Átlagos nő, átlag feletti nő (beszélgetés)
köszönöm...a bókot!!!
Tudod ,hogy én is hasonlóképp vélekedek rólad..belevaló vagy!!!:D
na látod ez az! itt lehet megismerni a nőket, és hát nem lennék sok nő pasijának a helyében...
kegyetlenek...
vonhatunk a hoxa taglétszáma alapján valamiféle statisztikát? :) hát nem állnak jól akkor a nők a férfiak szemében, ha olvassák őket, ahogy pl én teszem jó ideje:)
ejj..hát tudok én rád haragudni???...)))
figyelj csak rám...tessék kitartani az álláspontod mellett..vállald oszt kész...gondoltad,leírtad....)))!!!!!!!!!!!!
Más más emberek vagyunk,sokfajta életúttal,tapasztalattal.
Nem tudhatjuk ki mit miért ír.:-)
úgyse hiszem el! mert jól ismersz már, csak azt akarod h most kicsit szenvedjek és bűntudatom legyen..
most akkor haragszol?
pedig fáj a lábam is:) mindkettő
Csak annak "bókolok",akit ismerek is,éshát én nem szégyellek egy dicsérő mondatot leírni ide.
És azt úgy is gondolom:-)))
Nem,...csak így ismertelek meg annó!!!:-)))
Kevés olyan sugárzó egyéniség van akit a neten át is érezni:-))))Es Te mindenképp egyike vagy!
a férfiak nem vállalják azt egyáltalán fel,hogy szelektálnak.
megkülönböztetik a nőket..sokszor nem az egészet nézik,különválasztják a testet a lélektől...(
kellesz mint nő..de nem ,mint ember...kellenél embernek,de nem vagy elfogadható nőnek...
Nem piszkálódom csak elismételtem a szavaidat:)Te mondtad:)
Mi baj a nők viselkedésével tegnap óta?
nana! azt sem tudod miért bántam meg hirtelen.
merthogy pont a nők viselkedése miatt, szóval ne piszkálódjál velem:)
Értettük,mi több értékeltük is a poént!:-)))
Vagy én legalábbis...
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Husi vagy átlagos?