Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok!
Na mi történt ma?Összesen 2 db hozzászólást láttam,mikor beléptem...remélem mindenki jobb elfoglaltságot talált,azért nem jöttetek:-))!
Én is fáradt vagyok,nemrég értem haza,reggel újra vissza.
Jó éjt és millió puszi Csajok!!!
Kálmán napozni voltunk, és én is ittam egy kis cidert. Annyira nem nagy az alkoholtartalma, de jól esett. Nem voltam túl merész, mert azért még reménykedem.
Pumi! Böbe!Sajnálom, hogy nem lettetek okosabbak a baba nemét illetően. De a lényeg, hogy minden rendben van. Majd talán következőre.
Na gyors alvás, reggel 6kor indulunk csavarogni, barátnőmékhez, utána meg együtt kirándulunk egyet, ha nem lesz túl hideg. A fiúk miatt kell korán indulni, mert állítólag reggel jobban kap a hal! Hát én nem tudom, utoljára is ezt mondták, és mégsem fogtak semmit. De legalább az erdőben sétálunk egyet....már színesednek a fák. Olyan szép!
Mindenkinek jó pihenést és szép hétvégét!
Az a baj ezzel a "nem is érdekel" dologgal, hogy csak a számmal megy. Ahányszor tudom, hogy peteérésem van, akkor nem tudok úgy tenni mintha nem történne semmi. És ugyanúgy szomorú vagyok hónapról hónapra a sikertelenség miatt.
Nem szedek gyógyszert. A dokimmal abban egyeztünk meg, hogy okt végén, nov. elején megyek hozzá és teszünk lépéseket az ügy érdekében. Igazából nem kérdeztem rá, hogy ez mit is jelent, mert reméltem, hogy novemberben már babásan megyek. De hát majd kiderül. Legfeljebb erőszakos leszek!
Sziasztok Lányok!
Puszi mindenkinek,csak gyorsan benéztem,hogy mi volt UH-os babáinkkal!
Most én is carul vagyok,elfáradtam nagyon és még 2 nap reggeltől-estig és az a baj,hogy Pumikám ,Timike,nekem is nagyon fáj a gyomrom már napok óta:-((((!Spenótot ettem,kívántam de most végem van..fél 8 után vacsiztam cuki után:-(((!
Pumi megint nem láttátok..hmmm...nagyon kis szégyenlős titokzatos a kis Mazsikád!!!!
De most mekkora?Semmit nem mondtak?:-(((
Timike beírtalak,de légyszi a szülés dátumát add meg még!!!!pocidnak,gyomrodnak jobbulást!!!!
Tyúkanyócska hiányoztál nekünk!!!!
Böbém nem vicceltem,megyek hozzád ahogy tudok!!!
Jó volt a Tócsnis történet,nem semmi csaj vagy:-))))!Dokit már kenyérre lehet kenni ezután:-)))!De Te sem írtál méreteket..mekkorát nőtt????
Eszti megy a drukk,szerintem sikerült!!;-)
Tina drága nem jön..nagyon ideges vagyok mi lehet velük:-((?!
Linesz,Nana,Narancsika,Erika,Rubi és többi drágaságok csókoltatok mindenkit,jó pihit hétvégére!Most nem vagyok jól,nem tudok sokat írni
mert fáááj a pocakom..illetve a gyomrom jobban,de húzódik a pocim is.Ma este is volt boogie vacsi után odabent:-))Anyukám megint érezte!!!:-))))
Millió pusszantás!!!!!!!!!!!♥♥♥
szia!
látom,te is hasonloan vagy ,mint én.én a honapban vagy beképzeltem vagy tényleg megfogant,de nem ágyazodott be és megjött.ekkorát sose csalodtam.
szoval mi is probálkozunk tovább,de nagyon sz.r a kedvem.el is tulzom mindig és világfájdalmam van.nem tudom hogy nem kell rágörcsölni a témára,ha vknek van vm frappáns tippje szivesen veszem.
sztem én már MINDENT megtettem,most a lesz.rok mindent állapotom van,ma melo után ittam is és holnap is elmegyünk a csajokkal és rendezünk egy sakáltanyát.
most ez van,majd megnyugszunk.itt a türelmetlenségünk visz a sirba,mert ha ugy állnánk hozzá,h,majd lesz gyerekünk vmikor-akkor nem idegesitenénk saját magunkat.
Te kapsz vm gyogyszert egyébként?Mármint a leendö terhességre?A closti vagy mi az micsoda?
Drágáim! Mindenkit puszilok, és Mindenkinek külön nagy-nagy ölelés!
Ne haragudjatok, hogy nem írok személy szerint Nektek, de megyek fürödni, mert baromi fáradt vagyok, holnap pedig meló:-)))
Sziiiiiiiiiiiiiia Drágám!
Már azt hittem, hogy Neked nem is hiányoztam:-))))
Na szóval látom kicsit elkenődtél, de már jobban vagy! Muszáj feldobni Magad, mert a kisbab nagyon érzékeny, és még azt hiszi, hogy Vele van gondod! :-))) Ezt nem szeretnéd Te sem ugye?
A piszkos anyagiak mindenkit (de legalább is sok mindenkit) bosszantanak, de a fene egye meg azt a rohadt pénzt, amíg van egészségünk, és vannak körülöttünk olyan emberek akik szeretnek, és mi is szerethetünk, addig nincs is semmi gondunk!!!!
Gondolj csak bele, hiába van pénze valakinek, ha nincs akit szerethessen. Akkor inkább legyek szegényen boldog, mint gazdagon boldogtalan.
Na kicsim remélem sikerült picit meggyőznöm Téged!
Puszika, és nagy-nagy ölelés!!!
Köszi :)
Aludtam kicsit délután, jobb lett kicsit a gyomrom, ettem egy kis levest, most megint kezdem érezni :(, de összeszedtem magam és már sülnek a sós-sajtos rudacskák! :-)
Ma én is vettem egy kismamanadrágot. Már napok óta tervezem, és bár ma carul voltam, de eldöntöttem, hogy túlesek rajta,mert már nagyon szükségem volt rá. Kicsit rosszul esett, hogy 7 ezer ft, de hogy pozitív legyek, úgy fogom fel, hogy a legtöbb ennél is drágább! :-)
Jobbulást kívánok a Kisfiadnak és Neked is.
Ha Te ennyire félsz akkor mi volt szűlésnél???????Lehet hü.e kérdésnek találod :)
Drága Nanám!
Nagyon jól esik, hogy hiányolsz. Hidd el, jönnék sűrűbben is, de sajnos vagy inkább szerencsére a munkám elég jól lefoglal, a kevés szabadidőmben pedig pótolom magam itthon. A munkahelyi gépen nem szeretek ilyen személyes dolgokat intézni. Puszillak, és sok sikert a babaprojekthez! Én nem adtam fel a drukkolást, remélem Te sem a hitet, hogy nem soká lebabásodol!!! Nagy-nagy ölelés!!
Szia mindenkinek!!!
Tegnap kellett volna megjönnie, de még késik. Bár nem csodálom, ami idegen keresztülmentem a héten. A kisfiam megfázva, mostmár én is, plusz még anyajegy levételen is voltam, hozzáteszem úgy, hogy én pánikbeteg vagyok, és rettegek a dokiktól, műszerektől, és betegségektől. Na de megcsináltattam. Most fáj, de nemsoká túlvagyok rajta. A párommal is viharfelhők, szóval nem tudom mi lesz. Nagyon negatív vagyok mostanában. Böbe drága, ha jobban leszek, akkor meglátogatlak, mert nem akarom, h elkapd a megfázást. Jó? Ja, egyébként múlthéten C&A-ban láttam tökjó kismama nadrágot, meg felsőt, ha valakit érdekel:)) Megjöttek az ovutesztek, jövő hónapban azzal próbálkozok. Novemberben a páromnak vizsgálat, ott minden kiderül.
Puszi mindenkinek, gólyák, menjetek a babásodni vágyókhoz,(hozzám is;))
Jobbulást Pumi!Te Babád is aludt?Nem semmi,milyenek a Babócák.Azt mondják amilyenek a pocakban olyanok lesznek kint is :)
Az enyémek jók voltak a pocakban és nyugodtak is voltak!!!!!!
Mit sütsz????
Sziasztok Csajok!
Hazaértünk...
Nem vagyok igazából meglepve, de valahogy mégis...jó, hogy fizetek egy halom tb-t, járulék meg egyebek, és ezért a pénzért csak annyit kapok, hogy 3 perc alatt (öltözéssel együtt) megnézik uh.-n a babámat és közlik, hogy a korának megfelelő a mérete, eltérés nem látható, viszlát...
Okosabbak a nemét illetően nem lettünk, aludt az uh.-n, de jó volt látni. :-) apa már tiszta ideg, hogy mikor tudjuk már meg végre, én meg csak mosolygok rajta :-)
A tegnapi gyomorfájásom megint előjött, és ma még durvább volt, nagyon szenvedek tőle..:-(
Zsani, próbálj meg tényleg arra gondolni, hogy minden oké a babával. Hamarosan megint láthatod újra a kisbabodat, és remélem akkor már teljesen meg tudsz nyugodni!
Böbe, úgy látszik ilyen kis huncutok ezek a "kisbabok":-)
Bocsi csajok, de azt hiszem kicsit ledőlök..később még próbálok jönni. Ezer dolgom lenne még, holnap utazunk Egerbe, és még sütit is kéne süssek, meg pakolni, de olyan vacakul vagyok, hogy alig élek..:-(