Átlagos nő, átlag feletti nő (beszélgetés)
Meg hogy "nem" vagy jo haziasszony ?????
Amikor jokat tudsz fözni ! ? Hiszen ez a lenyeg az egeszben hogy az assszony jokat tudjon fözni , a többi mellekes :)
En amikor ferjhezmentem paprikaskrumlin es pörköltön kivul semmit nem tudtam fözni ! Ehhez kepzelj egy agyonkenyeztetett ferjet , kb 2-ev kellett mig kritika nelkul megette azt amit föztem :)
Dehogy nem talalkozott , amig elt nagy keletje volt :)
Hiszen ebböl szurte le a velemenyet :)
"Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki.
Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos..., kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni...
Minden egyes ember csak ember, ennél te sem vagy több és ő sem kevesebb!"
Vésztartaléknak ha a kedves vőlegény ellaposodna:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Figyu én már előrelátó vagyok:DDDDDDDDDDD
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hogy legyen mit nézegetnem???jó kilátás..((
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tedd ki trófeának!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
de előbb tömesd ki..DDDD
de lehetsz nagyecsedi feketeszemek is..)))asse rossz!!:))
csillog villog ,mint a zsebkendőmön????:)))
akkor inkább csillagszóró leszel..DDD
jómódú??!!!...úgyanmár királylány..én csak az orosházi libamájkonzervemért jöttem!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
ejj dehogynem..meg se szólaltam és tudtad...mire gondolok..))))
ez a telepatika..)))))))))))))))))))))
szia alattvaló!!:)))
holnap válás lesz..a vezetőségben úgy készülj reggel..))))
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
...a remény hal meg utoljára :P
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Husi vagy átlagos?