Átlagos nő, átlag feletti nő (beszélgetés)
:-)))
Ide már tegnap is eljutottunk:-)))
Nem szeretek ilyet csinálni, de elolvastam a fórum inditó hozzászólásait, mert kiváncsi voltam mitől átlag feletti.
Én nem tartom annak ezek után.
van 5 kg feleslege, amitől gyorsan szeretne megszabadulni:) pl. 15 napos diétával...
Pont úgy, mint egy átlagos nő:)
:)))))))))
Én se értem..két ilyen a sokéves átlagfeletti miért nem a mezőn díszeleg..)))
virítani..virítani..de inkább azt mondom..hogy előbb virítsd a lóvét..
-virítom!!!..)))))))))))))))))))))))))
szerintem van olyan aki az ágyban és az élet más területén is passzol..csak meg kell találni...
lehet egy személyben a mindenség valaki.
Na...erre akartam én is kitérni.
Persze aztán sokminden másképpen alakulhat...
amilyen szinten élsz és gondolkodol, nagy valószínűséggel olyan párt is kapsz, mert csak azzal tudod megértetni magad
azzal tudsz egy hullámhosszon lenni
biztosan azért mondta, mert még nem találkozott ilyennel
nekem eszembe jut egy emlékem tinikoromból
egy bulin egy srác kritizálta a nőket, hogy milyen ostobák és mekkora kurvák.. és hogy rendes nőt még nem ismert
tudod mit mondtam neki?
azt, hogy azért nem ismer ilyen nőt, mert azok nem állnak szóba vele
Szerintem lehetséges...akár.
Én pl nem vagyok jó háziasszony.
Tudok finomat főzni,de ennyi....:-)))
A ceda eppen ugy mint a jokepu "bika" nem marad ott egyetlen pasinal , mert nagy a keletje -:)
Ismertem ilyen lanyt,fuvel,faval joszivu volt ,völegenye is volt (aki mellesleg tudta a dolgot!) es megis kikeszult a pasi amikor a lany kiadta az utjat....
Viszont egy regi ferfi baratom egyszer azt mondta nekem hogy, olyan nincs hogy egy asszony tökeletes szeretö es feleseg is egyszerre , vagy az egyik , vagy a masik ,de a 2-tö egyutt nincs meg.... lehetseges , en nem tudom ? !
Hát igen....:-))
Egyébként vannak férfiak akik képtelenek összeegyeztetni a feleségüket,és gyermekük anyját szexuális vágyaik tárgyával.
Más más nőt akarnának az egyikre,mint a másikra.
Aki kevesbe szep annak megjobban muszaly azt ami szep es kedves rajta kihangsulyozni ! Ugyanis a szep ember rongyokban is SZEP , tehat ott nem kell hangsulyozni semmit , eleg ha megjelenik ,mindenkinek a szeme rajta van ugy is :)
Akik mar nem fiatalok azok sokszor nagymesterek a szexualis muveszetekben es amint latjuk,olvassuk sok fiatal megbecsuli öket -:D
Es hat a ferfiak szeretik a cedakat , meg akkor is ha nem valljak be :)
persze, ez így van
ha fiatal és szép valaki nyilvánvaló, hogy ezt az előnyös tulajdonságát latba is veti
a gond csak akkor van, ha valaki már nem fiatal és ez a testén is meglátszik és ugyanúgy kiteszi, mintha az lenne, szóval ezzel csak nevetségessé teszi magát..
persze vannak különbségek a kirívóan, illetve szolidan szexi és a közönséges megnyilvánulások között..
nem mindegy hogy cédának adod ki magad vagy divának:))
Nincs semmi gond!!:-)))
Csak azért okfejtettem,hogy megértsél...
Mitől átlag feletti valaki???
Talán olyan birtokában van,mit kevesen,vagy pl sokkal népszerűbb mint mások...én ilyenre gondolok.
Igen az összes allatnak megvan a parosodasi ideje , szepen beosztva es akkor a legszebb a bundaja,tollazata stb.... es illegetik magukat a nöi nemnek , hatha csurran,csöppen valami ? !
Viszont az embernel nincs megszabott ideje a parosodasi ritualenek -:)
Az ember amig csak el , minden idöben,minden korosztalyban kesszen all a parosodasra barhol,barmikor..... ezert probalja kihozni magabol a legjobbat,legelönyössebbet amig csak mozogni tud -:D
Jól van na!:)
Beleolvastam valamit biztos! Visszaolvasva tényleg más.
egyébként meg arra vagyok kíváncsi, hogy mitől érzi magát valaki átlag felettinek?
Én is annak tartom magam, de nem írok ki fórumot:)
Bocs még egyszer!
Jó jó,oké,én tudod tegnap is írtam,hogy semmi gond ezzel,a Te ízlésed,jogod van eldönteni!
Tökéletesen megértem a hozzáállásod.
Már ki ne akarna párosodni???
Fiatal vagyok:-)))
Az hogy a ruha nem mindenkinek szól,arról nem tehetek:-)))
igen, biztos, de nem fogok ismerkedni eleve olyan nővel akinek már az öltözete is taszít, és ettől még biztos nagyon értékes, és nagy tudása is lehet, meg érzékeny is...
szóval én mindig is udvarias voltam az idős nénikkel is, a kevésbé idős asszonyokkal is, és a fiatal csajszikkal is, fügegtlen attól h miylen az öltözetük.
nem hat meg a kihívóbb gönc :)
egy kihivó öltözék többnyire arra utal, hogy az illető párosodni akar...
erre reagálnak a pasik
ez hasonló az állatok párosodási ritusához
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Husi vagy átlagos?