Átlagos nő, átlag feletti nő (beszélgetés)
Jajjjjjjjjjjj !
Nehogy el hidd mar , vakolattal esetleg :)
Viszont a fazonom alig valtozott es hat ez is valami nem ?
:-)))
Hűha!!!Hát akkor elismerésem Neked!!!:-))
Lisa1985-nevezetu hoxa-tag ,szerintem egy atlagon feluli SZEP kislany , ha mar szepsegröl beszelunk :)
Persze van sok nagyon szep magyar lany,asszony es meg ferfi is ! Szep nemzet vagyunk -:D
Igaz!!!
Tényleg ilyenből is fakadhat!!!....:-)
Peeeersze!!
Ilyenek mindig vannak!!!
Mindenki körül!!!:-)
Sajnos....
Áhhhhhhhhhhhhhh...én nem - értelemben mondtam,de ezek a jelzők sajna jelentkezhetnek nem belülről,hanem színészkedésből is....
A szó valódi értelmében,nincs mit megvitatni! :DDDd
Ezt hogy erted ?
Most olvasom Liszt Ferenc egyik eletrajzat (mert sok van:) ez 1925-böl van ,egy francia irta , hat ez a pasi ( szoval Liszt Ferenc!) tenyleg atlagon feluli volt mind a kulsejere mind a zenezsenijere ertve..........es önkritikus ,funek fanak segitöje volt,alazatos , melyen vallasos....
Köszi az elismerést!:-)
Úgy gondolom,hogy a fene nagy kérkedés nem vall túl nagy IQ-ra,tapintatra mások iránt,és ahogy említetted "alázatra".
Mert sokszor az átlag feletti képességek,adottságok nem jönnek csak úgy maguktól,egy részét kemény munkával szerzi a tulajdonosa...másik része természetadta....ezutóbbi hajlamos kérkedni!
Szeretem az okos embereket !
A 320-as beszolasod is szuperjo es nagyon igaz !
Az atlagon feluli ember sokszor rendkivul szereny s , mi több alazatos... es nem kiköveteli,elvarja a csodalatot , hanem csak ugy kapja....
Köszönöm!!!
És ha már önértékelésről beszéltem a kérdésed helytálló volt és akár jogos!!!:-)))
Talán mégis lehetséges,ha azt jól tudja az illető,hogy valamiben jóval átlag feletti...
De az olyan már túl intelligens ahhoz,hogy kérkedjen...szerintem!!!!:-))
Őszintén???
Én elégedett vagyok önmagammal,de ez belső,külső kérdése is most.Boncolgathatnám miért mondom,de ez van.
Ellenben jól tudom,hogy millió nőtársam egyike vagyok csak,de ez nekem pl nem fáj:-)
El vagyok a saját miliőmben,és itt átlagon felüli vagyok a páromnak,minden más véleményt meghallgatok,de nem oszt,nem szoroz az önértékelésemben.
Gondolod,hogy az önismeret útján lehet ilyen érzés még az emberben????
:-)))
Nem feltétlen...sőt pontosan ide kapcsolódtak a gondolataim.
Ha pl egyesek nem tartanák felsőbbrendűnek magukat másoknál,akkor nem jött volna létre ez a fórum,tehát azért mondom:le a realitások talajára!!!
Nem csak a meztelen igazsag :)
Okos ez a leany aki elötted szolt !
Megnéztem a képed.....most akkor Te atlagon innen,onnan vagy hol vagy?
:DDD
Ha segíteni nem segítettünk,szerintem tisztába tettük a fogalmakat.:-)
A jelszó:önismeret!!!
Fontos,hogy az ember be tudja határolni magát,ezzel együtt illeszkedve be a társadalomba,különben enélkül komoly pofonokat kap.
Újabb mottó tehát:senki ne szálljon el!!!
:-))))
Őszinte legyek?.....Nem :DDD
....bocsi :-)))
Pedig végtelen mód azon voltam én speciel,hogy megpróbáljak azonosulni...:-)))))
Nem úgy jött össze....
:DDD
Tudod mit?
Azért még ideszúrom:
pont azok a csajok szóltak hozzá,akik a fórum kiírónak nem tudtak segíteni,mert klasszisokkal haladtak túl ezen a "témán" :DDD
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Husi vagy átlagos?