.

Amúgy az Ő tippje is csaje:-)a köldökzsinórt leszámítva,mert olyan kis szemérmes-mondta a dokim.Párom még reméli,hogy ott a kis kuki csak nem látszódott még(illetve naagy kuki:-))!

Nagyon fura volt látni,hogy ez a kis emberke bennem fejlődik,de egyben fantasztikus tényleg,hogy a testünkön belül így kifejlődik egy másik emberi lény:-))!

Este Anyuék Vadassal vártak(már 3 hete készülök csinálni),nagyon jólesett,de most a torkomban van a savam megint:-(.A lényeg,hogy utána megettem egy túrós palacsintát,eldőltem és úgy beindult a kis drága,hogy azt hittem abba sem hagyja.Így köszönt a nagybácsijának is(bátyámnak):-).

Lányok kérdezni szeretnék vmit,mert nem értem:

A köv.genetikai "nagy" UH a 19.héten KELL(???),hogy történjen elvileg.Nekem ma megkérte a dokim telón az időpontot amíg ott voltam,nov.3-ra(csüt.)reggel 9:15.

mondja a telóba a nőnek a nevemet és hogy 19hetes leszek akkor.

Cukiban nézem a naptárban,hogy akkor már azon a kedden 20.hetet töltöm,tehát csüt.már 20+2 naposak leszünk.Ez most nem baj????????????

Nem pontosan akkor kell,mikor 19.hét van?

megnéztem most gyorsan a neten,itt 18-20.hét KÖZÖTT írja,hogy államilag támogatott kötelező 2.nagy genetikai Uh.de én akkor már azt is betöltöm,túlhaladok rajta....közben simán ráérnék,időm engedi,hogy pont a 19.-ben menjek:-( hamarabb is láthatnám..........

Mit gondoltok?Dokit nem merem hívni,mert nem akarok kekeckedni,biztosan tudja mit csinál..de mi van ha csak véletlenül elszámolta és hamarabb kellene vizsgálni?!

Tudom ha nem időben nézik,mérik,jöhet kis fals eredmény is..ettől tartok...:-(

Nem tudom milyen lesz a fotó,mert olyan fekete lett,hogy alig látni valamit,de azért felteszem.

A 4D-t Ő 24.héttől javasolja,most még E.T-hez hasonlítanak-azt mondta,akkor sokkal szebb babásabb formájuk van..az még decemberben lesz...

24266. 5b73f4efa8
2011. okt. 11. 20:26

Sziasztok Drágáim!

Látom sajnos megint szaporodtunk. Bár nagyon nem így kellene!

Emőke! Nagyon sajnálom, hogy Te is így jártál, sajnos elég sokan vagyunk ezzel. De itt nagyon jó kis társaság verbuválódott össze, és sokat segít a túlélésben, hogy tudjuk mit érez a másik.

Narancsika! Honnan gondolod, hogy nem vagy babás? Megjött már a mensid? Ne keseredj el!

Zsanett! Ne idegeskedj, nem lesz semmi baj!!!

Kilitie, Annamary! Drukkolok ezerrel Nektek!!!!

Rubikám! A lakás átrendezés után 2 napig fájt a derekam, de megérte, mert mostmár sokkal jobban néz ki a szobánk, és a nappalink.

Linesz drága! Dolgozom 1000-rel, azért jövök ritkábban mostanában. Köszönöm kérdésedet.

Andikám, hova tüntél, megöl a kíváncsiság!!!!

Böbém életem! Szivesen lennék a szomszédod. Állandóan ott pofátlankodnék, amikor megérezném a jó kis kaja, és süti illatokat. Nem mintha én nem tudnék főzni, de a másé tudod mindíg jobb:-)))

Napzuhikám Te is eltüntél, mint ahogy Adrusunk is!

Mindenkit puszilok, és nagy ölelést Nektek, akit külön nem említettem azt is!!!!!

Nana piszok jól nézel ki!!!!

24265. zsanettiko (válaszként erre: 24243. - Narancsika)
2011. okt. 11. 20:17

Sajnálom. Ilyenkor tényleg az a legjobb, ha az ember nem is tudja.

Egyfolytában nálam is megy az idegeskedés. Jó lenne már elkezdene fejlődni, nődőgélni, s túl lennél a 3hónapon.

Már kiérdemelnénk nagyon az anyaságot. Más eldobja a gyerekét, mi meg itt küzdünk érte. :(

24264. kilitie
2011. okt. 11. 20:15
Zsanett! Jaj de jó, hogy jöttél! Hogy vagy?
24263. zsanettiko (válaszként erre: 24245. - Narancsika)
2011. okt. 11. 20:13
köszönjük szépen! Azt szokták mondani aki mer, az nyer. Remélem nálunk is így lesz. :)
24262. 7b730ab858 (válaszként erre: 24258. - Kilitie)
2011. okt. 11. 20:11
Nekem is rá kéne szánnom magam a doki látogatásra... csak kicsit tartok a műtéttől :S
24261. 7b730ab858 (válaszként erre: 24256. - Knana)
2011. okt. 11. 20:09
Benne vagyok :)
24260. T.T.Jucc (válaszként erre: 24257. - Knana)
2011. okt. 11. 20:08

Igen, reméljük, hogy ment ma dolgozni, és azért nem jött még eddig!

Kilite Drága! Neked is puszi!

24259. T.T.Jucc (válaszként erre: 24254. - 7b730ab858)
2011. okt. 11. 20:05
Sajnálom Zsu, de nagyon szurkolok a következő hónaphoz!!! Pihizzetek, amennyit csak tudtok! Puszillak :)
24258. kilitie (válaszként erre: 24254. - 7b730ab858)
2011. okt. 11. 20:02

Szia Zsu!

Ha nem jelentkeztél volna, már megcsörgettelek volna, hogy elnyelt e a föld! :-D

Pihend ki a költözést, biztosan az is leszívta az energiáidat. A paik szerinem egységesen "menstruáltak" a hónapban. Zsolttal is kellett veszekedni, és minden barátnőm arról panaszkodott, hogy a pasijaik megvannak zizzenve! Nem bírják a lehűlést! Azért örülök, hogy nagy baj nem történt köztetek!

Velem semmi különös. Nagyon bízom abban, hogy ez a hónap sikerrel zárul, annak ellenére, hogy semmi megérzés, és semmi jel nem utal erre egyenlőre. Jövőhét csütörtökre nem várom, majd meglátjuk mi lesz. A terv az, hogy jövőhét csütörtök délután, ha felkeltem, csinálok egy tesztet, de hát majd meglátom lesz e lelkierőm, vagy várok még pár napot. Ha nem lesz baba, akkor jelenésem van a dokinál... igazából nem tudom,mit fog velem kezdeni, de azt mondta teszünk lépéseket az ügy érdekében.

24257. knana (válaszként erre: 24255. - T.T.Jucc)
2011. okt. 11. 20:01

Én is nagyon várom.Reggel 9-re ment nem???Ment a cukiba is???????????????????

GYERE,GYERE,GYERE!!!

24256. knana (válaszként erre: 24254. - 7b730ab858)
2011. okt. 11. 19:59

Oké,gyere csak!!!!!!!!!!

Ha megjön Neked akkor a jövő hónap mienk és Linezé lesz :)

24255. T.T.Jucc
2011. okt. 11. 19:57
Andikaaa!!! Merre lehetsz? Gyere!!!
24254. 7b730ab858
2011. okt. 11. 19:54

Sziasztok!

Elég régóta nem voltam, és ne haragudjatok, de még nem is nagyon volt időm végig olvasni az elmúlt napok (vagy már hét?) eseményeit...

Tina, nagyon sokat gondolok rád, és rátok. Imádkozom értetek!

Kismamik, jól vagytok?

Knana... ez már egyszerűen felfoghatatlan, amit a "kedves" egészségügyi dolgozók veled művelnek. Dobálják egymásnak a labdát, és közben nem törődnek azzal, hogy milyen érzések játszódnak le az emberben... de remélem, a dokid tud segíteni, és végre minden rendbe jön.

Eszti, veled mi újság?

Mi a hétvégén költözünk, szóval elég nagy most a káosz körülöttünk. Emellett olyan hulla fáradt vagyok esténként(?), mint akin átment egy úthenger... (normális esetben az este 21:00-t jelentett, most 18:00-t....nem értem:S )

Ma vagyok a 23. napon... a jelek szerint a hónapban is volt peteérésem, viszont baba biztos nem lesz ebben a hónapban... kisebb viharok dúltak közöttünk a férjemmel, ami szerencsére már rendeződött... majd a következő hónapban. Holnap lehet, hogy elmegyek zumbázni, de ha akkor is ilyen mosott kaki leszek, kihagyom....

Dióhéjban ennyit rólam.

Mindenkinek millió puszit és nagy ölelést küldök! Jövőhéttől remélem, újra aktív tudok lenni a fórumon! Hiányoztok :)

24253. knana (válaszként erre: 24249. - Kilitie)
2011. okt. 11. 19:50

Szegényem!!!Nem lennék a helyeben.Nekem könnyebb mivel már van 2 gyerekem.

Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24252. knana (válaszként erre: 24251. - Kilitie)
2011. okt. 11. 19:49
Hétfőn rendel csak Devecserben.Magán rendelése is akkor van.Mindegy.Várok.
24251. kilitie
2011. okt. 11. 19:18
Nana! Ez felháborító, amit itt nálunk egészségügy alatt művelnek. Nem tudsz beszélni a dokiddal, hogy arról a két vizsgálatról írjon másik beutalót, és akkor csak arra a két vizsgálatra kell várnod. Lehet, hogy tudna segíteni kikerülni az időpontkérést, hátha van ismerőse ott. Én a helyedben felhívnám.
24250. kilitie
2011. okt. 11. 19:14
Narancsika! Annyira jó lett volna ha jó hírekkel jössz. De mitől lehet ez??? Annyira megérdemelnéd, hogy végre anya legyél. Remélem sikerül segítséget kapnotok, hogy hamar babád legyen.
24249. kilitie
2011. okt. 11. 19:12

Sziasztok!

Iszonyú fáradt vagyok ma.... most másztam ki az ágyból, felébredtem délután, de nem volt lelkierőm kimászni....

Egy kicsit rám tört a depi. Nincs semmi baj! Csak ma valamiért ilyen kedvem van. Tudom ,hogy nem szabad rágörcsölni a bab témára, de én most annyira, de annyira szeretném. Idegesít a várakozás, a vágyakozás, idegesít mindenki aki érdeklődik, hogy mi újság. Márpedig ezekből sok van. Nem akarnak ők bántani, csak velem akarnak örülni, de most egy kicsit besokaltam belőlük. Olyan jó lenne végre azt mondani nekik, hogy sikerült. Zsolt is nagyon, nagyon akarja. Tegnap vásároltunk, és beállt a családos parkolóba. Ráripakodtam, mert nem szeretem ha jogtalanul elfoglalja mások helyét. Azt mondta, hogy csak szokni akarja, hogy most már mindig ideállunk.... Mondtam neki, hogy nem tudom. Olyan jó lenne most már tudni!

24248. knana (válaszként erre: 24247. - 0ddf69367a)
2011. okt. 11. 18:57

Hormon vizsgálatra küldött,meg írt fel gyógyszert,ami meg hozza a mesit.Csak előtte vérvételre kell mennem,utána szedhetem a bogyót.Ha megjött,3.napon el kell kezdeni egy másikat szedni.

ANDIKA!!!!!!!!!!!!!!HOL JÁRSZ?????????????,

24247. 0ddf69367a (válaszként erre: 24246. - Knana)
2011. okt. 11. 18:44

Huu 90napig nem semmi:(

És most mit tesz a dokid?

24246. knana (válaszként erre: 24243. - Narancsika)
2011. okt. 11. 18:24

Szia Narancsika!Örülök,h.jöttél,nagyon sajnálom ami történt.

Én is úgy vagyok vele,h.jobb lett volna ha nem tudom,h.Kismama voltam!!!Ha nem csináltam volna tesztet,nem tudtam volna,mivel jelem nem volt.

Fel a fejjel.SIKERÜLNI fog,muszály!Nem maradunk le a táblázatról.

Akkor gondolom,h.olvastad,h.nekem 90 napja nem jött meg.

Tegnap lépett a dokim,aminek nagyon örültem :)

JÓRA FORDULNAK MAJD A DOLGAINK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azért kitartást kívánok Neked.

Nem lehet,h.a teszt nem volt jó??????Igaz azt írtad,h.erős tüneted volt és alább hagyott:(,de hátha mégsem.

24245. Narancsika
2011. okt. 11. 18:11

Egyébként néha végigszaladtam a történéseken:

Zsanettiko,ugy örültem,legszivesebben én is beirtam volna,h én is,én is terhes vagyok!De jo,h nem tettem.Örülök,h ilyen bátrak voltatok,drukkolok nektek nagyon!

Tina,Istenem,szoritok nektek nagyon!Egyik ismerösömnek is ez volt,de szerencsére lábal ki belöle!Rossz indulatu volt,de nem kellet sugár!Helyette nagyon odafigyel a testi lelki egészségére-a gyogyszerek mellett.Melletetek vagyok!!

Ki is van még?Knana!!!Végre normális szakvéleményt kaptál!De látom,te nam vagy olyan parás!Hogy csinálod,adj egy kis eröt!

Andika ,Jucc,Pumi,Linesz(!),Rubi és a többiek!Puszillak titeket és drukkolok mindenhez!

24244. 0ddf69367a (válaszként erre: 24243. - Narancsika)
2011. okt. 11. 18:06

:( Hu rettenetesen sajnálom:(

Méghogy nem nehéz nőnek lenni:(Az összes problémánk felét szívesen átadnám a férfiaknak,férjeknek:)

Akár csak 1 hónapra:D

Csajok kicsit más miért van szerintetek az,hogy itt a hoxán és egyéb fórumokon is ha új regisztrált vagy nem vesznek komolyan mumusként néznek rád:D

Ezt komolyan mondom nem értem pedig nem vagyok szőke eredetileg sem:D

Jelentkeztem egy babavárós kluba ott a klubgazda átirányított egy másikba ,hogy az az a klub amit én keresek és jelentkezem,jelentkeztem,de nem fogadtak be.

Én értem,hogy távolságtartóak az új emberekkel szemben de ,hogy mutassam meg,hogy nem vagyok mumus ha folyamatosan falakba ütközöm....na mindegy ezt nem fogom soha megérteni:)

Jobb téma felhívtam ma doktor bácsit azt mondta nyugi következő vizsgálatkor mindent elmond lépésről lépésre,ha valamit nem értek elmondja többször is:)Hát nem édes:D

Előző orvosom rutinból csinált mindet 2 szót nem váltottunk csak eldörmögte..ezzel a dokival már más van,hogy fél órát is beszélgettünk:)Jó fej.

24243. Narancsika
2011. okt. 11. 17:47

Sziasztok!

Rég írtam,de direkt nem akartam fórumozni,hogy ne agyaljak.Jó is és rossz hírekkel jöttem.

Sikeresen lenyugodtam ugye,férjhez mentem,munka,bulik ezerrel,sport,jóga,spirituális könyvek,meditácio stb és indult a babaproject szeptember közepén.Fél idö tájékán,én mint rutinos teherbeesö.éreztem,h vm történt odabent.Megfogant!!Hányinger,gyomorsav,szédelgés,álomkór,szagundor...aztán mult héten elkezdtek a tünetek alábbhagyni.De hétvégén jött volna meg és semmi.Ma mindig semmi.De teszt negativ.Vagyis:nincs bennem (már)annyi hcg hormon,hogy a teszt kimutassa.Sztem ez elment.A napokban sztem megjön és azzal együtt kitisztul a nem megtapadt sejt.Ezt a dokim is mondta régen,hogy a terhességek 80%-a elmegy,anélkül,hogy a nő tudta volna ,hogy terhes.Hát én tudtam,mert mindig nagyon erősek a tünetek.

1.nem képzeltem be,ismerem magam összes rezdülését

2.kapogatom a ne görcsölj rá című igen okos tanácsot

pfff...elegem van.Azt hittem majd jó hírekkel tudok jönni Hozzátok.Mindegy,majd a következő hónap.

24242. Böbe071 (válaszként erre: 24237. - T.T.Jucc)
2011. okt. 11. 13:09
Sziija drága!! Hát igen a baba előtt tökéletes volt a vérnyomásom 120/70 most 110 Kávézás még rémálom.. Bele iszom de nem esik jo az ize sem Mindet elkövetek hogy megigyam azt a reggeli 1 csészécskémmel Doki is mondta h kellene..
24241. 0ddf69367a (válaszként erre: 24238. - Knana)
2011. okt. 11. 12:27

Ez tényleg vicces:( Hasonló szitum nekem is volt magyar eü.vel..tavaly télen eltört a kezem sajnálatos modon nem elég,hogy vártam 2,5 órát,hogy megnézzék de még a kötést is nekem kellett elmennem megvenni....csak nem értem akkor miért fizetünk tb-t ha egy vizsgálatért kilométereket kell utaznunk vagy a gipszet nekünk kell megvennünk az hagyján,hogy kifizetitek velünk ,de még el is küldenek érte ?Ez nonszensz....Milyen vizsgálatok ezek?

Nekem most mennem kell dolgozni kicsi ovisaimhoz:)Holnap de. benézek addig is mindenkinek nagyon szép napot!!!

24240. knana
2011. okt. 11. 12:14
Én is nagyon várom Andikát.Szerintem meg mutatta magát a Baba :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook