Átlagos nő, átlag feletti nő (beszélgetés)
:))))))))))
húú...ez betyáros..szívlapáttal..DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez nagyon jó!
Ilyen jópofa hozzászólásokat még egyetlen másik fórumban sem olvastam idáig.:) Jók vagytok nagyon, szétröhögtem magam.
Azért lenne egy kérdésem ehhez az átlagon felüli nőhöz, aki azért van egyedül látszólag, mert átlagon felüli, és neki csak udvarolnak az átlagossal élő férfiak. Szóval az melyik kategóriába sorolható, aki hosszú ideje párkapcsolatban él, és mégis egy csomóan csapják neki a szelet így is?
Volt egy olyan kísérletem,igen...nem éretted félre,de akkor sem mindenki ezért akar hozzám szólni,de bizony sokkal többen,ha pl dekoltázsos a blúz.
Pl sima mackóban volt hogy majdnem elgázoltak a zebránál,le se ejtenek,míg két nappal később kiöltözve csak úgy fékeztek a kocsik,hogy átengedjenek...ezt én is nevetségesnek tartottam,hogy lám lám ennyit tenne egy pár cucc..
"De tényleg többen szeretnének hozzászólni az emberhez.
Már volt ilyen jellegű kísérletem egyszer:-))))))"
akkor csak én értettem félre:)
persze, bókolni kell is a nőknek:)
és jól is esik nekik:)
Az nagyon dicséretes,hogy nem úgy tekintesz a nőkre,mint egy lehetséges aktusra...
Én nem írtam azt,hogy csak a melleim miatt közelítenek felém a férfiak,de hazudnék ha azt mondanám,hogy ez eltaszítja őket magamtól...
Nem sért,aki pofátlan annak leintéztem a száját,de vannak akik nagyon normális módon tudták tudtomra adni egyetlen mondatban,hogy "ma is csinoska tetszik lenni" stb....ezek nem bántó szavak...
nem azt írtam h nem érdekel, de ha ránézek egy nőre, nem két lábon járó szexuális segédeszközt látok. De csodálkozom, h téged belül nem sért az, h csak a melleid miatt közelednek feléd, és nem pl azért mert híresen kedves vagy, jókedélyű stb..stb...
nekem az a nő jön be aki minimum pofán vágna ha látná hogy a melleit bámulgatom:))
Nincs ezzel semmi baj...Veled sem.
Amúgy valaki vérbőbb,míg másokat kevésbé érdekelnek a szexuális vonatkozású jegyek...ez van!:-)
a mell az egy testnek a része, mit kéne szeretnem bennük?
akihez tartozik, azt szeretem, de nem a mellei miatt (és nincs méretmániám se)
jaj, viszont pár hszel lentebb már írtam, hogy általánosan beszéljünk, mert én kilógok mindenhonnan XD
Mert Te gyűlölöd a melleket???
(úgy MELLékesen)xd
Ha Neked sikerült a változás gratulálok hozzája...)
Változott az értékrended és ez nagyon jó..mert gőgösnek lenni nem épp erényes dolog...
Kell a szülő általi megerősítés,hogy legyen önbizalma a gyereknek..de nem kell túlzásba esni...
Dehogy...ez nem állatság.
Ott nem számít milyen kutya vagy,csak összeakadj valakivel az utcasarkon.
Én azért különbnek tartom férfitársaimat!!!!
:-)
szerintem a fórumindító komoly kapcsolatra vágyik, és nem szűkölködik egyéjszakás ajánlatokban...
szóval inkább a stílusán kéne változtatnia ha komoly pasit szeretne találni.
megértem...
ezek a szupernormális ingerek a pasiknál :))) mint az állatvilágban..
de úgy tűnik én már az evolúcióban előrébb vagyok
tisztában vagyok vele milyen vagy...
de tudhatod,hogy vannak férfiak..akiknek mutogatni kell egy nő..és az olyanok csak külsőre mennek...az úgynevezett cicababákra..
érdekes ez amúgy..és ebben soha nem lehet igazságot tenni..kinek mi és ki is kell...
minden ember egyedi és utánozhatatlan a maga nemében..a maga valóságában...csak meg kell látni,észre kell venni azt a valamit,amiért az az illető kell..és nem a másik ,meg nem a harmadik..
Hát pedig hidd csak el,ha mondom,dekoltázzsal lehet barátokat toborozni.
Vicc volt!:-))))
De tényleg többen szeretnének hozzászólni az emberhez.
Már volt ilyen jellegű kísérletem egyszer:-))))))
:))
nahát..már azt hittem hogy csak a dekoltázsod miatt van ennyi férfi barátod:)))
de közben elfelejtettem mire akartam célozni a barátokkal:)
na mindegy.
szóval nincs szép nő, vagyis mindegyik szép:)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Husi vagy átlagos?