Átlagos nő, átlag feletti nő (beszélgetés)
Félreértesz.
Én arról beszéltem itt,hogy egy olyan aki esetleg kihívóbb,vagy előnyös külsővel van felruházva az már nem is alkalmas tartós kapcsolatra?
Ennyit szerettem volna megtudni.
Nem értem ezt a rész egyébként:"de Te nem vagy túl magadon"
:) elhiszem, de te is ilyen beképzelt vagy?
hát ízlések és pofonok....
azért van úgy, hogy az átlagon felüli nő udvarolgat az átlagos pasinak, de az átlagos pasi elzavarja a fenébe, mert taszító pl a személyisége, a modora...
na bumm, akkor cseszheti a fene nagy szépségét:))
hát ez besz..ás!
átlagon felül...
Akkor én jobb ha elkaparom magam???
Pedig hidd el,akartak pl velem is tartós kapcsolatot...szerintem nem baj,ha a külső és belső is rendben van.
Szerintem az önbizalomhiányos pasiknak kell olyan nő aki inkább belső értékekkel hódít,a többi pasi mindkettőt előnyben részesíti.
"A férfiknak mégis a helyes, kedves, "átlagos" lányok kellenek."
:D hát mert mit gondoltál? :))))
Az a minimum h ne legyen ribancos a nő megjelenése. Ne a dudáival akarjon hódítani, hanem a bájával, kedvességével, a lényével.
Nem fognak hanyatt esni a pasik a szépségedtől, mert a legutolsó szempont ez amikor igazi párt keresnek :)
Szóval örülj ha szépnek érzed magad, de az nagyon kevés ha komoly társat szeretnél, és nem csak felszínes afféle villogós(felvágós) kapcsolatot.
:-)))
Igen,ez a jó válasz!
Átlagon felüli lehet vki,de csak külsőben.....Nő ,viszont csak belülről!.....már a fórum cikkhez szólva:-)))
a legkapósabb lányok azok, akik tiszták..
akik tele vannak szeretettel, jóindulattal és lelki szépséggel
a külső csak másodlagos, mert a kedvességük, lelki szépségük amúgy is széppé teszi őket
Én sem szeretnélek megsérteni,de minden nő "átlagos nő",és minden pasi "átlagos "pasi.
Az élet rendje,hogy megtaláljuk a párunkat,és gyerekeink leszek.
Ez a hivatalos verzió:))
A nem hivatalos az,hogy bármilyen fura,a nők választanak párt maguknak,szóval nem értem az egész fórumot?:))
Légy igazi nő!
Válasz te pasit magadnak,és ne azt várd ,hogy valaki téged válasszon....
nem megbántani akarlak,de te nem gondolsz kicsit többet magadról,mint amilyen vagy?
veled csalják a pasik az átlagos csajaikat?
ezek szerint az átlag feletti nők csak erre jók?
mert többen is kérdezték már,hogy miért vagy te átlagnál feletti,és valahogy válasz nem érkezett!
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Husi vagy átlagos?