Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Ez tényleg vicces:( Hasonló szitum nekem is volt magyar eü.vel..tavaly télen eltört a kezem sajnálatos modon nem elég,hogy vártam 2,5 órát,hogy megnézzék de még a kötést is nekem kellett elmennem megvenni....csak nem értem akkor miért fizetünk tb-t ha egy vizsgálatért kilométereket kell utaznunk vagy a gipszet nekünk kell megvennünk az hagyján,hogy kifizetitek velünk ,de még el is küldenek érte ?Ez nonszensz....Milyen vizsgálatok ezek?
Nekem most mennem kell dolgozni kicsi ovisaimhoz:)Holnap de. benézek addig is mindenkinek nagyon szép napot!!!
Sziasztok!!!Forrok az idegtől főleg amikor a laborban voltam.
Azt mondja a nő,h.a 8 kért vizsgálatból,2 nem tudnak ők meg csinálni.Menjek Ajkára.Mondom oda kell időpont.
Azt mondja,h.döntsem el,h.meg csináltatom a 2 nélkül vagy megyek máshova.Olyan ideg voltam,mint az atom.
21-re kaptam időpontot Ajkára.Kérdeztem,h.nem lehet hamarabb?NEM!
Mondtam,h.Tapolcán vagyok,de ott kettőt nem tudnak megcsinálni,azért megyek hozzájuk.Sajnálják,de 21 az első időpont.SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó reggelt Drágák!
Hú, nálunk ma korán indult az élet. Megcsináltatjuk a kapu előtti részt, és ma kezdték fél 8-kor... Lesz szép kapubeállónk, hogy a Hercegnőt ne a kavicsos-murvás porban kelljen tologatnom :)
Pumika! Nekem is csajszi volt a megérzésem a legelején, néztem is, hogy a 13 hetes uh-n fiúkát saccolt a doki. Mégiscsak nekem lett igazam :)
A nevét nem tudjuk még, azért nem írtam eddig. Nagyon nehéz választani... Nektek vannak nevek?
Andika! Várunk naggyon!!! :)
Böbém! A reggeli tejeskávémnál ma is eszembe jutottál :) Nem tudom, mi lenne, ha nem ihatnám. Kávéval is csak 90/50 a vérnyomásom...
Képzeljétek, az utóbbi napokban egész éjjel úgy alszom, hogy közben agyalok. Most éjjel pl folyamatosan a babakocsin járt az agyam, de közben aludtam, értitek? Nagyon furi, soha nem volt ilyen azelőtt. Ezt a terhesség csinálja, ugye?
Sziasztok!Szép reggelt mindenkinek!!
Keresztlánykámmal mikor édesanyja pocakos volt a 20. hétiig nem tudta meg fiú vagy lány:)Aztán voltak 4d és igazából ott sem derült ki sajnos....
Jó reggelt!
Én már egy pár hete azt érzem, hogy kislány lesz Mazsi. :-)
Nekem tulajdonképpen mindegy, de azt viszont nem szeretném, hogy most mondjanak valamit, aztán meg variáljanak, és mégsem olyan nemű babánk szülessen.
A 4D-n nagyon gondolkodtam néhány héttel ezelőtt. most nem is tudom, hogy menjünk e.
Ne sajnáld a sört a pasiktól! :-)
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Tina én is sajnálom:(
Lányok én most értem haza hulla vagyok.
Reggel igaz aludhatok sokáig mert du.ra megyek dolgozni.
Mindenkinek további szép estét kívánok!
:( Nagyon sajnálom. Nem is tudom mit írjak. Remélem nem lesz semmi baj.
Unokatesom anyukájának áttétes rákot diagnolizáltak. Ráadásul rosszul fogtak hozzá, s a tüdejét is átbökték. Ma már jobban van, legyőzte a rákot, pedig kevés esélyt adtak rá. Nála a c-vitamin injekció segített, igaz elég drága havi 100000 forint. De áttétes rákból kigyógyult. Imádkozok értetek!
Én várom a képet!!!
Jó éjt,sziasztok
Tina:
Nem is tudom,hogy mit írhatnék.
Mikor elolvastam,hogy amit írtál,rám tört a sírás.Annyira meg szerettelek titeket és ami nektek fáj,az nekem is fáj.Komolyan nem értem ezt a kib@szott életet. (már elnézést)
Nem vagyok egy hívő ember,de megkérem a jó Istent,hogy segítsen és jó eredmény jöjjön vissza.
Tinám,veled vagyunk és szorítunk nektek.Hatalmas ölelés innen a távolból!
Pumukli:
Szégyenlős a babuci?Akkor kislány lesz. :) Rájuk mondják,hogy takargatják magukat.És mit érzel inkább?
Mi a 15.héten voltunk 4D-n,mikor Armandot vártam.Azt hittem leesik az állam,mikor a doki mutatja,hogy ott a kukaca.Azt hittem a köldök zsinór. : )
Teszek fel képet,ha nem felejtem el,majd valamelyik nap.
A kis "jóképű" most ébredt fel a szunyából. Éppen szotyizik meg lesi a tv-t :) Igazi férfi.Már csak egy pohár sör hiányzik a kezéből : )
Köszi! :-)
Szerencsére már kicsit már változtam, és nincs minden nap süti, sőt, alig eszek édességet, helyette inkább gyümölcsöt szoktam, sőőt, próbálok leszokni a sült krumpliról is, helyette inkább főzeléket eszek! :-)
Nagyon izgi :) :) :)
Minden rendben lesz az biztos.Remélem meg is mutatja magát.
Pumukli,gyere van még torta és süti is :)
Remélem hamar találsz kabátot.Szegény Mazsi!:(
megint bénázik a gépünk, de legalább nem elszállt amit eddig írtam..
tehát....:-)
pénteken megyek 20 hetes genetikára a kórházba, és bízom benne, hogy megtudjuk esetleg, hogy ki lakik a pocakban.
Én még dolgozom, úgyhogy ritkán tudok jönni, de ha nem is írok, azért olvaslak benneteket!
Puszi mindenkinek, bocs ha kihagytam valakit!
Sziasztok!
Jó sokat írtatok ma. :-)
Tina, annyira sajnálom, hogy ennyi próbát kell kiállnotok! Kívánok sok erőt, nem szabad a legrosszabbra gondolni!! Ölellek drága, és drukkolok a jó eredményhez!
Emőke, üdv köztünk! Mielőbbi babásodást! :-)
Andikám, ügyesen vásároltatok! Én ma már megint arra jutottam, hogy meg fogunk fagyni KicsiMazsival..Nincs kabátom, és nem is találok, nem fér bele a pocakom semmibe!!!:-)
Nézegesd csak a pocidat, szerintem mostantól napról napra nagyobb lesz! :-) Az árammal meg tessék jobban vigyázni!! Sajnálom, hogy szegény "kislány" 30 ezerből nem tud nadrágot venni, szörnyű lehet szegénynek :-)
A dokinéninek üzenem, hogy most már kapja össze magát, mert ezt már nem bírjuk, friss híreket akarunk!!! :-) ja, és attól, hogy mi még nem láttuk a 18 heti uh.-n Mazsi nemét, még Ti láthatjátok! :-)
Linesz, de jó ilyen kis pozitív vagy! :-) Jobbulást és mielőbbi 2 csíkos tesztet! :-) Mi még nem tudjuk, hogy kit rejt a pocak, de péntek óta már érzem is, hogy lakik odabent valaki! :-)
Ahogy telik az idő, egyre jobban tetszik nekem a kis "jóképű" :-)
Knana, végre történik valami! Torta nem maradt véletlenül? :-)
Zsanettiko, nyugi, minden rendben lesz! :-)
Spiritus, sajnálom, hogy így alakultak a dolgot, kívánom, hogy minél előbb testileg és lelkileg is rendbe gyere!
Eszti, kezdődik az izgalmas várakozás! :-) Drukkolunk nagyon!
Jucc, nagyon jó kis meglepetést kaptál! :-) Meddig "titkolózol" még a nevet illetően? én már olyan kíváncsi vagyok, mint egy kisgyerek! :-)
Pénteken megyek a kórházba 20
Andika ha erre gondoltál,köszönöm a bókot.Igen egy Kislány hiányzik,de egy Fiúval is ki egyezem :)
Remélem igazad lesz és hamarosan Baba is érkezik.
Drága Tina!Nagyon sajnálom :(
Minden rendben lesz,hisz így kell lennie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok erőt kívánok Nektek.Puszillak!
Sokan úgy érzik,h.MINDJÁRT MEGJÖN.És MÉGSEM!Én is úgy volt a Pindurival.Mindíg jártam a WC-t,h.most jön meg,most jön meg.
Szurkolok.
Szegény kismama :( :( :( Nem is tudom mit csinálnék?Nem is akarok bele gondolni.
Remélem meg mutatja magát a Kisbab :)