Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Adrus akkor mi egy cipőben járunk :-(!!!!!Hmm mi lesz velünk....
Böbe olvastam a naplódat (köszi) és ne légy olyan szomorú...igen nehéz az élet de mi nők úgy vagyunk tudod,hogy ha kell a jég hátán is megélünk :)))!Sok erőt kitartást!!!
:) Köszi :)
Igen, tényleg csak egyszer nem. Én még várni akartam 1hónapot. De így még jobb :)
Sziasztok!
Sajnos a húgoméknak nem sikerült a lombik. 4petesejtet szívtak le, 3at termékenyítettek meg, kettő osztodott szépen és az a kettő lett visszaültetve de sajnos nem ágyazódtak be, vagy nem tudom,mi volt a gond. Nagyon szomorú most. Januárban mehetnek legközelebb, addig hormonmentes pihi van. De jó lenne ha addig spontán összejönne nekik!
Rubi, Jucc jó, hogy beszélgettek erről a progihiányról mert valószínű velem is ez a baj. Ugyanígy barnázok menzi előtt, aztán jön csak meg. Ma akartam menni a dokimhoz,hogy megbeszéljem vele a pótlást de annyian voltak ma(2napot nem volt)hogy inkább lemondtam róla és jövő héten megyek. Én is úgy vagyok,mint Te Rubi,hogy fura lsz mondani a dokimnak,írja fel ezt és ezt mert progihiányom van. Nem biztos,h megteszi. Múltkor már mondtam neki,h küldjön el vérvételre, de azt mondta felesleges,így is babás leszek. Háááát nehéz lesz. Ha nem ír fel, elmegyek másik dokihoz. Ennyi!
Zsani,örültem,hogy ilyen hamar sikerült nektek. tényleg csak egyszer nem védekeztetek? Nagyon jönni akart ez a babóca!Holnapra minden jót a dokihoz!
Böbe, sajnálom,hogy nem jött össze a párodnak. Tényleg jó lett volna mindekinek! Ne légy szomorú.És csini kismama vagy!
Nana, végre nálad is van valami. Kár,hogy ennyit kell várni a vérvételre.De türelem. Rózsát terem. És kicsilánykát.
Hálisten azóta semmi. Holnap megyek vissza ultrahangra, hogy megnézze jó helyen van e, s fejlődött e 4nap alatt.
Tünetek vannak: érzékenyek a melleim, szagokra érzékeny vagyok, néha hányinger, de nem intenzíven, hőhullám, s szerintem nő a méhem, mert néha nem is jó kifejezés, hogy fájdogál, hanem inkább olyan fura a hasam.
Sajnos holnap egyedül megyek UH-ra, mert párom dolgozik, de remélem jó híreket kapok csak. :)
Mi a jó,h.CSAK EGYSZER volt egy nap???
Pár napja volt.Már nem tudom mikor.A múltkor fel írtam amikor észleltem.
Mindegy hányadik napon,80-90 között volt nekem....
Köszi,megvan
nézem :)
Annyira beleástam magam ebbe a pé dologba és vmit nem értek!Azt írja ha olyan mint a tojásfehérje tehát két ujj közé veszem,és nyúlik akkor van pé,de nekem inkább olyan fehéres színű nem áttetsző :-( bocs h csak így leírom.....akkor sztetek nincs pé-em???13. napon vagyok!Pedig ez lenne a középidő?
Nana neked másképp kell szedned!Juccnak a progihormon szinten tartásáért kellett!!!Legalábbis én úgy tudom!!!:-SSS
Mi hol???Nem találok semmit.
Hova írjam ezt be?????????????????????????????