Autizmus - Naná, hogy Esőember! (beszélgetés)
kedves mimi-rita,
először is bocs, hogy összevissza válaszolok nektek, de nagyon kevés az időm.JÓ olvasni, hogy te anyukákat-apukákat írsz. az én párom is nagyon együt van velünk lelkileg, de rengeteget dolgozik, ( a 3 gyerek..)és amikor hajnalban elmegy, még alszik Álmos, amikor éjjel megjön éppen fürdik, és lefekszik. Az éjszakai ébredésekor meg én kelek hozzá. Így azért elég nehéz elhinni, micsoda strapa egy nap mostanság nálunk, és őszinte legyek? bánt is, mert valahogy úgy érzem elbagatellizálja a problémámat azzal, hogy állandóan azt hallom, ne csak a rossz oldalát nézd a kezelésnek, miért nem lehet a jót is észrevenni, stb. az ő helyében én is könnyen osztanám az észt. ( ezt a srácoktól tanultam)
A ragaszkodásról: Álmos is hihetetlenül ragaszkodó lett, mindíg a nyomomban van, mindíg látnia kell, mit csinálok, és tudod, most ahogy ezt írom, ha velem van folyamatosan, nem történik annyiszor meg a "baleset". Szóval nálatok abszolút helytálló lehet a szeparációs szorongás-elméleted. Szerintem ezek a gyererek a fejlődésük saját idejében nem éltek meg dolgokat, így most élik ki azokat, term. durvábban, furcsábban. Egyre azon tötm a fejem, mi lehet az oka a szilárd táplálás elutasításának ebben a megközelítésben? Szólj, ha van ötleted!
A hasmenés tudom hogy ijesztő, főleg ebben a hőségben, de ahogy elnéztem, stramm kis legény ez, kibír 2-3 hasmenést! Ami meg távozott, az nem volt oda való! Ha gusztustalan, ha nem!
gy.p. megközelítés: igen, igazad van abban, hogy elég ijesztő látni, amint amolyan "zombiként" PEC'S-eznek a 18 éves felnőtt autik. ennél többet tudnak, és érdemelnek az biztos.
Ne aggódj, én látom, hogy semmi gond nincs nálatok. nekem meg itt van a középsőm, aki egy felnőttet megszégyenítő bölcsességgel és kítartással bír, tegap azt mondta, hogy ne sírjak, mert odakakailt, ahova nem szabadott volna, abbahagynám az egészet emiatt, amikor így
Agnu!
Alig vártam, hogy belenézhessek a topikba, mert innen szedem össze tőletek az aznapi erőmet.Nem tudom kik vagytok, nem ismerem az arcotokat, nem láttam a gyerekeiteket, mégis közelebb álltok hozzám pár napi ismeretség után, mint a több éves barátaim.( akik az idők folyamán elszállingóztak szépen, lassan, szinte észrevehetetlenül. Csak a hiányuk maradt.) Abban azonban egészen biztos vagyok,hogy mindannyian különlegesek vagytok a magatok nemében.És nagyon számítok rátok továbbra is!
Azt gondolom, teljesen igazad van abban, amit írtál. Úgy látom, az azkorbinpalmitát nem okoz gondot. Rendeltem a Natúrszigettől ma olyan c. vitamint, amiben nics aszkorbinsav, csak aszkorbát.( Én nagyon nem vagyok még otthon ezenek a szereknek a nevében, így fejből nem tudom, de majd leírom)Nekem is az egyik (nálam jóval többet tudó anyuka adta a tippet egy másik fórumon)
Te Agnu, ha 60 c.fok ( hol a fenében találtad azt a kis golyót a "fok"-hoz a klaviatúrán?) elbomlik a c.vit., akkor nem szabad melegíteni sem igazából? Mert -sajnos Álmos nem eszik csak pépeset, ezért előző este mindent leturmixolok, és beleteszem a vitaminokat is- amikor enni kér, csak előveszem a hűtőből, és megmelegítem. Na most a melegítés ugye már nem történhet mikróban, kis " láboskánk " van, -mint szegény József A. anyukájának- azt melegítem a gázon.Őcsak langyosan fogyaszt mindent, na de honnan tudhatom, mégis hány fokos?
Más: a Cuprum Metallicumtól nekünk is felugrott a láz! (aztán elmúlt magától, a gyerek szabályosan kiizzadta, ilyet még én sem láttam nála!
A magézium amit kap, magnéziumcitrát.Puff neki. Akkor ez sem az igazi, ugye? Honnan és mit lehet szereznem helyette? Segíts!
A cink, az az USA NATURAL cink-oxidja. Szerintem ezzel sincs gondja. Szóval marad a C. vitamin vízben oldódódja, és a magnéziumcitrát.
A homeopátiás szerekben abszolút bízok, mint ahogyan az orvosunkban is.
Az iagazsághoz hozzátartozik, hogy a fiam születésétől kezdve nagyon érzékeny emésztőrendszerrel bír, amit én annak tudok be, hogy indokolatlanul ( de ez csak mostanában derült ki) elvonták tőle az anyatejet pár naposan, innentől kezdve hasfájós volt, és érzékeny.Mikor már diagnosztizáltan is autista lett, akkortól ha valami stressz érte, vagy frusztrálta, egyszerűen nem evett, vagy ivott. ( mint ahogy most sem iszik egyáltalán, ebben a hőségben, hát nem vagyok a nyugalo szobra a dolog miatt..)Képes olyannyira kontrollálni az éhség és szomjúság érzetét, hogy teljesen figyelmen kívül tudja hagyni, és esetleg csak a létfenntartásáshoz szükséges élelmet veszi magához, ezért is 15 kg 5 és fél évesen.Most is nagyon rosszul eszik, lehet, hogy pont amiatt, mert ő érzi, hogy ezek a vitaminok rosszul hatnak rá, ezért egyszerűen nem fogyasztja el őket? Talán ez is tudatos?
Amióta elkezdtük a kezelést, nagyon sokat fogdossa a fütyijét. Érdekes módon a szobatisztaság kialakulásának időszakában ( amikor ez neormális lett volna, hiszen lekerült a pelus, "szabad a pálya" nem érdekelte a saját teste, mint ahogy más sem) Szóval én arra gondolok, talán a lemaradást hozza be ezen a téren is.
Mennem kell, Álmos hív.
puszillak, Andi
Sziasztok !
Koszonom a reagalasokat.
En is tartok a kelaciotol, de akkor belevagnek, ha mindenki azt mondana, igen, megcsinaltuk, hatott.
Irtatok Ropcsikerol, O vegigcsinalta ?
Nekem uton van mar az anyag, USA-bol rendeltem, de nagy dontes elott allok, felek, a mellekhatasoktol, ill. lehet nem hoz semmi eredmenyt.
Neha ugy erzem, mintha "kiserleti majom " lenne a gyerek, proba-szerencse.
Ez az ami nem tetszik.
Nekem is javasoltak gombairtast, de ezek utan mit irtatok ezzel kapcsolatban, ebbe sem merek belevagni.
szia andi és a többiek!
én is nagyon sokat gondolok rád ( andi ).
azon gondolkodtam, hogy amit meséltél a büki féle kezelésről, hogy pont nálatok jött ki egy ritka mellékhatás, nincs e véletlenül - teljesen érthetően!!! - nagyon nagy hatással a mostani elvárásaidra, lelkiállapotodra.
lehet h itt is nagyon félsz, hogy pont veletek történik valami. de ennek egyáltalán nem kell így lennie!!!
én valahogy úgy érzem, most már lassan 2 hónap után, hogy a homeopátiás kezelés valahol minket anyukákat-apukákat is visz befelé ebbe a betegségbe és majd kifelé belőle.
nálunk azon kívül, hogy jobb-rosszabb fizikális tünetek napok folyamatosan váltakoznak, valami fura lelki folyamat is elindult.
Marcellen valami hihetetlen elképesztő ragaszkodás tört ki. szó szoros értelmében folyamatosan a nyomomban van, mindig hozzám kell érnie. én úgy érzem, hogy valami durva szeparációs szorongós időszakba "mentünk vissza".
mi tegnap voltunk a doktornőnél, ő a császármetszés, szülés körüli traumákat gyanítja.
egyébként, erről beszéltünk telefonon is, annak ellenére, hogy ált. pozitív dolgokat írok, én is halálra vagyok rémülve.
marcellnak ezen a héten iszonyat durva hasmenése volt, olyan dolgok jöttek ki belőle, hogy én ilyet még nem láttam. kb 10-15 cm hosszú nyálkás zöld hurutos izék (bocs).
fogyott vagy 3 kilót (18-ból) és megmondom, hogy várom a jövő hét utáni 2 hét szünetet.
de csakazértis folytatni kell. van más esélyünk?
más lehetőség, hogy egy fura állapotban kártyákat mutogat és behatárolt gyógypedagógiai módszerekkel picit mozdul ide-oda.
én azt ennél sokkal-sokkal borzasztóbbnak tartanám.
szóval tovább az úton!
Andi! Folyton a fejemben jártok. Igazad van, hogy aggódsz, ennek a hasmenésnek az eredetét most már ki kell deríteni. Elmondom én mit csinálnék, fogadd meg belőle, amit jónak gondolsz.
1. Néhány napra elhagynék minden táplálékkiegészítőt (ha hasmenése volt eddig sem sok szívódott fel belőlük). Ha 3-4 nap múlva sem múlik el a hasmenés, akkor tiszta sor: működik a homeopátia, ennek örülni kell, még akkor is, ha kellemetlenek a tünetek. IGEN, a homeopátia okozhat ilyen heves tüneteket (én sem hittem egészen addig, amíg nem láttam, hogy hogyan megy fel a kisfiam láza 39 °C fölé néhány ártalmatlan bogyócskától).
2. Ha elmúlik a hasmenés kezdeném az aszkorbilpalmitáttal (talán ez a legfontosabb - az oxidatív stressz csökkentése miatt) - 500 mg/nap 2-3 részre elosztva (bele Álmos ételébe, de vigyázz, 60 °C felett elbomlik a C vitamin), majd fokozatosan növelném az adagot 3X500 mg-ra, ha bírja Álmos - ha nem, meg kell elégedni kevesebbel (de az legalább felszívódik).
3. Ugyanígy lassan vezetném be a többi étrendkiegészítőt is - akkora dózisig, amit elvisel Álmos emésztőrendszere.
4. Ha valamelyik étrendkiegészítőt nem bírja próbálkoznék más fajtával (pl. a magnéziumcitrát még engem is meghajt - hát még a kisfiamat, viszont a magnézium-laktátot jól viseljük (pedig laktóz van benne)). Az én kisfiam belei is nagyon érzékenyek, ezért kálcium-aszkorbátot adok neki a sima aszkorbinsav helyett (sajnos csak Németországból tudtam beszerezni, interneten meg lehet rendelni) - ez egyáltalán nem savanyú, inkább egy kicsit kesernyés ízű, de ha belekevered valamibe nem lehet érezni.
És kérlek nyugodj meg, klassz és bátor anyuka vagy, aki most nagyon-nagyon nehéz helyzetben van, ne bánts magad, akkor sem, ha úgy érzed hibáztál - én is követek el olyan hibákat, amik után csak sírni tudok, hogy hogy tehettem ilyen. Alig várom, hogy láthassam már Álmost a Nők Lapjában, szerintem csodálatos kisfiú lehet. Ahogy olvasom a soraidat azt gondolom róla, hogy különlegesen érzékeny. A bekakilás talán segélykiáltás a részéről, ha megtörténik megkérdezném tőle mi baj van, rosszul van-e, bántja-e valami (akkor is ha nem válaszol...). Megpróbálnám tudtára adni az aggódásom és az együttérzésem.
Na most már befejezem... Sokat gondolok rátok, szurkolok nektek.
bocs Anni03, azt kihagytam, hogy az idő elteltével én is az autizmus mélyülését tapasztaltam a fiamnál. Egyre nagyobb lett az űr közte, és az ép gyerekek között szemlátomást.
Andi
szia Anni03!
Álmost is 3 éves kora körül diagnosztizálták, és szintén enyhének. A Büki ugyanezeket mondta, és a párizsi laboreredményei is katasztrofálisak lettek -többek között- nehézfémek terén is. Kellett volna a keláció, de nem mentem bele, hallottam egy s mást. Tudjátok, az Ugrai doki, -aki együtt dolgozta ki a BÜkkivel a módszert- nem ment bele a gyerekek kezelésébe, mert nem volt meg a kellően komoly laborháttér hozzá. ( erről Röpcsike tudna sokkal többet mondani) Én a kazein megvonást találtam hasznosnak, nem fájt többet a kis hasa, nem volt felpuffadva, és nyugodtabb lett. Az alvásom nem változtatott,mert ő volt a tökéletesen alvó auti gyerek pédaképe , egészen a candida-kezelésig. Délután, este, időben feküdt, nem ébredt fel, és kipihenten ébredt. ( velem együtt) Én sajnos még semmit nem tapasztalok Tinus doki módszeréből( kivéve a mellénkfekvést) de van időm. Én is azt mondom, semmiképpen nem árthetok vele.
Segítsetek már, van még, akinek a gyereke hasmenéssel reagál, és hasi disszkomfortérzettel?
Már nem tudom biztosan a c, vitamin-e az okok egyike, de az biztos, hogy az előírt 5000mg-ot nem bírja a gyomra. Van olyan c.vitamin, amit ilyen szélsőségesen érzékeny gyomrú kigyerek is bír?
Jó éjt, puszi, és kitartást, még mindíg éljen Tinus doki.
Andi
Szia Mimicike!
Elmesélem, hogy nállunk mi volt a kelációval.Megcsináltattuk a labort, nagyon magas volt az ólom, és brutálisan magas az Ón (20 helyett 610)Mondta az orvos, hogy keláció kell, és felírta a dimavalt.Hónapokat vártunk rá, végul behozattuk privát Németországból, de csak 6 szem gyógyszert kaptunk( 6 heti adag), és közölték, hogy hiánycikk, nem is lesz kb.fél évig. Idővel sikerült privát beszereznünk Amerikából, és szedtük 20 hétig.Szerettem volna újabb vizsgálatot csináltatni, hogy egyáltalán tudjam, hogy használ-e a gyógyszer, és hogy kell-e még szedni.Mondták, hogy nem tudnak ilyen vizsgálatot végezni, mert még mingíg hiánycikk a gyógyszer, és anélkül nem tudják elvégezni a vizsgálatot.Majd kb fél év múlva elvégzik, addigra talán lesz megint Dimaval.Eddig jó mi? Addig amíg szedtük a gyógyszert (az amerikait), mindig nyugtalanabb volt 1-2 napig, ingerlékenyebb, étvágytalanabb.Határozott javulást nem tapasztaltam tőle, de talán egy kis javulás volt.De csak talán.
A diétáról: Mi is elősször a kazeinmentes diétával kezdtünk, és 8 hónapig csak a kazeint vontuk ki, de semmilyen változást nem értünk el vele. Nagyon féltem a glutént is kivonni, és nem is vártam attól semmilyen hatást.Mégis belekezdtünk. A Lilla állandó alvászavarokkal, és állandó székrekedéssel küzdött.Vizsont a gluténmentes diéta utánn 1 hónappal végigaludta az éjszakát, és rendeződött a széklete is.Borzasztóan boldog voltam, és azt mondtam, hogy ha semmi más javulást nem is értünk el vele, már akkor is bőven megérte.
Azt még hozzátenném, hogy Lillát is 3 éves kora előtt diadnosztizálták, és enyhének mondták. A Büki doktor is azt monda, amikor elősször látta, hogy jó esélyei vannak, mert még kicsi, és elég enyhe eset.Ehhez képest eltelt 2 év, és azt láttam, hogy nem, hogy javulna, inkább egyre mélyebben van benne az autizmusban.Most inkább középsúlyos, mint enyhe.Mi elkezdtük a Tinus féle homeopátiás módszert, és 1 hónap alatt sokkal többet javult, mint a 2 év alatt együttvéve.Én a helyedben inkább ezt próbálnám meg.Nem kell diétázni, kevesebb vitaminokat kell szedni, és nincsenek egészségre ártalmas kezelések.Nem kell laborvizsgálatokat csinálni, stb. Itt a fórumon már elkezdtük egy páran ezt a homeopátiás módszert, és vannak változások!Szia!
Sziasztok !
Mult honapban lett diagnosztizalva kisfiam, aki 2 es fel eves, hogy az autizmus spektrum nagyon enyhe fokozatan van.
Elkezdtuk a kazein mentes dietat, egy csomo vitamint, laborvizsgalatok,....s kiderult sok a higany es kelacio kell.
Kerdeznem, ki az aki ezt vegigcsinalta, s mik a tapasztalatok ?
Ezenkivul ki milyen eredmenyyel csinalja a CFGF dietat ?
Koszonom.
Ancsa
az én fiam is ilyesmiket produkált még a nem alvása mellé. Sokkal kevésbé lett foglalkoztatható, ( kognitív téren) és folyamatosan lassult a fejlődése. Pedig azelőtt olyan szépen haladtunk!
Andi
hát most hívtam fel, ő meg a mg-ra gondolt ( persze a nystatin C-200 mellett)ezért csökkentenem kell az adagját.Meg készítenem kell "három-poharas" módszerrel szert Álmosnak. De hogy hogyan adom be neki, azt még nem tudom... Semmit nem enged a szája KÖZELÉBE sem , nemhogy bele a szájába! Elképzelni sem tudom, mitől lehet ez a nagy irtózat benne.
Andi
egyébként, Marcellmanónak: igen, mi 5 napos nystatin-kúrát kaptunk anno...
Ezt is elolvashatjátok, érdekességként, hasonló a múltkorihoz amit ajánlottam, ugyanazzal a szinésznővel.
A vitaminkirály honlapján meg lehet rendelni az ascorbin palmitátot!!!!!!!!!!!! Már nem kell külföldre menni!
kedves Agnu,
A Jóisten szóljon belőled, ittam minden szavad! ( ne legyen hányingeretek ettől a beszólástól, kérlek) Annyira kell , hogy megerősítsenek, hogy nem véletlenül történik mindez a sok szörnyűség velünk! Tudom, nehéz egy auti kicsivel amúgy is, de ilyenek sosem történtek, mint ahogyan a hasmenése is csak a kezeléssel kezdődött, és hogy őszinte legyek, nem is rendeződött igazán azóta sem, pedig ez már a 3. hét eleje lesz.Úgy félek, talán nem veszek észre valami fontosatm valamit, amit látnom kellene, és tájékoztatnom az orvosunkat róla, vagy félek, hogy ő nem vesz észre valamit az én kusza szavaimból, pedig vezetek naplót, írom naponta a reakciókat, ennyire nem lehetek hülye! És ennyi véletlen sem lehet egyszerre, ugye? Úgy sajnálok mindent, ami történik velünk, főleg a fiammal, nem ilyen siránkozó, összecsukló anya kellene neki ehhez, hanem egy stramm, kitartóbb, akit nem lehet csak úgy a földhöz teremteni holmi "kaki-problémával". Nem akarom, hogy elkezdjen csökkeni a hitem abban, hogy célravezető dolgot csinálunk, mert meggyőződésem, hogy ezt a gyerek is megérzi, és rossz irányba változtatja a gyógyulás folyamatát.
nagyon kedvesek vagytok, hogy törődtök velem, biztosan az agyatokra mehettem. Andi
MIndannyiótoknak: vettem Sedatif p+c-t. OK. Nem nagy ügy a kaki, tudom. Nagyon aranyosak vagytok mind, Anni03-ban valamiféle lelki gyógyító energiáit vélem felfedezni.Tudom, hogy a fiam nem jól van. Tudom, mert látom rajta. Ezerrel pörög reggel óta, rossz az étvágya, és valószínűleg a hasi komfortérzése is, mert a hasmenés általában ezzel jár együtt.A dolog menete a következő: elkezd felpörögni, ha van időm, és játszok vele, akkor leállítja magát, és egy darabig nincs gond. Ha éppen főtök, -ahogy most is- és nem tudok elugrani a gáztűzhely mellől, akkor pörgeti magát tovább, és egy jó magas szinetn bepisil, vagy bekakil.De zavarja a dolog, mert leveti a ruháját, és jön mutatni, hogy baj van...Mintha a feszültséget, ami benne van ezzel a "végső akkorddal" zárná le. És itt megáll a pörgés, marad a nyávogás, és az állandó "anya játsz velem" szerepjáték. (bocs, hogy ezt mondom)
Judoká-nak:tudom, hogy az auti gyerekeknek van ilyen bizarrériája, amiről írtál. Lehet, hogy egyébként is megjelent volna, de valószínűbb, hogy az emésztési problémái hozhatták elő.
Vettem normaflore-t, és napi 2 adok belőle Álmosnak-.
Köszönöm mindannyiótoknak, hogy vagytok.
Andi
A Delej utcában teljesen átfogó diagnózist kapsz a gyerekről, kezdve a szociális viselkedéstől az intellektusig. Nagyon profik. Kapsz fél évre szóló fejlesztési tervet, mit érdemes az adott gyereknél most éppen elkezdeni, mi az, ami felesleges. ( pl. szerintük a logogpédia, mert nem emiatt nem beszélnek az auti gyerekek.(ez az ővéleményük) Félévente "követéses vizsgálatra mehettek, ahol játékterápiában lemérik az előző fél éves eredményeket, he kell változtattok. Adnak az ovinak (bölcsinek)szóló auti. spec. fejlesztési tervet egész évre. ( legalábbis nálunk ezek voltak.
A candida-kezekésről: Én nem tudom , kinek hogyan reagál rá a gyereke, (biztos mindenkié másképp) egyet biztosan tudok, az én fiam , aki addig tökéletesen auldt, -rendszert és időtartamot illetően is - gyögyörűen fejlődött, asztal mellett 30 perces kognitív fejlesztést végigcsinált, a candida-kúra 5. napján teljesen megváltozott. Üvöltve ébredt az éjszaka közepén, többet nem lehetett rendszeresen lefektetni, csak ha halálra fáradt, és innen a fejlődése is megtorpant. Saoh nem csinálnám mégegyszer! Nekem akkor kicserélték a fiamat. De lehet, hogy csak nálunk okozott ilyen galibát, mindenesetre az orvosunk ezzel kezdte.
szia Andi!
Nem tudom, keserítelek, vagy erősítelek, nekünk mindenféle terápia nélkül ötévesen, az akkor szobatiszta gyerek ezzel kezdett el trükközni, hogy bekakilt, és szétkente (ha csak valahova odakakil, az sokkal könnyebb, hidd el...).
Én is próbálom a homeopátiát, de én úgy állok hozzá, hogy már túl vagyok a csodaváráson. És eddig megmondom őszintén, semmi olyat nem tapasztaltam, ami nem lenne benne a gyermek napi érzékenységében, változékonyságában, és minden egyéb tünetet is meg tudok magyarázni, pl. a meleggel. Nem ugyanazok jönnek, és nem is pont ugyanakkor. Engem csak akkor győzne meg az egész kezelés, ha ennél a placebo szintnél nagyobb lenne a változás, sok éves gyerek beszélni kezd, elmúlnak a mizériái, ilyesmik. Én ilyeneket még a könyvében sem találtam Tinusnak. Ez a feloldjuk a gyerek energetikai blokkjait meg ne csodálkozzatok, ha a szakemberek jó része ezzel kiröhög. Én is csak azért kezdtem neki, mert magát a homeopátiát nem teljesen utasítom el.
A wc dologra, ha Balaska Tündét ismered, biztos van ötlete, mi az ilyeneket úgy próbáltuk átvészelni, hogy a fürdőszobába tettünk valami jutalmat (édesség, vagy játék, innivaló...), ami rávette, hogy ott végezze a dolgát, pisit is, kakit is. Esetleg használhatnál képet is rá, egy autista nagyon szabálytartó, ha megérti, ezt várod el tőle. De mindig vannak még most is visszaesések időnként.
Az autizmusnak az az egyik sajátossága, hogy a tünetek jönnek mennek. Nem biztos, hogy a homeopátiának bármi köze van hozzá. De annak lehet, hogy valamelyik táplálékkiegészítő bántja a bélműködését.
Andi!
Igaza van Panninak, tényleg szerezz be valami homeopátiás nyugtatót magadnak, könnyebb lesz neked is, meg a kisfiadnak is.Most az a legfontosabb a kisfiad szempontjából, hogy ne érje semmi stressz.Nyugi! Senki nem ítélkezik, mert nagyjából már mindenki átélt hasonló érzelmi hullámvölgyet.ÉS SIKERÜLNI FOG, ÁLMOS MEG FOG GYÓGYULNI! Kitartást!
Nyugi, Andi..
1. hívd fel az orvosotokat, de talán már ezt meg is tetted...
2. légyszives hallgass rám (most kivételesen :))menj el a patikába, és vegyél Sedatif PC-t magadnak, 2 db-ot szopogass el, meg egy normaflore-t Álmosnak, az egy probiotikum, nem gyógyszer, kicsit rendbe hozza az emésztését.
3. ne add fel. Tinus is mondta, hogy többen feladják menet közben a tüneteket látva, aztán több hónap után visszamennek gyógyulni a homeopatához.
Kicsit szedd össze magad, és uralkodj a helyzeten. Próbáld meg kívülről nézni magatokra. Te vagy az Anya, ennek a kisfiúnak a Mindent jelented. A Nők Lapja miatt is tarts magad :).
Bennetek a bizalmunk, Ti vagytok az egyik elsők.
Sajnálom a szőnyeget, de a kisfiadat most talán még jobban.
Ne csak monologizáljunk már a fórumon. Próbáljunk konkrét válaszokat és megoldásokat adni egymásnak. De ehhez az is fontos lenne, hogy akinek van füle a hallásra, az meg is hallja..
Andi, te drága!
Ez a félsz mindegyikünkben benne van!
Ha most minden negatív, akkor lehet hogy 1 hónap múlva minden pozitív lesz. Ne aggódj! A homeopátia így működik!!!!
Amíg csak rosszabodást tapasztalsz, ne csinálj semmi mást csak szeresd őt.
Jól csinálsz mindent!!
Panni vagyok, inkább praktikus, mint lelkizős :)
A hasmenés érdekel még valakit? Az én fiamnál is volt, normaflore-t kapott kb. egy hétig egy fiolát egy nap, és rendbe jött.
De lelkizzetek csak tovább...
A Nők Lapja cikket nagyon várom, szuper vagy, Lipuszandi, hajrá Álmos!
További ajánlott fórumok:
- MMR oltás - autizmus. Lehet összefüggés?
- Ti megmondanátok egy ismerősnek ha a 3 éves fián az autizmus több tünetét észlelnétek?
- Láttok autizmus jelet az alábbiakból?
- Ezek az autizmus jelei lehetnek?
- Lehet autizmusom vagy Asperger-szindrómám ez alapján?
- Szerintetek lehetséges, hogy autizmusom van vagy mire gondolnátok?