Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Böbe,miért lennél csúnya???Nem vagy az.
Szedd össze magad,nem szabad szominak lenned.Babóca is érzi.OKÉ???
Fel a fejjel!!!
Nekem csak 1 dobozzal van.Utána kell szednem a másikat.
Akkor nekem is folyamatosan kellene?????????
Jucc,most nagyon meg kevertél.Pedig nagyon bizakodtam.
KÍVÁNOM,H.HÉTVÉGÉN POZI LEGYEN A TESZT!!!
:((( Te Szegény! De tudják kezelni, ugye? Mi lesz most?
Sziasztok! Sajnos tegnap olyan rosszul lettem, begörcsölt a gyomrom, hogy ma reggel azonnal megtükröztek. Rekeszizom sérvem lett a sok hányástól!!!!
Aranyos vagy köszi a biztatást. Hát eggen a megoldáson agyalok reggel óta..
Köszi Jucc a segítséget!!!!Megemlítem neki!De ha nincs pé fölöslegesen szedem nem ugyse jön össze?Mert nálam még az se biztos h van,túl hosszúak lettek a ciklusok mióta műtöttek :-( szóval elég problémás vagyok!A hőmérőzésen is gondolkodtam,de nem kelek egy időben soha ugyh fölösleges!Van h 6-kor máskor 9 kor attól függ dolgozom -e?!:-(
Böbe ne légy szomorú :-(!!!
Igen, igazad van, ez elég lehúzó érzés lehet... Sajnálom :( De biztos, meg fogjátok oldani valahogy! Nagyon drukkolok Drága! Olyan fasza csaj vagy, nem féltelek!
legyünk optimisták! :) Rá fog bólintani :)
Ha nem, elég akkor elgondolkodni másik orvoson. Különben is, egyáltalán nem biztos, hogy én jól látom. Kérd ki másoknak is a véleményét!
OKé!) Csak semmi nem sikerül Minden ami negativ az rám zudul .. Egy fizu 5 emberre.. A nagy fiam szerencsétlen az se kap fizut.. Szóvql most elkeseritőnek látom a helyzetet..
Hát akkor nem marad más hátra mint h megkérdezem!?Ha rábólint akkor megprógáljuk...csak akkor engedje meg nem?Mi van ha nem akkor keressek másik orvost?
Nem Pesti vagyok vidéki Zalaegerszeg!!
Zsani! Hogy vagy? Van még folyás? Sokat jutsz eszembe. És tünetek vannak már?
Azt elhiszem. :) De látod, hogy jó kezekben vagytok, oda fent vigyáznak rátok :)
Olvastam vissza, tiszta bolond vagy. :) Csinos vagy, s jól áll az anyaság. :)
Édes Kisbabaaaaaaaaaaaa :) Megzabálom :) Jajj, hát ne tessék azt mondani, h szerencsétlen vagy Anyóca!
Megölelgetlek most, jó? :)
de csak reggel 7 óta a frász keringetett...
Uhh, de jó! De hát az szerencse, nem?
Doki nélkül neeeee!!! Na azt még én sem merném!!! Kérlek! Nem emlékszem már, h mennyit kellett. Csak a dokid javaslatára kezdd el lécci!!! Ő majd tudja, mennyi kell.
Nem szedem már, addig szedtem, amíg kiderült a terhesség, és akkor váltottunk Utrogestan-ra, amit biztos, ami tuti alapon, a 14.hétig szedtem. Figyu! Nyugodtan mondd meg, hogy az egyik barátnődnek ez és ez volt, és hogy mit gondol, esetleg, meg lehetne-e próbálni. Ha nagyon elzárkózik, menj el a dokimhoz :) Nem emlékszem, h Bp-i vagy-e...
Mostanában nincs szerencsém..Mi gond jön még..
Hál istennek mami jól van!! Az hátuk mögött ment az a busz ahol a karambol volt....
Napi hányat szedtél mielőtt teherbe estél???Ha még itt vagy?Feliratni fel tudnám ha a doki nem menne bele csak hányat szedjek ?Normál esetben 14 napig kell szedni nem?
Értem és köszönöm lehet felhívom a dokimat és vhogy elővezetem ezt a dolgot ....:-S Jó lenne biztosra menni már végre!!!Te még szeded???
Csak akkor vezet vetéléshez, ha abbahagyod. Tehát ha gyanús, nem hagyod abba, azzal nem ártasz. Max csináltat egy vértesztet a dokid mondjuk a 40. napon, az azért 99%-osan kimutatja. De ezt a részét már nem vágom annyira, tudod, nekem a 21.napon kimutatta...
Megnyugtató, hogy nem csak én szoktam minden hónapban megnézni a neten, hogy mikor is születne meg a baba, ha most megfoganna.
Nekünk egyezik a dátum. Nekem is júni 26. Szülünk együtt???? Jó lenne!!! Szurkolok érted, igazán szép ajándék lenne mindkettőtöknek.
Tegnap csináltam tesztet, de nega, megint. Bár hétvégéig még van idő, akkor kéne megjönnie. Szokás szerint tele vagyok tünetekkel, de sajna tudom, hogy én képzelem be az egyik felét, a másik fele pedig a ciklus második felére jellemző mellfeszülés és egyebek.
Már arra gondoltam akupunktúrás rásegítéssel próbálkozom, a háziorvosom magánrendelésen csinálja. Próbálkozott valaki ilyen irányban?
Nekem nem mutatott semmi progihiányt a hormonvizsgálatom :-( de ahogy írtad attól még lehet!!!?
Persze igazad van :-) nem dehogy nem baj h megírod!!!Csak azzal van bajom ...tudom h erről beszéltünk már h amikor abbahagyom és mégis terhes vagyok akkor az vetéléshez vezet áll lag!Igen persze tesztelnék előtte de mi van ha későn fogant és még nem mutatja ki a teszt jaj!!!Lehet h hülyeségeket írok de nem vagyok orvos sajnos!!
Ő mondta, mihelyst kiejtettem a számon a barnázást...
Ja! És a hormonvizsgálat nem is mutatta a progi hiányt. Sajnos nem mindig mutatja, azt mondta a doki.
További ajánlott fórumok: