Átlagos nő, átlag feletti nő (beszélgetés)
Egy idő után eljön a vágy, hogy meg akarjon állapodni az ember, elege lesz a felszínes, külsőségekre alapuló kapcsolatokból. Más értékek kerülnek előtérbe, ilyenkor huss, eltűnnek az ilyen gyötrő gondolatok, hogy miként fogok kinézni, és mi lesz akkor?
Pár kiló felesleg nem akkora probléma, és persze lehet is rajta segíteni, sokkal igénytelenebb az ápolatlan fogsor, lenőtt haj, koszos köröm, ilyesmik:) ha már ilyesmikről beszélünk, de fontos, hogy legyen valaki mosolygós, kedves, vidám, optimista.
én ezt most pont arra értettem nem a súly számít és gondolom Te se azt kérded elsőre hány kiló is vagy...
az embert nem súlyra veszik...
de tulajdonképp,mi még fiatalok vagyunk és egy idősebb meglátása egész más...
hát Olíva...nekem nagyon eszembe van egy közös ismerősünk..aki azt mondta,hogy akinek súlyfeleslege van az nem ember..ezt míg élek nem fogom elfelejteni az hótazentség....ilyen degradáló kijelentést tenni...
van aki a súlyt teszi az igényesség mércéjének,pedig ez nem így van..és jól mondod,hogy az elhanyagolás nem egyenlő a kilóval.
Hát pedig hidd csak el,ha szeret,és pl akkor szültél nem régen akkor egy nyomos férfinek eszébe sem jut,hogy bármi nem stimmel rajtad.
Természetes,ha szeretnél ugyanúgy kinézni,mint azelőtt,mert úgy érzed jól magad,és ennek érdekében dolgozol az ügyön,de ne gondold azt,hogy undorítaná a párod egy teltebb test,sőt valakik kihasználják azt a kis időt,tetszenek nekik az óriási mellek,meg a gömbölyded idomok:-))))))
Persze embere válogatja,de nekem ez a tapasztalatom.:-))
az ember csakis azt tudhatja pontosan ,amit meg és átélt.
a párodnak ugyanolyan kívánatos leszel szerintem,mert megtalálja a kis hájacskádban a szeretni valót!!!mondom ezt én....hacsak nem kizárólag a tested miatt vett el...
én nem tudom...csak magamból tudok kiindulni,nekem az összhatás a lényeg...nekem vonzó a 130kg férfi..akinek jó kiállása van és vonzó a 70kilós is...a megjelenésben fontos az egyén tükröződése,nem kizárólag a test.nagyon sok emberrel vagyok kapcsolatban és hiába néz ki az én megítélésem szerint jól ki valaki..még nem tudtam csak egy pár férfire azt mondani,hogy ez igen..ez férfi..mert ha nincs meg a kisugárzás megette a fene az egészet.
Hát nekem van négy gyerekem...meg is híztam mindig ,igaz már lefele adom,a párom is felszedett 15 kg-ot,de valahogy eszünkbe sem jutott,hogy ez bármit változtatna a kapcsolatunkon.
Nem értem az embereket...az elhanyagolás nem egyenlő a kilóval.Az ápolatlanság...na az viszont valóban taszító tud lenni.
Tudod mi a baj ebben a mai világban??.hogy a test túl van idealizálva...
minden korosztálynak megvan a szépsége,mert az emberek menet közben változnak..és nem lehet azt várni húszévesen a másiktól,mint 70 évesen...az ember hozzáállása az idő múlásával változik más a fontos és más szemmel tekint a másikra is.
hú ezt aztán jól megmondtad!!!!akkor Te ,a férjeddel papírt iratsz,hogy ilyen maradsz ahogy megismertlek,mert elveszíted férfiúi mivoltodat...gratulálok a hozzáállásodhoz!!...(((((((((no1!!!
ha Neked nem kellesz,plusz 10kg-mal,mint férfi ,akkor majd otthagy egy olyanért ,akinek a kis hájacskájával is férfi....meghízva...mert a férfiúi mivolta nem tűnik el egy kis súlyfelesleggel...
szereted,mint embert ,de nem majd,mint férfit..felszínes vagy...és elítélő..
"Az egyértelmű, hogy a kedvesség, jólelkűség, szeretet szebbé tesz és egy szép embert is rondának láthatunk, ha rossz indulatú. De azért gondolkodjunk el: akkor is jóképűnek tartanánk a másikat, ha pár 10 kilót magára szedne? Mert ha szépen meghízna a párom, én szeretném továbbra is, mint embert. Csak éppen a férfit nem látnám a hájréteg mögött és az egy párkapcsolatban elég nagy gáz. 70 évesen se mindegy, hogy az ember egy fess úriember vagy egy vén trotty mellett sétálgat. . . :)"
De ha téged dobnak majd egy feszes bőrű fiatal lánykáért, akkor majd jussanak eszedbe a szavaid :-)
Kedves Dekoltázs :-)
Ha még olvasod ezt a fórumot, akkor fogadj meg kérlek egy jó tanácsot.
Ne a nők véleményére légy kíváncsi, mert a nők nem fognak tudni férfi aggyal gondolkozni, ha 50 éves életbölcseletet is szívnak magukba akkor sem! :-)
Légy kezdeményezőbb. Sok hölgy összekeveri a kihívó viselkedést az elérhetetlenség mutatással.
Rengeteg viselkedésterápia, kurzus indul időről időre a fővárosban például. Iratkozz be, jó buli, és hasznosabb mint fórumon begyűjteni a sok ostobaságot.
Még hogy valami?Nagyon is!!!:-))))
Én csak remélhetek...hogy tudom tartani még egy darabig a mostanit!:-)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Husi vagy átlagos?