Átlagos nő, átlag feletti nő (beszélgetés)
De jól!
Száz szónak is egy a vége....(ahogy mondani szokás)
:-DDD
dehogydehogy.....
Csak összegeztem,igaz hangosan:DDD
Sokkal előbb én is valami ilyet írtam..igen!!!
Hogy vannak csajok,pasik akik valami miatt sokkal népszerűbbek másoknál...de az még nem garancia semmire.
Ez szuper hír...
Akkor téma lezárva!?....
:-DDDDD
Igen, azt hiszem erre a kérdésre mindig ez szzokott lenni a jó válasz:DDD!
A lelkem mélyén azt érzem, hogy a személyiségünkkel vonzzuk be a partnerünket...
Elöször is ki allapitja meg hogy, ki az a jo nö ? !
Es ki az a mellekes nö ?
Ha felnek töled a pasik azt ne a kinezesedben keresd , az lehet a viselkedesed , ahogy beszelsz , a kisugarzasod,hozzaallasod stb....
A tökeletes , szep kulsö nagyon nagy elöny föleg a nöknek de viselkedni,tarsalogni es nem utolso sorban erteni a ferfiakhoz is szugseges , amit nem lehet megtanulni ez veled szuletett , vagy nem szuletett :)
Ami a baj lehet veled szerintem az hogy , van egy önkeped önmagadrol , de minden valoszinuseg szerint a vilag ezt nem fogadja el.....
Nincs semmi...mert abban maradt mindenki,hogy ez relatív,és hogy mindenki csodás valakinek.
És hogy számít a külső,de csak belsővel együtt.
Összefoglalva valami ilyesmi....XDDDD
Ebből szokott az lenni, hogy elmúlik a szerelem és az ember még évek múlva is szörnyűlködve pislog, hogy mi a fenét kerestem én e mellett a pasi/nő mellett... Mert jóképű volt, míg szerettem, bezzeg most csak megdöbbenek, hogy együtt voltam vele. :)
Az egyértelmű, hogy a kedvesség, jólelkűség, szeretet szebbé tesz és egy szép embert is rondának láthatunk, ha rossz indulatú. De azért gondolkodjunk el: akkor is jóképűnek tartanánk a másikat, ha pár 10 kilót magára szedne? Mert ha szépen meghízna a párom, én szeretném továbbra is, mint embert. Csak éppen a férfit nem látnám a hájréteg mögött és az egy párkapcsolatban elég nagy gáz. 70 évesen se mindegy, hogy az ember egy fess úriember vagy egy vén trotty mellett sétálgat... :)
Nő...férfi örök harcok örök ellentétek...
Nem mindig értjük egymás dolgait....mégis ez kell nekünk:-)))
Sok ilyen eset van mint a Tiétek.
Többek között az enyém is...:-))
Valahogy nem tartják magukat elég jónak,félnek a visszautasítástól,így meg sem próbálják a dolgot.
A párom is csak a legkimértebben adta elő magát,ha akkor 31 éves létére nem a legjobb barátnőmnek számol be hogy kellek neki,akkor sosem tudom meg...
Az én mostani párom sem mert kezdményezni, mert nem tartotta magát olyan jó pasinak, amilyen jó nőnek tartott engem.
Nekem kellett lépnem. De a mai napig ez a véleménye...:-)
Azért abban viszont kénytelen vagyok általánosítani,hogy a férfiak nagy többsége,vizuális típus,látványközpontú.
Erről még csak nem is tehetnek....genetika....:-)))
Igazad van...elég az általánosításból!
Le vele!!!
:-)))
Na már megint általánositás van!:(((
Attól hogy valaki töketlennek tartja emiatt,nem minden nő!
:-) Töketlennek tartanak a nők, emiatt?
Ne a fórumokból ítéld meg a nőket, mert itt sokan túlzásokba bocsátkoznak.
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Husi vagy átlagos?