Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
2 órát voltál bent a dokinál.Nem semmi.
Tócsni az tócsi?????Vittél be a dokinak? :d
Jobbulást kívánok neked tiszta szívemből.
Aranyos lehet a Babócád. :)
Emlékszem,nekem egyszer rettenetesen fájt a fülem.Sírtam és mondtam,h.Bence is biztos húzza a fülét a pocakban,mert neki is fáj.Tudom,h.hülyeség,de ezt mondogattam és annál jobban bőgtem!!!!
Köszönöm, hogy aggódtok értem! Azt mondták a rekeszsérv annyira nem nagy probléma, majd visszahúzódik! A gyomorfájdalom,gyomorégés az pokoli! Szedem a gyógyszert,savlekötőt,Nospát,MagneB6-ot.
Annyira,de annyira fáradt vagyok!!! Ma különösan rossz napom van, hideg van, fáj a fejem, a gyomrom egy pillanatra nem hagy!! El vagyok keseredve!!! Mikor lesz már jobb???
De azért pozitív is volt a mai napban, reggel megnéztek ultrahangon( a tegnapi gyomortükrözés miatt), a babus jól van,CRL:72,5mm,még a fejecskéjét is megfogta! Biztos neki is elege van ebből a sok zaklatásból!!!
Kívánok mindenkinek mielőbbi babásodást!!
Szia!Örülök,h.írtál és köszi a bókot :)
Kívánom,h.ne jöjjön meg most 9 hónapig neked :)
Kandúrka hogy bírja a bölcsit?????
Sziasztok!
Mostanában kevesebbet írtam, de azért rendszeresen olvaslak titeket. Amióta a Kandúr bölis, lefoglalom magam, itthon dolgozgatok, egyenlőre referencia munkákat, később hátha élesben is tudom majd csinálni.
Muszáj lefoglalni magamat, mert nem jó ez így, hogy ennyire görcsösen szeretnék babát, szerintem ezzel biztosan elriasztom őt. Próbálok lazábban hozzáállni, de nagyon nehezen megy.
Sajnos még mindig minden hónapban meg vagyok győződve róla, hogy most babás vagyok. A tünetek felét beképzelem szerintem, de a pé után feszül és nagyon érzékeny a mellem rendszeresen. Ebben a hónapba a párom meg is jegyezte, hogy még nőtt is. Csináltam tesztet szerdán, de szokás szerint negatív. Csendben várom most, hogy hátha mégsem jön meg vasárnap.
A pé-ről én írtam többször is, hogy nekem akár 3 napig is olyan tojásfehérje szerű, még a wc papir is "megcsusszan" rajta, és mégsincs babám, szóval nem csak ezen múlik azt hiszem.
Kilitie, ne keseredj el drága, amíg nem jön piri, addig van esély ebben a hónapban is. Remélem összejön most!!!
Knana, most néztem csak a szülinapos fotódat, húúúú nagyon jól nézel ki, ilyen szép anyukához csakis kislány jöhet, akármit is mond a jós.
Böbe drága, a hormonok azért játszanak veled rendesen. Szeded a magneB6-ot? Talán nem lennél tőle ennyire érzelmi hullámvasúton. Fel a fejjel, ez az időszak is lassan elmúlik és akkor újra önbizalommal teli leszel. És légyszíves ne tartsd magad csúnyának, mert nem vagy az. Nagyon jól áll a pocak!!!
Timike, sajnálom, hogy még az orvosok is kínoznak. Biztosan nagyon rosszul voltál már, hogy mégis megcsinálták a vizsgálatot, mert terhesen tényleg nem szokták, csak ha nagyon muszáj. Legalább kiderült, hogy mi volt a kiváltó ok? Nem is hallottam még rekeszizom sérvről, ezt mivel tudják kezelni?
Adrus, sajnálom, hogy tesódnak nem sikerült, pedig én már a duplán jó hírekre számítottam. Hátha igazad lesz és spontán összejön nekik, és persze nektek is, bármi megtörténhet.
Puszi minden kismamának és leendő kismamának!!!
Igaza van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hamarosan lesz 2 csíkod!!
Az egyik barátnőm, mostmár kétgyermekes anyuka, és ő mondta, hogy imád anya lenni, de amióta terhes lett az elsővel nincs egy perc nyugalma sem. Mindig aggódnia kell valami miatt. Van-e a pociban valaki? Van-e szívhang? Minden rendben van-e vele uh-ról uh-re? Miért sír? miért nem sír? Nem e beteg? Mi van vele az oviban? ......stb.
Szóval Zsani! Szokd meg! Ezután ez már mindig így lesz! Aggódhatsz ezért a piciért életed végéig!
Sziasztok! A tegnapi bőgésem mára elmúlt. Sőt! Elhatároztam, hogy nem fogok szomorkodni, ha most még sincs baba, mert akkor is biztos vagyok benne, hogy gyorsan követni fogom kedves rokonomékat. Csak hát olyan jó lenne Dettussal együtt babásodni!
A mai 15 órás műszak után, azért megfordult a fejemben, hogy jó lenne minél előbb az a pozitív teszt, mert nem hiszem, hogy jót tesz a babának ez a hosszú műszak.... Továbbra sincs semmi tünetem. Pár napig feszült a hasam, de mostmár elmúlt. Az ébredési hőmérsékletem magasabb mint általában szokott lenni, bár ebben a hónapban nem mértem, csak a múlthónaphoz tudom hasonlítani. Akkor nem ment feljebb 36,6-nál, most pedig már két nap is megmértem és 36,8. Sokat járok pisilni is, de hát taknyos vagyok szóval benne van a pakliban hogy felfáztam egy kicsit. Nem akarok én sokat!!! Csak két nyanvadt, vékony. halvány csíkocskát! Na jól van alszom egy nagyot, aztán délután jövök! Szép napot nektek!
Én próbálok pozitív lenni, és hinni, hogy sikerülni fog most. De már olyan jó lenne megnyugodni. :(
Köszönöm :)
Szia Zsani!
Nem lesz gond, Neked most ezt kell erősítened Magadban. Tudom, könnyen beszélek, de muszáj pozitívnak maradnod, és hinned!!!
Tiszta szívemből drukkolok Nektek!
Sziasztok!
Hát van jó és van rossz hírem is. Szépen növekszik, 16mm-es most, viszont körbe veszi a petezsákot valami. Most azt írta a papíromra, hogy luteincysta. Kedden kell mennem reggel 7re vissza UH-ra. Azt mondta, ha nő akkor nem lesz probléma, de azért aggasztja a dolog. Szóval nem igazán nyugodtam meg.
Jó reggelt!
Én olyan izgatott vagyok a mai uh miatt, hogy már hajnali 4 óta ébren vagyok :)