Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

2611. hacsiju (válaszként erre: 2600. - Juca80)
2008. nov. 6. 16:55

Juca szorítok nagyon!

Beütött a cégnél(ahol dolgozom)a világválság.

Sajna elküldenek pár embert én még az első körben nem voltam benne de a másodikra nagy esélyem van.Tehát ebben a hónapban már mi is élesben próbálkozunk!

2610. hacsiju (válaszként erre: 2591. - Judy55)
2008. nov. 6. 16:47
2007 nov.27-én éreztem utoljára mozogni és nov. 30-án megszültem.24 hétig volt velünk!
2609. jpne (válaszként erre: 2608. - Beus73)
2008. nov. 6. 15:36

Ez biztató. :)

Az azonnal az mit takar? Ahogy elmúlt a vérzés a műtét után vagy megvártátok az első rendes havit?

Én még mindig vérzek a műtét után. Már 7 nap eltelt. Remélem nem kell ismételni. :(

2608. beus73 (válaszként erre: 2607. - Jpne)
2008. nov. 6. 15:30

szia!

nekem a 2. gyerkőc egy vetélés után azonnal fogant. minden orvos mást mond erről. az biztos, hogy a hormonszint miatt sokkal magasabb a fogamzóképesség. Semmi bajunk nem volt egész terhesség alatt!

2607. jpne
2008. nov. 6. 15:28

Tudom, hogy várni kell min. 3 hónapot. Nekünk az februárban telik le. De én úgy érzem talán most meggyőzhetőbb lenne, hiszen az eltelt néhány hétben már Ő is tervezte az életünket az új jövevénnyel.

Ha eltelik ez a 3 hónap, akkor már elmúlnak az álmok és tervek és csak a határozott tiltakozás marad.

De nincs más választásom mint kivárni az időt, mert az idő előtti terhességgel nem szeretném az újabb vetélést megkockáztatni.

De tudom, hogy úgyis reménytelen lesz a kérlelésem. Sőt, félek, hogy a nyüstölésemmel még el is riasztom magamtól.

2606. jpne (válaszként erre: 2604. - Nikó81)
2008. nov. 6. 15:22

Hátha együtt ki tudunk ötölni valamit!

Az én párom sem akarta a másodikat sem, nekünk is pont 7 éves volt az elsőszülöttünk mikor elkezdtem kérlelni. Egy év kellett mire beadta a derekát. De akkor sem szóban, hanem "csak" nem "öltözött be" egy alkalommal. Volt olyan mázlim, hogy abból az alkalomból megfoganhatott a kisfiunk. (Az első gyermekünk lány)

Nagyon sok előnye van a nagy korkülönbségnek is.

2605. jpne (válaszként erre: 2603. - Juca80)
2008. nov. 6. 15:18

Mi 11,5 éve élünk együtt. Ő is fiatalabb nálam, de csak fél évvel.

Akkor majd én is nagyon hívom a babácskát, hátha hozzánk is beköltözik! :)

2604. Nikó81 (válaszként erre: 2599. - Jpne)
2008. nov. 6. 14:29

Szia Jpne!

Én is hasonló helyzetben vagy!

Nekem van a egy 7 éves fiam , és én nagyon akartam neki tesót.

Nagy nehezen meggyőztem a férjem, de sajnos missed ab. lett a vége.

Na most ő sem akar több gyereket, én meg nagyon szeretnék. Egyenlőre még nem téma az a dolog mert még csak most volt a műtét szóval úgy is várni kell, de én is tanácstalan vagyok hogy tudnám meggyőzni hogy legyen még egy babánk...

2603. Juca80 (válaszként erre: 2602. - Jpne)
2008. nov. 6. 13:55

Nem a férjem. 2 éve vagyunk együtt. És 7 évvel fiatalabb nálam. :)

Nem sikerült meggyőznöm. Még kért pár évet. De a Baba jönni akart (annyira hívtam, kértem, hogy jött). Szóval ő is meglepetés-baba. .)

2602. jpne (válaszként erre: 2600. - Juca80)
2008. nov. 6. 13:48

Kísértetiesen hasonlít a helyzetünk.

Én már most reménykedem, hátha...De közben próbálom is lebeszélni magam, hogy ne fájjon majd annyira, ahogyan telnek az évek újabb pocaklakó nélkül.

Most úgy érzem, hogy ezzel a vetéléssel az utolsó lehetőségem vesztettem el.

Végül sikerült meggyőzni a férjed? Úgy lett most a baba?

Akihez persze gratulálok!

2601. Juca80 (válaszként erre: 2599. - Jpne)
2008. nov. 6. 13:45
Azért nagyon sajnálom, hogy Te is ebben a fórumban kötöttél ki!
2600. Juca80 (válaszként erre: 2599. - Jpne)
2008. nov. 6. 13:43

Szia Jpne!

Nekem tavaly október végén volt a műtétem, 15 hetesen. Ugyanúgy, mint Nálad, védekezés mellett fogant. 2 csemetém várta őt nagyon. Párom sem akart hallani egy Babáról. Én pedig minden hónapban reménykedtem. Hátha...

És hétfőn derült ki, hogy csak minket akar egy Angyalka! Nem jött meg és pozitív lett a tesztem. :)

2599. jpne
2008. nov. 6. 13:35

Sziasztok!

Múlt hét csütörtökön volt a missed ab műtétem. 9 hetes voltam már, de nem indult el a kicsi szíve. :(

Még magam alatt vagyok. Az élet ajándékának tekintettem Őt, mert védekezés mellett fogant. Két testvére várta volna érkezését.

Én már nagyon megszerettem és beleéltem magam az újabb babába (bár a kicsi fiunk még csak 22 hónapos.) Viszont a férjem már nem akar harmadikat. De nem volt kérdés, hogy megszülessen-e a pocaklakó.

Most nekem nagyon nehéz, mert én már nagyon szeretnék újabb gyereket, hogy most jött volna ez a kicsi és így beleéltem magam. Nem tudom hogyan beszélhetném mégis rá...

2598. Nikó81 (válaszként erre: 2597. - Fiamette)
2008. nov. 6. 10:40

íGY Van!!!

Mi is fogunk babát várni!!!!

És akkor majd mi is tudunk erőt , meg reményt adni azoknak aki úgy vagy hasonlóan jártak mint mi :(

2597. fiamette (válaszként erre: 2594. - Kislibu)
2008. nov. 6. 10:10
Nagyon drukkolok neked, remelem hamar rendbejon minden. En is irigykedem azokra akik kisbabat varnak, de mi is fogunk.
2596. Nikó81 (válaszként erre: 2590. - Hacsiju)
2008. nov. 6. 06:55

Sziasztok Szép napot!

Köszönöm szépen hacsiju!

Most pont azon vagyok hogy magamra figyeljek.

Pihenek, újra nekiállok tornázni, kicsit diétázni.

Közben pedig figyelek hogy egészségesen táplálkozzak. Szedem az elevitet is..de lehet hogy rátérek a folsavra helyette.

Szóval most próbálok nem a múlton, meg a miérteken rágódni hanem előre nézni.

Bízni abban hogy új év új remények! Ez tudom mindenkinek javasolni!

Nagyon örülök neki hogy van ez a fórum és meg tudjuk egymással oszatani a tapasztalatokat, félelmeket, örömöket!

2595. 154094b82f (válaszként erre: 2593. - Bridzsit76)
2008. nov. 5. 20:22
Nagyon szívesen!! Kitartást a türelmi időhöz, azután hajrá!!! Nagyon nagy véletlen kell ahhoz h ugyanaz 2x megtörténjen!!!Drukkolok mindenkinek:-)
2594. kislibu
2008. nov. 5. 20:11

Jaj, csajok! Már kezdek irigykedni mindenkire: arra is, aki most terhes, arra is, akinek babája van már, meg rátok is, mert már tervezgethetiket a következő bébit pár hét v hónap múlva...

Nálunk most minden úgy alakul, hogy egyre távolabb kerül az egész. Az egy dolog, hogy én új munkát kezdek, de a férjem meg nagyon távol kezdett el dolgozni, és ugyan vissza akar jönni, de ebből csak 1-2 év múlva lesz valami... Így meg hogy essek teherbe ill. ha sikerülne is, akkor sem akarok egyedül maradni itthon se terhesen, se babával...

2 hónapja még azt hittem, ezután minden a 2 baburól fog szólni, meg a családról, erre pedig úgy látom, még csak most kezdődik az életemben a nagy hajtás, a munka, és még türelemmel kell lennem egy ideig... Olyan nehéz elfogadni a sorsunkat néha...

2593. Bridzsit76 (válaszként erre: 2592. - 154094b82f)
2008. nov. 5. 19:46

Kedves Zsuzsanka!

Köszönöm válaszod! Ez bíztatóan hangzik!

Mondjuk nekem nagyobb volt a terhességem (18 hét) és ,,meg kellett szűlnöm", így bizonyára nekem több idő kell a szervezetem regenerálódására. De szívből örülök, hogy nálad ilyen sikeresen alakult minden!

Gratulálok neked! És kitartást a hátralévő idődhöz és a szüléshez!

2592. 154094b82f (válaszként erre: 2458. - Bridzsit76)
2008. nov. 5. 19:21
Szia, néha még benézek ide is, mert hasonló cipőben jártam februárban. A válaszom:Létezik olyan h valaki nagyon hamar teherbeesik és semmi gond nem lesz. Én a műtétre (9hetes terhesség) 4 héttel menstruáltam egyet, a következő peteéréskor (tehát 6 héttel a műtét után) pedig megfogant Gergő, aki 6 hét múlva érkezik:-))
2591. Judy55 (válaszként erre: 2590. - Hacsiju)
2008. nov. 5. 19:12

Szia!

Megkérdezhetem, hogy neked mikor volt?

2590. hacsiju (válaszként erre: 2587. - Nikó81)
2008. nov. 5. 19:01

Szia!

Valóban nagyon sokan vagyunk és mennyien látogatnak el ide úgy hogy nem írnak!

Sajnálom hogy neked is át kellett élned ez a sors és nem válogat!

Próbálj pihenni sokat!!Adj időt magadnak!

Nekem sokat segített elsősorban a Párom és a fórum annak idején!

Ha kérdésed van szívesen segítek ..ha tudok!

De szerintem itt bárki!

2589. Judy55
2008. nov. 5. 18:55

Sziasztok!

Sajnos látom vannak olyanok, akik most csatlakozak hozzánk.

Niko81 ugyanolyan helyzetben vagyok/voltam mint te én is 10 hetes voltam, bár nekem nem üres petezsák miatt kellett, hanem mert "egy életjelenséget nem mutató embrió" állt a papíron miatt. Szörnyű érzés volt... tudom, hogy ilyenkor mit érez az ember.

Nekem már 2. hónapja, hogy történt, végigmentem többféle dolgon. Előszőr a fájdalom, utána a harag, hogy miért, most már lenyugodtam, már nem fáj ha kismamát látok, de minden pici gyereket észreveszek és akkor inkább egy kicsit elszomorodok, főleg, hogy a közelemben is vannak kismamák.

Viszont a jó hír, hogy a legjobb barátnőm babát vár, most tudta meg nem rég, holnap megy dokihoz!

ilyen az élet, amikor még nekik nem sikerült, akkor én voltam terhes, amikor meg nekem megszakadt, most meg ő terhes. Kár hogy nem tudok felhőtlenül örülni a boldogságának, de hát ez a mostani helyzet miatt alakult így.

De legalább ő BOLDOG és ennek örülök, remélem január-február hónapban csatlakozhatok hozzá!

szedjétek a folsavat!!!!!!!!

puszi

2008. nov. 5. 18:05

Sziasztok Lányok!

Nagyon örülök, hogy ennyi erő van bennetek! Nem szabad feladni, erőt gyűjtünk és igen is mind babázni fogunk hamarosan!!!

Kitartást mindenkinek!

2587. Nikó81
2008. nov. 5. 14:12

Sziasztok!

Egy ideje olvasgatom ezt a fórumot, egy kedves bartánőm hívta fel rá a figyelmemet.

Sajnos nekem múlt hét kedden volt egy missed ab. műtétem üres petezsák miatt. Ekkor voltam 10 hetes. Nehéz feldolgozni ezt a helyzetet, de egy részről jó látni hogy vannak emberek akikkel ezt a problámát itt egy ilyen fórumon meg lehet beszélni.

Másrészt viszont félelmetes is kicsit hogy mennyire gyakran előfordul sajnos ilyen és hasonló probláma :(

2586. fiamette (válaszként erre: 2583. - Judy55)
2008. nov. 5. 11:15

En is nagyon vartam, most mult el :)

Tegnap mondtam a paromnak hogy jo lenne mar decemberben osszehozni a babyt.

Felek!!! Jobb megvarni szerintem legalabb a 3 honapot, de lehet nem lenne baj, en nem akarok kockaztatni.Nekem is azt mondta az orvos hogy ha talalkozunk decemberben az sem baj :)

2585. kislibu (válaszként erre: 2581. - Fiamette)
2008. nov. 4. 21:12
Gratula! Ügyes vagy! Én a terhességem elejéhez képest most 10 kilóval vagyok könnyebb. De nem tudom, mitől. Viszont még így is nagyon sokat mutat a mérleg...
2584. kislibu (válaszként erre: 2583. - Judy55)
2008. nov. 4. 21:11
Szerintem még várd meg legalább a harmadikat. Nem minden eset azonos, és a dokik sem véletlen mondják azt, amit ajánlanak. Van, akinél tényleg elegendő a 2 mensi, de nekem pl. legalább 4et kell várni. Bár ha kivárjuk az időt, az még önmagában nem elegendő a sikerhez. Azt is figyelembe kell venni, hogy épp milyen időszakban, egészségügyi állapotban, idegállapotban, stb van az ember.
2583. Judy55
2008. nov. 4. 19:26

Sziasztok!

Látjátok szépen telik az idő, bridzsit én is így voltam vele, nagyon vártam az elsőt, hogy megjöjjön, novemberben már jön a 2..

Azért csak bennem van, hogy valakinek az orvosa már 2. ciklus után mondta, hogy lehet.....

hát nem is tudom..

Szerintetek?

2008. nov. 4. 19:14

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönöm nektek a bíztatást!!!

Én is szeretnék januárban próbálkozni, persze addig még meg kellene jönni a havimnak háromszór..

Holnap után lesz 3 hete, hogy kijöttem a kórházból, és úgy várom, hogy megjöjjön, mint a messiást!

Kitartást mindenkinek!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook