Átlagos nő, átlag feletti nő (beszélgetés)
Igen a ferfinep rettentö kivancsi es szerencsere kulönbözö , kulönleges izlessel bir :)
Tudok olyan pasirol akit a nö mely,ferfias hangja vett le a labarol,amit a pasi teljessen ellenalhatatlannak tart !
:-))))))))
Jaj de jót nevettem ezen a lámpavas dolgon:-))))))
Ez igazán kedves Tőled:-)))))
Amúgy valóban lehet a csaj természetére következtetni az öltözékből...módjával.Persze csak az egyén személyes ismeretében mondhatunk véleményt igazán.Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet,hogy egy kihívóbb göncű csaj is hordozhat tudást,értékeket.Ennyi...
Akkor várlak mackóban a zebránál:-))))))))
a pasik minden nőt megnéznek aki egy kicsit is többet mutat magából.
emlékszem, hogy egy hastáncos előadáson egy 130 kilós hölgynek volt a legnagyobb a sikere:)
először a döbbenet ült ki az arcokon, hogy ez a nő hogy mert egy melltartóban és egy tüllfüggönyben kiállni ennyi ember előtt
aztán egyre többen ocsúdtak fel a meglepetéstől, majd a végén hatalmas tapsot kapott
no nem azért, mert annyira jól nézett ki, hanem a bátorságért:))
azt írtam, h nekem nem tetszik ha egy nő túlságosan kihívóan öltözik a hétköznapokban, és igen, az öltözködési stílus meghatározza a nő jellemét, vagyis stílusát.!
de nem a ruha teszi a nőt csinossá, és vonzóbbá sem.. szóval nem tudom kik álltak meg neked a zebránál csak mert kihívó ruhát vettél magadra.. de én mackónadrágban is átengednélek... ha úgy adódna egyszer :)
mindenki egyedi, mindenki értékes, mindenki más :)
senki se különb a többinél, csak más :)
valaki valamiben jobb, más meg másban, ennyi..
:DDDDD De azért én ugye melléd állhatok a mezőn?:))Vagy rontanám az öszképet?:DDDDD
Nem azért nem járok kozmetikushoz mert nincs rá pénzem-mondjuk ez is nagyban közrejátszik a dologba:))))-hanem mert én olyan tökéletes vagyok hogy ezen már csak rontani lehet:DDDDDDDDDDDDD
Szerintem igencsak félreértettél.
Itt egy férfi társunk azt forszírozta,hogy nem fontos a külső,és az öltözködés magáért beszél,ha kihívó.Erre írtam én,hogy én szeretek bátrabb ruhát hordani,mért ír ez le engem,amikor amellett nem vagyok sem buta,sem emberileg nem mér a ruha.Én attól lehetek értékes ember.
szép virágok vannak a mezőn!!!:))))))))
egyszerűek ,természetesek..és önmaguktól szépek...nem a festéktől meg egyebektől..
én..kérlek a magam nemében páratlan vagyok..mert nincs belőlem másik...ejj ha lenne.megváltanám vele a világot!!!!...DDDDDDDDDDDD
már gondoltam klónozásra...hmmmmmmmmm..de szép is lenne..)))))))))))))))))))))
ember legyen a talpán aki elviselne!!...))))))))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Husi vagy átlagos?