Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

24151. 0ddf69367a (válaszként erre: 24149. - Andika'77)
2011. okt. 10. 13:14
De jó ez a táblázat remélem egyszer felkerűlők én is:)
24150. Andika'77
2011. okt. 10. 13:13

Visszahívott az orvosom,végre(!),de ma már nagyon sokan vannak nála.

Holnap reggel 9-re kell mennem.Na így is jó lesz, valahogy kibírom:-)!

24149. Andika'77
2011. okt. 10. 13:07

Juccom tekintsd meg kérlek a táblázatot:-)))!

Csajok ,többiek,bárki aki szeretne bekerülni,küldje nekem priviben az adatokat!!!!!

Böbe,Timike,Pumi,Felhőlány,Jenny,Zsani,mindenki!!!!!!

24148. Andika'77 (válaszként erre: 24146. - 0ddf69367a)
2011. okt. 10. 13:06
Ne is hagyd,nyüstölni kell őket,hogy csináljanak valamit,mert akkor komolyan vesznek!
24147. Andika'77 (válaszként erre: 24145. - 0ddf69367a)
2011. okt. 10. 13:05

Én nem dolgoztam éppen,mikor terhes lettem decemberben,mégis elment a baám.Nem ezen múlik hidd el!Jó,azért nehéz fizikai munkát nem szabad csinálni az biztos,de az ovis munka szerintem még jót is tesz,kikapcsol egy kicsit és nem otthon "bolondulsz" meg,hogy hétről-hétre megvan-e még a baba.De ez csak az én véleményem!

emberek között lenni jobb,telik az idő és nem agyalsz otthon.Szerintem feküdni abban az esetben kell ha mindig vagy akár csak 1xis vérzés miatt halt el a magzat.Nálam méhen belüli elhalás volt,a spontán vetélés a 10.héten indult be,de akkor már 2 hete nem élt a babám..:-(Én nem véreztem egyáltalán csak akkor,mikor elvetéltem.

24146. 0ddf69367a (válaszként erre: 24139. - Andika'77)
2011. okt. 10. 12:54
Andika remélem az én orvosom nem várja meg a 3. vetélést:( Nem szeretném ezt még egyszer átélni.
24145. 0ddf69367a
2011. okt. 10. 12:49

Most főleg azoktól kérdeznék akik több sikertelen próbálkozás után újra kezdtek próbálkozni.

Szóval ti bevállaljátok a normális munkaidőt vagy csak részmunkaidőben dolgoztok?

Én megmondom őszintén maradok az oviba,de részmunkaidőben ami azt jelenti,hogy helyettesítek ahol kellek.A végzettségem szerint semmi közöm a munkakörömhöz de szeretem amit csinálok és kell napi pár óra vagy legalább heti 2-3 napban pár óra amit "gyerkőceim" közt töltök.Sok erőt ad.Ha kiderülne ,hogy babás vagyok dokim szerint a kritikus 12-15 . hétig otthon kénne lennem utána ha minden rendben mehetek vissza napi 4 órában.Ez is valami.Bár anyós miatt így is sokat vagyok ott.

24144. 0ddf69367a
2011. okt. 10. 12:38

Most tudok jönni egy kicsit:)

Zsanett sok szerencsét!!!!!

Minden rendben lesz!!!

24143. zsanettiko
2011. okt. 10. 12:32
Köszi csajok :)
24142. T.T.Jucc (válaszként erre: 24140. - Zsanettiko)
2011. okt. 10. 12:28
Nagyon nagyon szorítunk Értetek!!!
24141. Spiritus (válaszként erre: 24140. - Zsanettiko)
2011. okt. 10. 12:08
megy a pozitív energia :)
24140. zsanettiko
2011. okt. 10. 11:53
1 és 2óra között találkozok a dokimmal. Remélem rendben lesz minden. CSajok szorítsatok, nem akarom ezt is elveszíteni. :(
24139. Andika'77
2011. okt. 10. 10:33

Böbém,Ti hogy vagytok bébikéddel?!

Lányok Juccnak igaza van a sárgatest pótlással kapcsolatban és sajna a legtöbb orvos 3 vetéléig nem tesz semmit,csak ül a babérjain.Vannak csodák,de néha kicsi támogatás kell hozzájuk!!!

Itt van Jucc példája,Neki is sikerült és már az 5.:-)))))) hónapot tapossák!!!!!De jóóóó!!!:-)

az én dokim is olyan,hogy hormonvizsgálatot kért rögtön,de mivel nekem a progiszintem jó volt,így el tudta dönteni,hogy nem attól ment el a babám.

De ha az lett volna a baj,rögtön kaptam volna hormonpótlást!Néha csak egy kicsi hiányzik tényleg a sikerhez de ha ezt a kicsit nem kapja meg a szervezet,mindig ugyan az lesz a vége..máshogy nem is lehetne...

Kívánom,hogy mielőbb babásodjon mindenki!!!

Zsani gyere Te is doki után!!!!!!

Éééés aki gondolja,küldhetitek az adatokat,hogy mit írjunk a táblázatba!!!!;-)

Pusziii!!!

24138. Andika'77
2011. okt. 10. 10:18

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Nem tudom észrevettétek-e drágáim,Hoxa most írt üzit,hogy kééééészen van a táblázatunk:-))))))!!!

Emőke üdv.köztünk!Sajnálom,hogy Neked is ilyen nehezen akar jönni a bébike,de itt mindannyian azon vagyunk,hogy mindenki anyuka lehessen még vagy először,de így vagy úgy sikerülni fog!!!!!

Juccom imádnivaló a Csajod:-))))!Én megijedtem,hogy Őt hogy érinthette az a kis áramütés..párom nagyon mérges volt és apukám is,hogy miért nem figyelek jobban:-((((!

Most fürcsiztem egy jót,végre beindult teljesen a fűtés,így jó meleg van,nem fázunk!

Alaposan bekentem magamat,főleg a pocakot kamillás Nivea testápolóval,világos lila a doboza,nem zsíros,hanem vizes alapú,csak úgy issza be a bőröm,nagyon szeretem.pocakon egyelőre semmi csík vagy repedés,remélem így is marad!!!!

Sokan írják a márciusi babáknál,hogy már csíkosodnak,pedig olajjal kenegetik a bőrüket.

Megint nőtt,reggel pont nézegettem magamat a tükörben,nagyon tetszik:-)!

Pénteken voltunk a Minimanóban végre van farmerom,de csak ma vagy holnap lesz kész,mert ami nekem tetszett,abból csak egy volt L-es,kicsit nagy még de azt mondják belenövök..kedvesek,nem?!:-)

Szóval ott maradt,illetve visszavittük,mert az anyag részénél a pocak és a farmer között nem jól varrták meg és elpattant a cérna 2 helyen,de csak itthon néztem meg belül is a gatyót,így visszavittük,megvarrják rendesen.8ezer volt..hát ennél olcsóbban nem találtam sehol,turiban is voltam,ott olcsóbb,de 2 db volt,egy hatalmas nagy és gy naon picike,épphogy rámjött,de vicces volt,mert 1 hónap múlva már sehol nem lenne jó,na szóval oda még visszanézek,kellene egy szoknya,egy kordgatyó és egy csini naci vagy szoknya is ha jönnek az ünnepek,ne farmerben vagy melegítőben legyek azért.

Vettünk egy kismama felsőt is.

Szombaton meg egy kicsit csavarogtunk Glamour-os kuponokkal,hehehe megint volt balhé,már csak röhögök az egészen!

Párom lánya kapott az apjától 20000Ft-ot(ennyit kért minimum!),hogy vehessen egy új farmert.DE neki csak a váci utca és az Arena Plaza jó.

Hááát megint sikerült másra elkölteni a lóvét,gatya nélkül tért haza,párom majd felrobbant dühében,pedig egy végtelenül nyugodt ember.

Erre a lánya telóban még azt mondta neki,hogy azért nincs gatyám,mert ILYEN SPUR voltál,sajnáltad a pénzt tőlem!!!!!!

Nahhhh pofám leszakadt..az én apám kiverte volna az összes fogamat ha valaha így beszéltem volna vele!!!!

Előtte pár héttel már kapott egy tízest,abból sem lett farmer,így már 30ezret kapott összesen..szerintetek?16éves..mi lesz még később?

Anyjával volt a balhé,mert a párom felhívta elmondani a véleményét,az ex megint támogatja a gyereket,szerinte kevés pénzt ad a párom és nem a gyerek a hibás:-)))))))nagggyon vicces,már csak nevetni tudok az egészen!!!!!

Végül mi kaptunk a páromnak farmert normális emberi áron(Mustang),nekem egy cipellőt(Tamaris) és Orsay-ból 2 nagyon ari felsőt,meleg kötött de csini és nem kismama cucc ugye,de mégis olyan.

Maradt egy csomó kupon,de azok már nem jók.

Hát ezek vannak minálunk:-)!

Nana nagyon szépek vagytok,gyönyörűek a fiacskáid,tényleg már csak egy kis hercegnő hiányzik azokról a képekről,de meglesz hamarosan!!!!!!!!!!

Gyere majd a jó hírekkel a dokitól,várunk!!!!!!

ÁÁÁÁÁ a dokim nem veszi fel a telóját,ilyenkor olyan ideges vagyok.ma mindenképpen AKAROM látni,hogy jól van a babám!!!!!!!!!!!!!!!

Már 8óta 3Xhívtam.Nem tudom miért nem mondott mára egy időpontot pénteken,mikor beszéltünk,tudtam,hogy ez lesz,visszajönnek a konferenciáról és ki sem látnak a melóból..de azért nem adom fel!

24137. 0ddf69367a (válaszként erre: 24136. - T.T.Jucc)
2011. okt. 10. 10:14

Természetesen nem haragszom.

Jól jönnek a tanácsok és ha ezzel azt érem el,hogy babám születik akkor miért ne próbálkozzak bármivel.

24136. T.T.Jucc (válaszként erre: 24134. - 0ddf69367a)
2011. okt. 10. 10:12

Ne haragudj, lehet, tényleg túl kioktatóra sikeredett, amit írtam. Elég érzékeny személyiség vagyok, és sajnos nem tudom jól palástolni... A lényeg, Neked is csak jót akarok, és azt gondolom, hogy ha van megoldás, élni kell vele. Van itt olyan csajszi, akinél elvileg minden rendben van, és mégsem jön össze 3 éve. Szóval ez a megtapadás legalább olyan probléma, amit lehet kezelni. De amikor azt mondják, hogy minden ok a leendő szülőkkel, és mégsem fogan meg, az azért sokkal nehezebb, hisz nem tudják, mit kéne még kezelni...

Remélem, nem haragszol a túlzott őszinteségemért! :)

24135. 0ddf69367a
2011. okt. 10. 10:11

Nekem most mennem kell,majd napközben jövök amint az ovis gyermekeim nyugovóra térnek...

Nem tudom,hogy szerencse e ,hogy oviban dolgozom sok gyerek között de iszonyatos erőt adnak.

A legutóbbi vetélésem után sok anyukával beszélgettem az oviban és nem is gondoltam,hogy ez a dolog nem csak 1-2 nőt érint.Sokat kapok tőlük a gyerekek meg fantasztikusak.

24134. 0ddf69367a (válaszként erre: 24132. - T.T.Jucc)
2011. okt. 10. 10:07
Jucc sajnos nincs nőgyógyász végzettségem:)Milyen könnyű is lenne de mindenképpen rákérdezek,úgyis esedékes lenne egy rákszűrés.
24133. T.T.Jucc
2011. okt. 10. 10:06

Lehet, hogy viszonylag hamar (fél év) lettem újra terhes, de el kellett hozzá veszítenem a legfontosabb embert az életemben...

Szóval az, hogy kinek mennyire kell megszenvednie, nagyon bonyolult dimenzió...

24132. T.T.Jucc (válaszként erre: 24126. - 0ddf69367a)
2011. okt. 10. 10:03
Csak az a baj, hogy ha sárgatesthiányunk van, már késő lehet, ha x hetes terhesen kezdjük el a pótlást. Tudom, mert az előző terhességemnél végig szedtem az Utrogestan-t, de hiába... A Duphaston-t viszont ciklus közepétől (peteéréstől) kell pont azért, mert ha megfogan a baba, jobban meg tud tapadni... De tényleg nem akarok okoskodni, csak sztem ez logikus is, és ha valakinél így kimondják, hogy tuti megtapadási probléma volt, nem értem, miért nem használják ki, hogy egy ilyen hormonkészítménnyel rásegítsenek... Sokan azzal jönnek ilyenkor, jajj, de nem akarok gyógyszert szedni! Én ilyenkor mindig visszakérdezek: és kisbabát akarsz? Mert akkor nem értem, miért nem élnek ezzel az eszközzel... Na de ez tényleg csak az én kis magánvéleményem, meg hát tapasztalatom...
24131. 0ddf69367a (válaszként erre: 24129. - Spiritus)
2011. okt. 10. 10:03

Érthető:( Én akkor nyugodok csak majd meg ha kezemben tartom a gyermekünket addig nem:(

Ez szerintem természetes reakció a részedről és mindenki részéről aki ezen átesik,átesett:(

24130. 0ddf69367a (válaszként erre: 24127. - T.T.Jucc)
2011. okt. 10. 10:01
Remélem így lesz férjem ugyanúgy ki volt mint én a történtek után.Mikor a második babánkat veszítettük el én azt mondtam ez volt az utolsó esélyünk sírva könyörgött,hogy ne adjuk fel.ÉS ha ő nincs akkor tuti feladtam volna.
24129. Spiritus (válaszként erre: 24127. - T.T.Jucc)
2011. okt. 10. 10:00
én meg annyira nem hiszek az ilyenekben... aztán lehet később megértem... de most még nagyon nem..
24128. 0ddf69367a (válaszként erre: 24125. - Spiritus)
2011. okt. 10. 09:58

Én elsőnél bizakodva vártam,hogy leteljen a 3 hónap amint letelt megint próbálkoztunk és megint sikertelenség lett a vége,akkor nagyon kiborultam és azt mondtam nem akarom ezt még egyszer átélni.

De azt sem tudom elképzelni,hogy ne legyen legalább egy babám.Spiritus nagyon nehéz dolog előtt állsz de kitartás.Biztosan eljön azoknak a nőknek az ideje is mint amilyenek mi vagyunk.Előbb utóbb belőlünk is édesanya lesz,és elmondhatjuk,hogy mi aztán duplán triplán szenvedtünk értük.

24127. T.T.Jucc (válaszként erre: 24124. - 0ddf69367a)
2011. okt. 10. 09:58

Ne hibáztasd Magad a félelemért! Hidd el, amint újra 2 csíkos lesz a teszted, ez a félelem nagyonis lecsökken majd. Persze a 12.hétig nem múlik el, legalábbis bennem mindig ott volt, hogy jajj, most ugye nem lesz ugyanaz? Minden egyes pisinél néztem a wc papírt... Ez most már mind a múlté. Tegnap töltöttük a 20. hetet, és még ritka esetekben ilyenkor is lehet baj, de már nem agyalok ezen, és asszem nem is félek. Ha valamiért most menne el, annak nagyon nagyon nyomós oka lenne, biztos vagyok benne. Na mondjuk én hiszek ezekben a dolgokban, és az elmúlt egy év megtanított rá, hogy nem rögtön értjük meg, mi miért történik. Ma már összeteszem a kezem, hogy az a baba akkor elment. Édesapám júniusban meghalt, és utána pár héttel szültem volna. Biztos h nem is tudtam volna örülni neki... Aztán életem legszörnyűbb napja után 5 nappal kiderült, terhes vagyok... Szóval akkor kaptam vissza Őt, amikor a legjobban kellett. Nagyon hálás vagyok a Gondviselésnek ezért.

A többiek itt már fejből tudják a sztorimat, de általában leírom az újaknak, hátha segít...

24126. 0ddf69367a
2011. okt. 10. 09:54
Én az egyiknél 9 a másiknál még nem töltöttem be a 11 et.Orvosommal már beszélgettünk a megoldásról és szóba került a hormonpótlás...de azt mondta mindenképpen várjuk meg a következő terhességet...
24125. Spiritus (válaszként erre: 24120. - 0ddf69367a)
2011. okt. 10. 09:50

Nem tudom mikor próbálkozunk megint!

Az biztos, hogy fel kell dsolgozni, el kell engedni az előző babát. Meg más körülmények is közrejátszanak... még nem tudom.

24124. 0ddf69367a (válaszként erre: 24121. - T.T.Jucc)
2011. okt. 10. 09:49

Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat...

Jó tudni,hogy fel lehet állni és továbblépni én most nagyon félek...

24123. T.T.Jucc (válaszként erre: 24119. - 0ddf69367a)
2011. okt. 10. 09:49
Köszönöm! A jó érzés csak 10 %-ig írja el azt, amit valójában érzek olyankor... Meglátod, Te is nemsokára érezheted majd ezt! :)
24122. T.T.Jucc (válaszként erre: 24116. - 0ddf69367a)
2011. okt. 10. 09:47
Igen, ahogy írtam is, nekem ugyanez volt. 10 hetesek voltunk, és elöntött a vér hatalmas görcsök közepette... A megoldást aztán az jelentette, amit az előbbi hozzászólásomban leírtam.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook