Átlagos nő, átlag feletti nő (beszélgetés)
ádehogy??:)))))))))))
az igényeket az ember nem lentebb adja,csak más szemmel tekint reájuk...
Hát a megszólalás az döntő!Minden esetben!!!
Így igaz!!!Volt olyan,hogy küllemileg tök bejött egy pasi,és elég volt csak a hangja,hogy összetörje a kialakult képet Róla.:-))
na az tuti..DDDDDDD
én is elbogarázgatnék sok embernél..))))))))
Persze ezzel nem azt mondom,hogy lentebb mentek az igényeim mert "öregszem",és rákényszerülök...hanem sőt!Most jobban rendben vagyok magammal mint bármikor ezelőtt....és ez még lehet fokozható.:-))
Nagyon fiatalon hajlamos azt hinni az ember,hogy korral minden csak elfelé múlik....és dehogy!!!:-))
:))))))))))))))))))))))))))))))))de aranyos vagy!!!:DDDDDDDDDDDDDDDD
azt hittem tudsz olvasni privátot is!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
/márminthogy más privátot..))
Meg ahogy Endzsy is mondta...idővel ahogy változunk,haladunk az életben,változnak az igényeink,ízléseink is.Ezt tapasztaltam magamon is.
Tíz éve én is egy egész más ember voltam más elvárásokkal,ízlésekkel...:-)))
Ez természetesen ízlés kérdése....
Ez pont olyan,hogy én 70-75 kg pasikat észre nem veszek...
nem nem..tévedni tetszik.. ezt mondta...jó a memóriám!!:)))
most nagyon komolyan...emlékszel még arra???
azt azért ne mondd ,hogy nem...mert ha véletlenségből beleszerelmesedsz..akkor véged..és olyankor nincs realitás,idea..az kel aki rabaul ejti a szívedet...
van az embernek egy ideája...aki tetszik neki külsőre szelektálsz testalkatra,hajszínre és figyeld meg általában az ember nem olyan mellett van aki az ideál....nem mondom ,hogy mindenkinél így van...de azért a nagy átlagnál,de szintén ez csak az én meglátásom..
:))
Én csak arra emlékszem, hogy egy "közös ismerősünk" azt mondta, hogy "értékes ember ne lakjon értéktelen testben!" :))
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Husi vagy átlagos?