Átlagos nő, átlag feletti nő (beszélgetés)
meg nemvagyok az, majd 2ev mulva:)
Viszont az tényleg nem vicc,hogy melyik nőnek mit kell mondani, változó...
:-)
pontossan , mezei no, te jo isten:))
ferfi legyen a talpan aki teged átvágna a szövegevel te psichomokus:)))
csak vicceltem:))) na jó, provokatív szándékom is volt.
de végre te is megszólaltál:)))
na..akkor csak eljutottunk ismét odáig,hogy vannak mezei meg nem mezei nők:(((
:)) hát azt hiszem ott szúrják el sokan a szövegeléssel mikor egy átlag feletti nőnek olyan dumát löknek, amit valójában csak egy mezei, átlagos nőnek szabadna mondani:DD
Mijjjéééé' a fizikusok milyen jegyűekkel szeretkeznek? ...huhuhuhhhhh, hátha kiderül, hogy genetikailag fizikusnak születtem. :DDDDDD
igen, egy tipikus fizikus-megnyilvánulás a "milyen szerető a bika pasi", illetve "milyen a szűz jegyű fiú" kérdések :)) bizos asztrofizikus :D
nekem mondod...ez igyvan, mind ugyanazt a szoveget is nyomja:D
Az jo:) nekem annyira jok nincsenek, lehet azert gondolom igy:(
:) unalmas lehet a csajoknak, ha mindig ugyanolyan pasikkal találkoznak:)
Ne máááár.... lehet, hogy pl. fizikus... azoknak nem kell annyira jól bánni a szavakkal. :DDDD
Azért pozitív tapasztalataim is vannak...de ilyenek is mint amit írsz....embere válogatja.:-)))
nem rosszbol irtam, de sajnos igyvan , mindenk csaj tudja hogy a pasik milyenek es ha valakinek van ra alkalma akkor azt ki is hasznalja:D
azt azert nemmondom...csak ilyet meg nemhallottam:Dviszont jo hogy van ilyen is:D
Ha megnézed a topiknyitó eddigi hozzászólásait, biztos lehetsz benne, hogy nem a szellemi képességeivel emelkedik ki a tömegből :D
Oda se neki...olyanok mint a busz...elmegy az egyik,de jön a következő!!!
Lesz még tuti alkalom...
Nem feltétlen!!!
Azért az sem mind állat...:-S
:-)))
szóval azt mondod én nem vagyok pasi, csak mert nem kellett a bombanő? :)
viszont épp ma gondoltam arra h megbántam a dolgot.
az biztos...felüliek....:)
nemcseszegetlek, de hat egy pasi kihasznal minden alkalmat...en ugy tudtam:DD
ergo... kis hazánkban csupa átlagon felüli NŐŐŐŐŐ van... most akkor tempózhatnak a férfiak, hogy szintre jöjjenek! :DDDDDD
Nos ....valóban a fórumindító nem kötötte ki,hogy az átlagot fizikai megjelenésre érti -é?!
Minden lehet alapja egy csoportnak:
Legalább 3 szinten ,végtelen megoldás.....Most már tuti ,hogy mindenki felette van!
:DDD
necseszegessél mer baj lesz:DD
JA...PERSZE...HÁT HOGYNE!!!
Ne szerénykedj!!!Igazán csinos,és szép vagy,és erre büszke is lehetsz!!!:-))
akkor ott valami baj van:P
További ajánlott fórumok: