Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Timike jaj szegénykém de sajnállak!!!!
Gondolom nagyon rossz volt a tükrözés,Te bátrabb voltál,mint én,én nem engedtem anno....rettegek tőle!!!
Remélem most már orvosolni tudják a problémát,hogy már kiderült mi van,gyógyulgass és ne hányj többet azt kívánom!!!!!!!!!
Pumi,Zsanika gyertek a jó hírekkel holnap,szeretnék már újra írni a táblázatba!;-)
Pumikám nekem is xaraxik a gyomrom megint,sok a savam,éjjel is..:-(
Húúú lányok olyan ideg van bennem!
A faceb..on kering egy fotó egy csávóról,aki állatokat lő le,mert ő vadász és azt hiszi neki mindent lehet.Kilőtt kiscicákkal és kutyákkal pózol...na írtam neki egy olyan üzenetet,lehet engem is lelő ezek után..?!
Adrus sajnálom én is a hugodékat:-(((!!!De ne adják fel!!!!!
Csajok megyek fürödni,mert reggel cuki most 3 napig.
Millió puszi mindenkinek,próbálom a sokkoló képeken túltenni magamat,de annyira megvisel,hogy mennyire elfajzott AZ EMBERI NÉP,hogy néha nagyon fáj a tehetetlenség és hogy nincs olyan törvény,mit Amerikában,ott van az állatrendőrség,aki az ilyen patkányokat viszi a p..csába csicskának a börtönbe!Utálom a gyilkosokat ne hari,hogy így kibuktam!!!!
jó éjt!!!!!!!!!!!!
SZia Pumika! Gyere majd hamar a hírekkel, jó?
Jobbulást a pocikádnak! Puszi a Mazsikádnak is!
Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök, mert hulla fáradt vagyok és délután óta nagyon fáj a gyomrom! :(
Holnap csupa uh.-s hírek lesznek, mi is holnap megyünk, bár most apa lemarad.
Timike jobbulást!
Rubi, a műtét után én is barnáztam mensi előtt pár napig, de amikor összejött Mazsi, akkor már nem!
Szép estét mindenkinek!
Tavaly szept-ben Anya céges rendezvényén volt egy Jósnő.Sorban álltunk hozzá az esőben :)
Azt mondta,h.2 évet lát előre.Arra voltam kíváncsi,h.lesz-e Kislányom?Azt mondta rosszul kérdezek.Úgy kellett,h.lesz-e még gyerekem,terhességem.IGEN!És milyen nemű?FIÚ!!!!
Remélem nem az el ment Babát látta.
Mondtam,h.nem lehet Fiú,a gyűrű lányt mutat.Mondta,h.akkor is fiú lesz.
A lényeg,h.mivel 2 évre lát előre,szeptemberben volt 1 éve,akkor hamarosan csak összejön :) :) :)
Egy másik Jósnő is azt írta a neten,h.HAMAROSAN kismama leszek,ha még nem vagyok az :)
Ez éltet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sajnálom,h.nem jött össze a Tesódéknak.:(
Persze az én Sógornőm meg egyszer mondta,h.nem tudja miért mondják nekik,h.örüljön,h.elsőre sikerült a Noel......fúúúú,le tudnám ütni sokszor.
Nekem is az a tapasztalatom,h.már csak azért sem azt csinálja a doki amit mondunk nekik,mert lehet úgy gondolják,h.mi oktatjuk őket.
DE!!!!EGY PRÓBÁT MEGÉR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Bőgők egy órája: hol örömömben, hol bánatomban! Soboroméknál jön az unoka! A második lombik sikerült. Ma voltak vérvételen, két hét múlva ultrahang. Én annyira boldog vagyok ettől a hírtől! Annyira de annyira megérdemlik a babát, és az elmúlt 4 évben már annyit küzdöttek érte! Viszont egy kicsit szomorú is vagyok! Annyira de annyira szeretnék én is babát! És ezt a bizonytalanságot nem bírom! Főleg úgy hogy nem érzek semmit! Úgy, de úgy szeretnék hányni! Csak hogy tudjam, hogy itt van a pocimban. Persze még mindig bízom benne, de félek is a csalódástól.
Kormorander! Most a fenti bevezetőm után mit írjak??? Persze, hogy szülünk együtt!
Timike! Jaj, szegényke! És mit tudnak veled tenni?
Azt hiszem elmegyek sétálok egy kört hogy lenyugodjak.... Mindenkinek ezer puszi!